Biri beni teselli etsinnnnn .(:

İnş Çook Güsel olcaz.. Ben şişliklern inceğini inince düzeliceğne gönülden inanıyorum ..bant taktımı doktotr alçını çıkarınca bnde bant war.. çıkarma dedi ..

Doktorun kimdi? Bana hiç masaj falan yap denilmedi neye kime göre bu masajı veriolar onuda henüz bilmiyorum kemikte bende şişlik falan yoktu yada çıkıntı ama olanlardada 1-2 ay arası o şişlik kayboluomuş diye duymuştum.

endişelenme.ben de çok hassasmışım ameliyat sonrası anladım bunu.çok geç iyileştim.elimin morluğu bile neredeyse 25 günde geçti.çok yavaş yavaş ilerliyor.düşünsene 6 ayda inecek tamamı.ama 1 ay sonunda sen artık pek de bi şişlik olduğunu düşünmeyeceksin.
benim de burnum çok sert,dediğin gibi ucu da dahil.55gün olmasına rağmen hala sert.bu ödemli olduğunun bir göstergesiymiş.hissiyat da hala tam değil mesela.problem sende değil yani.
rahat ol.allaha emanet ol..

saol.çok güzel yzmşşn (: hepinize tek tek tşkrler.. mükemmelmisiniz nesiniz..teselli istedm fazlasını verdnz walla bu sitedeolmasa ben nrd bulcktm szileri .(: saolun tekrar..allah hepinize minik minik güzel düzgün buruncuklar nasp etsinnn ..muuaah:asigim:

Dishy çok geçmiş olsun canım ya biraz daha sabret bakalım umarım istediğin buruna sahip olursun canım ben bi de kime oldun diye sormak istiyorum doktorun adı nedir ne nasıl ilgilim, ben eşim için araştırma yapıyorum da bilgi verirsen çok sevinirim canım..

Canım benim 18.günüm bugün .
Şişliği görsen korkarsın :)
Sol taraftan başka birine benziyorum , sağ taraftan başka :)
Önden bambaşka :)

Ödem fazla bende , ama zamana ihtiyac var . Masaj yapıyorum ama hala kemik acıyor benim .
Ödem giderici bir krem duydum . Onu edinicem bugün .
Faydasını görürüm inş.

Sıkıntı yaratma hiç , geçeçecek sabır canım.

okadar çok şişlik oluyomu ya ?

Ya benim alçım dün alındı. Ben masaj yapmalımıyım.. çünkü benm kavis olan bölümde bi yeri böyle kemik şiş gibi .. yamuk olucak diye korkuyorum.. ve deliği birinden çok hafif daha büyük gbime gleiyo.. doktr düzlck dedi çünkü şiş daha...12 gün oldu.. sizin iç oldumu öyle yaa deliririm walla ben bu gidişle.... üstündeki şişlik cnaımı sıkıyo bi tarafta bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

burhan bey ameliatlarını genel anesteziyle yapıyo dimi?

Back
X