Biri beni sakinleşdirsin çıldırıcam yoksa .....

bizim burdada aynı dert cnm
sinüzit oldum o yüzden işte baş ağrım oluyo hep
sağımda solumda karşımda klima var kapatıyom gene açıyolar

benim kızımda hep hasta klimalar yüzünden,bide üstelik klimalar merkezi sistem,o yüzden kapatma şansıda yok.

hayatımm sakla diyoruzz kumandayıı aaaa at çantana aransın dursun mal mal..nerdesin sen hangi şehirdesin bak izmirdeysen ben gelip bi güzel dövücem onuklava:klava:

müdürünüze durumu anlatın ve bi hal çare bulmasını isteyin sürekli hasta olmaktan boynunuzun tutulması iş performansınızı etkilediğini falan deyin müdürünüz muhakkak ilgilenecektir.

camlarınız açılıyorsa eğer sende camı aç bu sayede klima o kadar çok odayı soğutama yazık günah boşa eneji sarfiyatı ama kendinizide düşünmek zorundasınız

Odadaki diğer kişilerle konuş canım seslerini çıkarsınlar azıcık. Beni destekleyin ben konuşucam herkes rahatsız oluyor diye siz de arkamda durun de. Hepiniz birden üstüne giderseniz caydırıcı olabilir kanımca.

benımde eskı oda arkadasım
acayıp yanık bırıydı
camı acar vantılator acar kapıyı acar
hepsını aynı anda
ıcerıdekı cereyanı sız tahmın edın
sımdı baska odaya gectım bırımde degısıklık oldugu ıcın
masa sececektık
ben klımadan en az etkılenen kısma gectım su an cok rahatım
mıllete yok şöle böle dıye soylemek zorunda kalmayacagım
kışında üşürsem dıbıne gıder otururum dıye dusunuyorum
lıseden berı cam kenarı yeri sevmem zaten , klimaya yakın yerlerı

canım senı cok ıyı anlıyorum
benımde omuzlarım tutuluyordu
hasta oluyordum sureklı

bak mudurune de ki
sonucta benım veya baska bır ınsan hasta olması işi etkıler
bız burada bır ınsanın geregınden fazla sıcaklanması yuzunden hasta oluyoruz
grıpten ıs kaybı yasıyoruz de
ya masaları degıstırın
yada kızla konusulsun

sonuna kadar hakkını ara...her insan özgürdür sonuçta ama;başkalarını rahatsız etmemek koşuluyla dimi??

şirkette üst kademedekilere şikayet etsene sonuçta sağlık bu klima zaten normalde çok zararlı hem bunaltıcı sıcaklarda geçti yani niye yakıoki saf ben bankada staj yaptım bu sene üşüyince kendim kapatıyodum kimsede bişi demiyodu alt tarafı bi stajyerdim yani :roflol:

ya anlamıyorum bu kızı ben klima 17 dide. Kavga ediyorum 2 saat sus pus oluyor sonra yine başdan yine başdan. Kadir gecesinde dua ettim Allahım ben hangi durumdaysam haste oda benden beter olsun Aminnnnnnnnnnnnn dedim tüm kalbimle

walla çalışırken bizim odada vardı öyle tipler laftan anlamazlardı kapat kapamazlar uyuz olurdum sonunda da kavga eder gee kapatırdım yada oturma düzeniniz nasıl bilemem ama yer değiştirin o hasta olsun :)

walla çalışırken bizim odada vardı öyle tipler laftan anlamazlardı kapat kapamazlar uyuz olurdum sonunda da kavga eder gee kapatırdım yada oturma düzeniniz nasıl bilemem ama yer değiştirin o hasta olsun :)

Vallahi canım öyle bir tipki çekici gelse kaldıramaz inadına değişmez kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…