- 17 Temmuz 2014
- 602
- 140
- 83
- 31
Ilk kez tabularimi yiktim civil civil bisii aldim iyi yapmisim galibagüzelşeyler almışsın..güle güe kullan ama kuşlu nevresim takıma bayıldım..çok güzel...
Ilk kez tabularimi yiktim civil civil bisii aldim iyi yapmisim galiba
Tesekkur ederimbencede ...bende çok severim çivil çivil şeyleri...
Karaca canim☺mavi orgu battaniyeli takimini nerden aldin acaba...
Cok tesekkur ederim ☺hepsi çok güzel mutlulukla kullann
Canim kacirmisim ben mesajini sanirim deco bianca markasi
almışsınız ne güzel neden yiyor içinizi ben daha uygun bir süpürge almıştım ama bu fiyata bir çok model vardı. alınmış bitmiş sıkmayın canınızı. mutlulukla kullanınKizlar bu supurgeyi kullanan kimse yok mu ? Ben bunu aldim ama cok uygun fiyata arnica dolasiyo konularda hep.. gerci o sulu ama cok mu para verdim acaba buna diyorum.. aslinda kampanyadan aldim ama yinede icin icimi yiyo destek bekliyorum
Oncelikle cevap verdigin icin tesekkur ederim..almışsınız ne güzel neden yiyor içinizi ben daha uygun bir süpürge almıştım ama bu fiyata bir çok model vardı. alınmış bitmiş sıkmayın canınızı. mutlulukla kullanın
philips süpürgelerden genel olarak herkes memnun ama her markanın her modelin şikayetçisi varmı var. ne güzel tavsiye üstüne gitmişsiniz. benim gibi süpürgelere domates muamelesi yapmamışsınız.Oncelikle cevap verdigin icin tesekkur ederim..
bi tanidigim onerdi bana bunu ve nedense tum supurgeler yuksek fiyatlarda dolasiyormus gibi kostum direk aldim ama sonra burda yazanlari okuyunca uzuldum biraz denemedim bile dusunun yani ☺umarim guzel cikarda pisman olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?