- 14 Haziran 2010
- 1.271
- 398
- 363
Haklısın kumadayı saklıcam en iyisi kalksın ordan bir şu odadakı beylerde çıksın yalnız kalır kalmaz saklicam ölenden sonrada yokum evde olcam arasın dursun manyakhihoyyyt
kesinlikleee yapppkaydirigubbakcemile5:dance:
Ay deli oluyorum klimayı 15 derecede çalıştırlılan bir şey zannedip illa köklemek zorunda hissedenlere.. Ortam ısısı dediğin kişiye göre ayarlanır ya,normal oda sıcaklığına sabitlersin 24-25 derece kimse şikayet etmez,ha arkadaş çok ateşliyse 1-2 derece arada düşürülür,hasta etmek ne demek ya,yerinde oolsam klima -normal oda sıcaklığı denilen şey denir,insanı ne hasta eder alıp çıktısını koyarım önüne eğer ,olmadı şikayet et artık illa ki üstü çekineceği biri vardır,ya da çocuk gibi o açsın sen kapa,böyle gitsin.. Klima da öyle bir ayar var belli bir sıcaklıkta sabitleyip,istediğin saatte çalışıp kapanmasını ayarlabiliyosun,özelliklerine bir bak istersen
sormayın ya bizdede var bir ateşli ben kapatıyorum o açıyo
Kesin evde kalmış biridir. Ateş fazla basıyorsasırnaşık şey
Slm kızlar kısaca derdime geliyim.
Ben özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışıyorum. Odada 3 kız bir erkek oturuyoruz. Klimayı her gün oyle bir açıyorki ben iki günde bir qripden ölüyorum. 1 ay önce iznimi kullandım ama iznim boyunca yatakdan kalkamadım 1ay qripmi olur insan? Günde 3 tane iyne yapdırdım 10 gün boyunca oturamıyordum damarlarım desem yem yeşil olmuşdu iyne yapdırmakdan.
Dün yine klimayı öyle bir açdı ki sabah işe zor kalkdım. Boynum tutulmuş burun gitti nefes alamıyorum kafamda sanki davullar çalıyorlar. Sabah diyorum şu klimayi yarım saat yak yarım saat kapat. Hayır bana sıcak diyor ya kızmış sanki tövbe tövbeYa kızım diyorum biz 2 kız bir erkek senle baş edemicekmiyiz kapasana diyorum ama kime diyorum. Sabah sinirden facebookda yazdim. Hastayimmmm Allah bu mübarek ayda klimayı aşağı dereceye koyanların gönlüne insaf versin. Aminnn!!!! yazmışım. Utanmadan yazıyor: Allah hastalarada şifa versin diye. Deliricem yaaaaaa
Dinlediyiniz niçin sağ olun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?