Evet bu cok dogru gercekten.. ben o kısıye hıc tartısmaya fılan gırıp yuzgoz olmuyorum.. sadece abımle muhatap oluyorum.. kuzenın lafı bıle gecmıyor aramızda.. ıyıyız hosuz derken oradan gelıyor bırseyler ıste.. evet abımle aramıza sokmamak en buyuk amacımız.. ama o aramıza gırmeden becerıyor ıslerını.. ve yıne gırmıs oluyor.. onu aramıza sokan tek kısı abım.. o dengeyı kuramıyor.. onu ayrı bızı ayrı tutamıyor... bazende dedıgın gıbı yasayıpta gorecek sanırım dıyorum.. annem uzuldugunde ona boyle tesellı verıyorum.. ona sadece zaman lazım yasayıpta anlayacak yanlısı dogruyu bız ne soylesek bır kulagından gırıp oburunden cıkıyor dıyorum.. ınsallah dogruları gorur bır gun.. ve hatasını anlar gelıpte bır haklıymıssınız der.. ben o zaman herseyı sılebılcek kadar baglıyım abıme.. kardeslık hıcbır seye benzemıyor.. ne kadar ıtelersen ıtele onu senden ayırmayan bır bag var aranda.. ınsallah bu bagı gorur bır gun onemını farkeder..
Insallah canim, üzmeyin kendinizi er gec illaki birgün abinizde bunu anlar...
Kardes ile kardesin ana ile evladin arasina giren aldanir, bugün olmazsa bile yarin mutlaka:teselli: