Oooo sen hiç duymamışsın.. Kamu kurumların da kıytırık bir müdürlük için, ne dolaplar dönüyor.. Ne entrikalar, ne yalanlar dolanlar... Küçücük kurumlarda böyleyse, Ankarayı düşünemiyorum bile..Kötü o zaman ya. Genelde özelde olur böyle şeyler yeni geleni barındırmak gibi nedenlerden dolayı da devlette de olması bana anlamsız geliyor. Nasıl olsa birbirinin ayağını kaydırma diye bir şey yok.
Sen konuşman gereken zamanda yerli yerinde konuş sessiz durma. Kendini ifade et bir şekilde.
Hatta bir tanesiyle güzelce konuşabilirsin bile ortamını bulabilirsen.
ben anlamadım
ne ıs yaptırmaya calısıyorlar sıze
Mutlaka sonuçta tutanağı var bilmem neyi var ama ara kadrolar genelde sakin olur. Hatta eskiden salla başını al maaşını olurdu. Bir çoğumuz gittiğimi kamu kurumlarında buna ziyadesiyle şahit olmuşuzdur. Hatta filmlere konu olmuştur bu.Oooo sen hiç duymamışsın.. Kamu kurumların da kıytırık bir müdürlük için, ne dolaplar dönüyor.. Ne entrikalar, ne yalanlar dolanlar... Küçücük kurumlarda böyleyse, Ankarayı düşünemiyorum bile..
Bence izniniz varsa izninizi kullanın. İzniniz bitince de rapor alın. Bir süre uzaklaşın işlerden. Geri dönünce de tavrını değiştirirsin..alerjik astımım var. ama yüksek alerjilerim var. basit değil. hap da kullanamıyorum. onlara da alerjim var. sürekli acillerdeyim.
burada doktor yok. o nedenle doktor olan bir yerde diye raporum var. ve doktor olmadığına dair bir yazım.
alerjik astımım var. ama yüksek alerjilerim var. basit değil. hap da kullanamıyorum. onlara da alerjim var. sürekli acillerdeyim.
burada doktor yok. o nedenle doktor olan bir yerde diye raporum var. ve doktor olmadığına dair bir yazım.
Siz içerisin de olmadığınız için, size uzak geliyor.. Özellikle de belediyeler de ne olaylar, ne entrikilar oluyor.. Hatta iftira atanlar mı? dersin, olmayan şeyleri, kılıfına uydurup olmuş gibi göstermeler mi dersin.. Özellikle dedikoduya itina var.. Kimlerin kimlerin ayaklarını kaydırıyor, bu dedikodular yüzünden .. Kadrolu memur olmuşsun ne fayda.. Kadronun da garantisi yok..Mutlaka sonuçta tutanağı var bilmem neyi var ama ara kadrolar genelde sakin olur. Hatta eskiden salla başını al maaşını olurdu. Bir çoğumuz gittiğimi kamu kurumlarında buna ziyadesiyle şahit olmuşuzdur. Hatta filmlere konu olmuştur bu.
Ama özeldeki kurtlar sofrası insanı hasta eder.
Heyet raporu mu yoksa tek hekim raporu mu?
Bildiğim kadarı ile astım sağlık mazereti değil. Benim MS hastası tanıdığım tayin yaptıramadı, orada nöroloji doktoru var diye.
Sonuçta acilde doktor var ve size gerekli tedaviyi uyguluyor.
Bana red gerekçesi bu gibi geldi.
Siz içerisin de olmadığınız için, size uzak geliyor.. Özellikle de belediyeler de ne olaylar, ne entrikilar oluyor.. Hatta iftira atanlar mı? dersin, olmayan şeyleri, kılıfına uydurup olmuş gibi göstermeler mi dersin.. Özellikle dedikoduya itina var.. Kimlerin kimlerin ayaklarını kaydırıyor, bu dedikodular yüzünden .. Kadrolu memur olmuşsun ne fayda.. Kadronun da garantisi yok..
İnsanın olduğu her yerde ego ve dedikodu var desene..Siz içerisin de olmadığınız için, size uzak geliyor.. Özellikle de belediyeler de ne olaylar, ne entrikilar oluyor.. Hatta iftira atanlar mı? dersin, olmayan şeyleri, kılıfına uydurup olmuş gibi göstermeler mi dersin.. Özellikle dedikoduya itina var.. Kimlerin kimlerin ayaklarını kaydırıyor, bu dedikodular yüzünden .. Kadrolu memur olmuşsun ne fayda.. Kadronun da garantisi yok..
İnsanın olduğu her yerde ego ve dedikodu var desene..
iki gün önce sırf bu konudan dolayı tartıştık şube müdürümle. kadın çıldırdı resmen...
teknik kadrodayım bana evrak kayıt yaptıramazsınız dedim..
Ne kadar çirkin..kamuda bazı memurlar iş yapmıyor haklısınız, neden derseniz o iş yapmayan memur genel olarak ajanlık yapıyor. müdürler hakkında konuşanları, geç gelenleri vs. icmal yapıp müdüre veriyorlar.
sonuç var mı. yoksa bağırdığınızla mı kaldınız.
Ne kadar çirkin..
Ekmeğini bu şekilde kazanıp da çoluk çocuğuna bunu yediren insanlar ne kadar acınacak durumda.
Her ortamda var sanırım bunlardan.
Birlik olup ekarte etmek lazım aslında. Dışlamak lazım.
Öyle politikalarınız yok mu?
Yoksa ajanın da yalakaları var mı? Onu ispiyonlamasın diye..
iğrenç ötesi.burayı tam tanımıyorum. ama eski iş yerinde onları müdürler koruyorlardı. dokunulmazdı... dışlasan da nemalanacak yer buluyorlar.
çevreleri de çok kalabalık. her yerden tanıdıkları vardı.
memur varken yapmam dedim. bütün düzenimi buraya evrak kayıt yapmak için gelmedim dedim.. (3ay oldu th olalı)
ilk geldiğimde okul istemiştim beni ilçede tuttular. şb müdürü seni okula göndeririz diye tehdit etti.. aklı sıra gözü mü korkutacak..
okula gitmek istiyorum diye dilekçe yaz dedi. siz gönderiyorsunuz ben neden yazayım dedimvs vs sonuç olarak yapmadım..
sizi savcılığa veririm görevim dışında iş yaptıramazsınız.. bunu yazılı olark bildirmeniz gerekiyor dedim..
insanlar genelde alışmış susmaya.. benim tepkime şaşırdılar
idare et ozaman.. ama gittiğin yerde ilk başta açıkça söyle..beni de seni vermeyiz diye tehdit ettiler... konuştum ilk geldiğimde. haklarımı bilen olarak. sonuç tayin isteyince vermeyiz diye tehdit edildim. tepkime şaşırdılar. ama bana görevlendirmeyi yazdılar... birşey yapamayacağımı bildikleri için.
hastalığım olmasa burada kalacak olsam hiç düşünmez uğraşırdım. özel bir neden daha var uğraşamamın. susmak zorunda bırakıldım....
idare et ozaman.. ama gittiğin yerde ilk başta açıkça söyle..
benimki bakalım ne olacak..
şb müdürü gidip büyük müdüre cevap verdi bana demiş.
dedim, susup dinlesemiydim? saygı çerçevesinde açıklama yaptım dedim
aklıma geldikçe sinir oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?