Sana neden bu kadar taktı bunlar?sağlık özründen tayin istedim red gelmişti. bir süre daha burada olup tekrar tayin isteyeceğim. bazı özel nedenlerden dolayı mahkemeye gidemedim.
arkadaşlar ben teknik kadrodayım. teknik işlerin yanında genel idare hizmetleri işleri de verdiler. tayin isteyeceğim için sesimi çıkartamıyorum. çünkü görevleri görüşürken üstü kapalı tehdit ettiler... kanunda bu kesinlikle yasak... ama uygulayan kim...
ama çalışırken çok koyuyor... teknik kadrodan da iş verdiler ve kafamı sadece ona yoğunlaştırmam lazım. ama arada evrak gelince bölünüyor. üstelik ilaçlarda dikkat dağınıklığı yaptıyor zaten üstüne evrak oldu mu darman duman oluyorum.
yapılanlarda etkiliyor. ellerim ayaklarım titriyor şimdi... nasıl yardımcı hizmetler sınıfındaki personele hadi gel evrak yaz arada da masaları sil denilmiyorsa. bana da yapılmaması lazım. ama yapılıyor... çok sinirliyim ya....
beni yatıştırın soluğu müdürün odasında almayayım....
Sana neden bu kadar taktı bunlar?
Bence sen soluğu müdürün odasında al. Görevtanımı diye bişi var. Sana göz göre göre mobbing yapıyolar
İyilik değil bunun adı. Dava acarsın o zaman. Senin kanıtlanmış bir hastalığın ve raporun var. Sen boynunu eğdikce eziyolar ben sinirlendim burda vallatekrar tayin isteyeceğim. az önce yazdığım gibi. iyilik yapacağız dilekçeni bizce uygundur deyip ile göndereceğiz dediler. sorun çıkartırsan yapmayız gibi konuştu müdür. direk ile başvuru yapamıyormuşum.
sakin ol lütfen mahkemeye gitsen ne olacak ki çözüm yok işi yavaşlat öncelikle nie yapmadın derlerse yetişemiorum elimden gelen bu daha iyisini yapamaya çalışırım diyip geç kendini bu kadar yıpratmana üzmene sinirlendim
Kötü o zaman ya. Genelde özelde olur böyle şeyler yeni geleni barındırmak gibi nedenlerden dolayı da devlette de olması bana anlamsız geliyor. Nasıl olsa birbirinin ayağını kaydırma diye bir şey yok.sessiz olan eziliyor. yoksa daha yeni geldim. bilen eden yok beni.
İyilik değil bunun adı. Dava acarsın o zaman. Senin kanıtlanmış bir hastalığın ve raporun var. Sen boynunu eğdikce eziyolar ben sinirlendim burda valla
Kötü o zaman ya. Genelde özelde olur böyle şeyler yeni geleni barındırmak gibi nedenlerden dolayı da devlette de olması bana anlamsız geliyor. Nasıl olsa birbirinin ayağını kaydırma diye bir şey yok.
Sen konuşman gereken zamanda yerli yerinde konuş sessiz durma. Kendini ifade et bir şekilde.
Hatta bir tanesiyle güzelce konuşabilirsin bile ortamını bulabilirsen.
red gerekçesi ne
buraya yazmazsan özelden gönder red gerekçesini ; bir bakalım neden böyle olmuş
Sağlık özrü tayin için yeterli bir hastalıktan mı?
işin ilginci red gerekçesi yok yazılmamış, sadece ilgili dilekçeniz uygun bulunmamıştır yazıyor.
ama onun bir gerekçesi olması lazım;
sonuçta mazeret tayin talepleri internet üzerinden yapılmıyor mu; siz böyle bir dönem olmadan mı tayin istediniz genel içerikli bir dilekçe ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?