Biri beni teselli etsinnnnn .(:

Dishy_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
270
0
96
İstanbul
Ya benim alçım dün alındı. Ben masaj yapmalımıyım.. çünkü benm kavis olan bölümde bi yeri böyle kemik şiş gibi .. yamuk olucak diye korkuyorum.. ve deliği birinden çok hafif daha büyük gbime gleiyo.. doktr düzlck dedi çünkü şiş daha...12 gün oldu.. sizin iç oldumu öyle yaa deliririm walla ben bu gidişle.... üstündeki şişlik cnaımı sıkıyo bi tarafta bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

kıss daha durrr yeni alçın çıkmışş düzelir :)çok şiş çok:)

Şişte ablamm Nie bitaraf şiş dier traf az şiş . simetrik diyil şiş olsa bile... Müzk dinlym dün allaah dedm ağldm aynaya bkrken annem diyo kafanmı güzel ne duygusala bağladın anne yamuk olck dedm... güldü.. daha dedi yüzünün şişi inmemiş burnuna yanıyosun yanii. dio ama inmicek gibi taş gbi çünkü.. kemk sanki ya

cnmmmm benimde bitarafımla doktor daha çok ugraşmış ondan bitarafım daha şiştiii alçım çıkınca ondan yamuk görünüyordu..zamanla gidince şiş eşitlendi..heryer eşit şiş olmayabilir..bi ay beklee..o burun üstündekiiii çok sert ise belkii tamamen kaybolmayabilirrr ama dikat çekmes diye düşünüyorum..burnunun resmi varsa bakarsam daha iyi yorumlarım ama bence hepsi ödemmm 1 ay sabret o kötü şişlikler gitcek:)

Bak canım benım yuzumun sol tarafı daha sıs we daha mor hatta sag gozumde bızı yok sol gozume kan oturdu amelıayt sırasında ne oluyosa ıste bı taraf daha zorluyo olabılır nasıl morluklar gecıyosa sıslıklerde gececektır sıkma canını lutfen

Remsde beli olmuyoki o yer elimle dokununca belli oluyo .. haa bide şimdi resmlere baktım sende çok güzelsn maşllh burnuşunda çok hoş olmş bayldm inş bnmde öle olur....resm çekp yollarım ama sadece bahsettğim deliklerdeki rahatsızlığımı gösterebilrm .. üstteki gornmuyoı çekiyorm çekyrmbandaj warya belli olmuyo.. :S yeni resm koycm ılk fırsatta . b.t cihazımı biri almış yaaaw (:

cnmmm öyle gözle görünür abartılcak bi sorun yoksa burun üstünde bşy olmas...elleyince farket nolcak sanki görüntüde sorun olmasın o daha önemli...alttann deliklere bakma yanıltabilir senii..bide bende çok dikatli inceleyince kusur bulabiliyorum cnmm..önemli olan karşıdan bakınca yandan bakınca sorun olamamsı..ince ayrıntılara takılma inan senden başka kimse göremezzz o dedigin sorunları:)
ayrıca burnumu begnemene çok sevindim cnm bnm seninki daha daha güzel olmuştur inşşşşşş:)

oyy yirim. yüzümü güldürdün.. bnden bşka kmse farketmiyo ztn delikleri .. göstryorum saçmlama dio arkdşlrm annem fln... (:... hadi hyrlısı bi an önce insinnnn.. çoğu gitti azı kaldı dimi güzel ablammm (: ... Abim dio ki sen bu gidişle erken ewlenicen oda çok beendi eskisine göre on numarada :D:DD :

aaa tabi cnmmm sen aynayı çok eline alma:)herşey düzelcek:)emin ol eskisinden bin katlı iyidir:)

burnun daha çok yeni arkadaşların dedigi gibi zamanla inecek ortaya cıkacakdır cnm..bunlar moralini bozmasın işin zor kısmı bitti simdi sabır kısmı basladı :))

edamisra profldeki seninse çok hoş tam istediğim gibi bi burun..... şimdi aynaya baktım bnmde öle ama şiş hali öle .. bakalım inince nsl olck .. az önce saçımı yıkattım kuafrde ablam dedi biri byk biri küçk deliklerini hadi ordan inicek daha dedim. kıskanç işde (:

edamisra profldeki seninse çok hoş tam istediğim gibi bi burun..... şimdi aynaya baktım bnmde öle ama şiş hali öle .. bakalım inince nsl olck .. az önce saçımı yıkattım kuafrde ablam dedi biri byk biri küçk deliklerini hadi ordan inicek daha dedim. kıskanç işde (:

ameliyattan sonra burnumun sağ tarafı şişti..yamuk diyodu herkes ama düzeldi sonra:teytey:

evt profil benim begendigine sevindim cnm ;)
kapalı teknikse cok normal öle durması gecicek hepsi ama merak etme

canım ameliyatta burnun bir tarafından çalışıyormuş doktor baya anlatmıslardıda unuttum smdı benmde bir taraf diğerine göre daha şiş,yani panik yapma çok,geçmiş olsun

Back
X