Biri bir şey söylesin.. Ne yapayım ?

abinizin kuzeniniz ile beraber olması + bir sorun..yabancı olsa , herşey yapılabilinir,söylenebilinir ( en son noktada) ama yakın bir tanıdık olunca işler kolay olmuyor..ayrıca abinizde 32 yaşına gelmiş ,aklı kemale ermiş..kız onu parmağında oynatacağına abinizin kıza yol yoldam göstermesi gerekmez mi? sen eşek olduktan sonra sıtına binen çok olur demişler,kusura bakmayında bu da o hesap...32 yaşındaki adama artık ne söylenir bilmiyorum

valla betül tavır koy canım bu sefer sen surat as bakalım o ne yapacak suçun yok bişin yok sen daha üzerine titriyosun abim diyosun bakalım sen aç arayı o neyapacak merak etme akrabada olsa elin kzı oluyor gene senden değerli olamaz o kaybeder

kusura bakmayın ama bu kadar tek taraflı olduğunu hiç düşünmüyorum :kahve:
bi de karşı tarafı dinlemek lazım:delphin:

kusura bakmayın ama bu kadar tek taraflı olduğunu hiç düşünmüyorum :kahve:
bi de karşı tarafı dinlemek lazım:delphin:

Evet gorumceliğim tuttu da boyle yazayım dedim..
Hasbınallahh.. işim gücüm yok yalan mı yazacagım buraya..
Beni bilen bilir acıklamaya luzum yok..
Dinleyın o zaman..

bu durumda sizin pek yapacak bişeyiniz yok ne yapsanızda abinizin onun sözünden çıkacağını sanmıyorum
kuzeninizle veya annesiyle konuşmanızda hiçbişeyi değiştirmez hatta kız emeline ulaştığına sevinir bence
siz yine sabırlıymışsınız ben olsam abim bana böyle yapacak o silmeden ben onu silerim defterden
abiniz size nasıl davranıyosa sizde ona öyle davranın belki ilerde kuzeninizin iç yüzünü anlarsa sizide daha iyi anlayıp dönecektir
umarım anlar yani bazıları çok karı köylü oluyo

Evet gorumceliğim tuttu da boyle yazayım dedim..
Hasbınallahh.. işim gücüm yok yalan mı yazacagım buraya..
Beni bilen bilir acıklamaya luzum yok..
Dinleyın o zaman..

bakın bu tavrınızla haklı çıktım:1closedeyes:
ben genel konuştum size şahsi bişey söylemedim zaten
her zaman iki tarafı dinlemekten yana olduğum için fikrimi beyan ettim:delphin:

bakın bu tavrınızla haklı çıktım:1closedeyes:
ben genel konuştum size şahsi bişey söylemedim zaten
her zaman iki tarafı dinlemekten yana olduğum için fikrimi beyan ettim:delphin:

Ya soyle durumlarda bır de tartısma cıkarma meraklısını olmanız yokmu..
Nasıl bır yardımseverlıktır anlamam.. empatı yapmak cok zor bırsey degıl..
Neden kımse bunu tercıh etmıyor anlamıyorum.. Haklı cıktıgınız fılan yok bırsey bıldıgınızde..
Gercekten ugrasamayacagım..

Son düzenleme:
Canım sen herkesin yazdığı cevaba takılıp zaten harap olmuş sinirlerini dahada bozma. Herkes kendi bakış açısıyla ve kendi karakterindende bişeyler katarak cevap verir unutma. Bırak herkes düşüncesini yazsın, hoşuna gidende olucak elbet gitmeyende. Ben seni anlıyorum bu konuda, zaten dertliyim bide bu gibi cevaplarlamı uğraşıcam diyosun. Sırf bu yüzden yazdığı konuyu silen çok kişi var KK'da malesef. En iyisi laf yetiştirmeye çalışmayıp kendini dahada sinirlendirmemek inan.
Abiciğine gelince; sen kuzeninin ne kadar yalancı, fitneci ve inkar eden, yüze gülüp arkadan konuşan bir yapıda olduğunu yazmışsın. O aynı zamanda abininde kuzeni ama o öyle tanımıyor demekki. Ben herzaman derim zaten şu erkekler biz kadınlar kadar uyanık olamıyorlar ve gerçekden daha saflar bazı konularda. Şimdi sen bunları ona anlatmaya çalışsan bencede anlamıycak belki sizden dahada uzaklaşıcak. Çünkü görünen o ki kuzenin kendine iyice aşık etmiş abini. Umarım oda abine onun sözünden çıkmıycak ve ailesini bile gözü görmüycek kadar çok aşıktır. Eğer öyle değilse zaten abin için gerçekden üzülmemiz lazım. Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun.
Ama şu varki kuzenin tarif ettiğin şekilde abinle sözlendikden sonramı o şekilde değişti yoksa o hep öncedende yalancı, fitneci bir insanmıydı acaba? Eğer önceden onu öyle tanımıyorduysan o zaman belki senin yada ailenin ona karşı bilmedende olsa yaptığınız bazı şeyleri oda kendisi kafasına takmış ve o yüzden size karşı kendini koruma içgüdüsüyle abini kullanıyor olabilir gibime geldi şimdi ne dersin?
Umarım en kısa zamanda gelin adayıyla aranız iyi olur. onunla iyi olursa abinlede iyi olucak çünkü.

Son düzenleme:
bizdede var öle bi tip..kardeşimden bile uzak duruyorum..sonuçta kardeşimi ben seçmedim..yakın olmak istemiyorsa bulunmaz hint kumaşı değil ya..keyfi bilir..sende uzaklaş..

Canım sen herkesin yazdığı cevaba takılıp zaten harap olmuş sinirlerini dahada bozma. Herkes kendi bakış açısıyla ve kendi karakterindende bişeyler katarak cevap verir unutma. Bırak herkes düşüncesini yazsın, hoşuna gitmeyende olucak elbet gitmeyende. Ben seni anlıyorum bu konuda, zaten dertliyim bide bu gibi cevaplarlamı uğraşıcam diyosun. Sırf bu yüzden yazdığı konuyu silen çok kişi var KK'da malesef. En iyisi laf yetiştirmeye çalışmayıp kendini dahada sinirlendirmemek inan.
Abiciğine gelince; sen kuzeninin ne kadar yalancı, fitneci ve inkar eden, yüze gülüp arkadan konuşan bir yapıda olduğunu yazmışsın. O aynı zamanda abininde kuzeni ama o öyle tanımıyor demekki. Ben herzaman derim zaten şu erkekler biz kadınlar kadar uyanık olamıyorlar ve gerçekden daha saflar bazı konularda. Şimdi sen bunları ona anlatmaya çalışsan bencede anlamıycak belki sizden dahada uzaklaşıcak. Çünkü görünen o ki kuzenin kendine iyice aşık etmiş abini. Umarım oda abine onun sözünden çıkmıycak ve ailesini bile gözü görmüycek kadar çok aşıktır. Eğer öyle değilse zaten abin için gerçekden üzülmemiz lazım. Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun.
Ama şu varki kuzenin tarif ettiğin şekilde abinle sözlendikden sonramı o şekilde değişti yoksa o hep öncedende yalancı, fitneci bir insanmıydı acaba? Eğer önceden onu öyle tanımıyorduysan o zaman belki senin yada ailenin ona karşı bilmedende olsa yaptığınız bazı şeyleri oda kendisi kafasına takmış ve o yüzden size karşı kendini koruma içgüdüsüyle abini kullanıyor olabilir gibime geldi şimdi ne dersin?
Umarım en kısa zamanda gelin adayıyla aranız iyi olur. onunla iyi olursa abinlede iyi olucak çünkü.

Yorumun ıcın ve anlayısın ıcın cok tesekkur ederım guzel yerlere degınmıssın.. Daha oncesınde bu bırlıktelıık yokken de yalan soyleme huyu vardı ta kucuklugumuzden berı hatta.. ama fıtne yaptıgına sahıt olmadım.. belkı de arada bunu ogrenmemızı saglayacak bırı olmadıgından yada yapmdıgından bılmıyorum ama.. bahsettıgım huyları zaten vardı.. bız cok ıyı anlasırkende vardı yanı.. abımde bunun farkındaydı hatta.. kavga edıp ayrılma kararı aldıgı her zaman solugu benım yanımda alırdı.. bır daha olmaz bıttı derdı ben yıne bılırdım ama bıtmedıgını.. cunku abımın sevgısını kullanıyordu cok rahat bır sekılde.. guvensızlıklerı, yalanları yuzunden cok sorunlar yasadılar.. bu yuzden ıyıce gozumden dustu o yakıstıramadım abıme layık bulmadım.. ıyıce sogudum ılıskımı kestım. ve ayrıldıkları bır zaman bır daha olmaz dedıgın de ben sımdıden sana soyleyım abı dedım eger olurda yıne barısırsanız ve evlenırsenız ben onunla gorusmem aıleme sokmam sonra o zaman gelınce betul neden boyle yapıyor deme dedım.. bunu soylerken bana lafını bıle ettırmıyordu bıttı artık bır daha soz konusu olmaz dıyordu tabı bunu o anlık ofkesıyle soyluyordu.. boyle kac defa oldu.. sımdı de ben o zamandan bu yana gelen gorusmeme fıkrıme sadıgım.. hanfendı de bunu kaldıramıyor heralde bılmıyorum... bu gune kadar cok seye sahıt oldum ıstemeden abımle ıkısının telefon konusmalarını duydum sonrada dınlemeye devam ettım benı kotulyordu yıne abıme o da dogru duzgun savunamıyordu bıle.. hep boyle seyler.. ve ben onun arkasından abıme bır kelıme etmıs degılım abım kendısı anlattı zaten hep bana gerek kalmadı.. ama onlar yıne ıyı oldular ve her seferınde bu sorun benım ve aılemın basına patlıyor...
Hele annem melek gıbı bır ınsandır etlıye sutluye karısmaz kaynanalık yapıyor derler dıye sesını cıkarmaz bır seye, fıkır sorarlarsa soyler yoksa bırsey demez.. boyle bır aıleden abımın neyını korumak ıster bılmem.. sanmıyorum oyle brısey dusunerek yaptıgını.. annem gıbı bır kayınvalıde dunyada ıstemeyecek ınsan yoktur..

Son düzenleme:
betülcüm bu işin en orta yolu zamana bırakmak bence..ağbin yaşamadan asla siin dediklerinizi kabullenmek istemez..hatta bu konuda ısrarcı olursanız ,haklıyken haksız konuma bile düşersiniz...32 yaşında bi adam..bırakın kendi seçimlerini yapsın,yaşasın..hayatta her davranışımızın,her seçimimizin sonucu güzel,mutlu olmazki..tabi üzüntüler,pişmanlıklar,dargınlıklar yaşanıcak..ama yaşanıcak illaki..bunun adıda tecrübe olucak..kuzen çok kıskanç belli..ağbinizi kendi gölgesinden bile kıskandığına eminim..fitlemesinin tek sebebide bu..benim yengemde böyleydi..ağbime-ağbi kahvaltı hazırlıyıımı -diye sorduğumda ,malesef birbirimize girmiştik..çünkü bana öyle bi bağırdıki anlatamam..ve beni çileden çıkaran şu cümleyi söyledi..-benmiyim karısı,senmisin?? onun yanında ağbime sarılıp öpemezdik kesinlikle..şimdi ayrıldılar..yengem evlendi tekrar..demek istediğim ne yaşanması gerekiyosa yaşıycak ağbin..sabır canımm

betülcüm bu işin en orta yolu zamana bırakmak bence..ağbin yaşamadan asla siin dediklerinizi kabullenmek istemez..hatta bu konuda ısrarcı olursanız ,haklıyken haksız konuma bile düşersiniz...32 yaşında bi adam..bırakın kendi seçimlerini yapsın,yaşasın..hayatta her davranışımızın,her seçimimizin sonucu güzel,mutlu olmazki..tabi üzüntüler,pişmanlıklar,dargınlıklar yaşanıcak..ama yaşanıcak illaki..bunun adıda tecrübe olucak..kuzen çok kıskanç belli..ağbinizi kendi gölgesinden bile kıskandığına eminim..fitlemesinin tek sebebide bu..benim yengemde böyleydi..ağbime-ağbi kahvaltı hazırlıyıımı -diye sorduğumda ,malesef birbirimize girmiştik..çünkü bana öyle bi bağırdıki anlatamam..ve beni çileden çıkaran şu cümleyi söyledi..-benmiyim karısı,senmisin?? onun yanında ağbime sarılıp öpemezdik kesinlikle..şimdi ayrıldılar..yengem evlendi tekrar..demek istediğim ne yaşanması gerekiyosa yaşıycak ağbin..sabır canımm

Haklısın canımm yasayıpta gorecegız baska yolu yokk.. repi me verdıgın not da da haklısın..
cok gereksız bır kısılık kendısı..

acaba büyü fln yaptırmış olabilirlermi.Allah korusun..

Back
X