anladığım kadarıyla çok hassassınız ve özellikle de abiniz konusunda..size söylenen şeyleri fazla önemsiyorsunuz doğal olarakta...örneğin arkadaşlar,yorum yapmışlar ve siz de onlara tepki göstermişsiniz,günlük hayatta da böyle değil midir? mesela abinize, eşinize, çocuğunuza siz bazı şeyler söylersiniz ama kimsenin birşey söylemesine tahammül edemezsiniz...anladığım kadarıyla abiniz fena halde aşık ve aşık olduğu kız onu iyi tanımış, onu nasıl ikna edebileceğini biliyor...ayrıca abinizin birlikte olduğu kız yaşının avantajını, gençliğini kullanıyor galiba....
şimdi size üç önerim olacak...birincisi arkadaşların yaptığı yorumlara tepki vermek yerine en sağlıklısını düşünün....ikincisi size her söyleneni önemsemeyin, herkes önce kendini düşünmeli, sizin için en iyisinin el etek çekmek olduğuna inanıyorsanız, bırakın size hayırsız kardeş desinler....benim kafam bozarsa düğüne bile gitmem, umrumda da olmaz, canımdan kıymetli değil....üçüncüsü de "her insan bazı seçimler yapar ve bu seçimlerinin sonuçlarına katlanır, abiniz de bırakın, yaşasın ve görsün sonuçlarını" umarım zarara uğramaz....ama uğrarsa da ve sizin haklı olduğunuzu anlarsa ona sakın ben sana söylemiştim demeyin, o zaten bunu hatırlıyor olacaktır....sevgiler....