bu sekılde olursa sonuna kadar katılıyorum. elektrık kesıldı. ınternet kesıldı. kablo kesıldı olmasın.. sonuna kadar desteğim !Biz de buna taraftarız. Ancak hukuki olarak bir olay yaşandığında kameradaki görüntüler ne kadar delil niteliği taşıyor o da tartışmalı.
Benim de hoşuma gittibu sekılde olursa sonuna kadar katılıyorum. elektrık kesıldı. ınternet kesıldı. kablo kesıldı olmasın.. sonuna kadar desteğim !
Benim de hoşuma gitti
Kedileri ne yapacağız peki
Beni endişelendiren doğu! Ortalık çok karışık. Oylar ne olacak. Seçim iptal olup azınlık hükümeti ile devam edilecek benceYok olmaz o iş. Hiç güvenilir değil.
Ben gider sandık başında nöbet tutarım.
Beni endişelendiren doğu! Ortalık çok karışık. Oylar ne olacak. Seçim iptal olup azınlık hükümeti ile devam edilecek bence
Dün aynı meseleyi eşimle konuşmuştuk bu ihtimal de varBeni endişelendiren doğu! Ortalık çok karışık. Oylar ne olacak. Seçim iptal olup azınlık hükümeti ile devam edilecek bence
Dün aynı meseleyi eşimle konuşmuştuk bu ihtimal de var
Bu hükümet dediğin yeni bakanlarla olan mı :)Seçim bence de çok yüksek ihtimalle iptal olacak. Azınlık hükümeti değil ama bu seçim hükümetiyle bir sene ertelenecek. Savaş durumunda cumhurbaşkanının seçimi bir sene erteleme hakkı var çünkü.
Bubakanlarla olur veya yeni bakanlarla olur bilmiyotum huysuz yetim kalan çocuklar eşini oğlunu kaybeden kadınlar sevgililerini kaybeden genç kızlar görmek istemiyorum ortalık ekranda görünenden daha karışık şırnakve tunceli de artık dağda değil şehirlere indi eşkıyalarBu hükümet dediğin yeni bakanlarla olan mı :)
Sanmam. Yapmazlar.
Ama iyi şeyler düşünemiyorum hiç. Allahım esirgesin çok korkuyorum çok!
Bu hükümet dediğin yeni bakanlarla olan mı :)
Sanmam. Yapmazlar.
Ama iyi şeyler düşünemiyorum hiç. Allahım esirgesin çok korkuyorum çok!
Şu an ertelenise seçim hükümeti devam eder ama iptal edilirse bence azınlık kurulur diye düşünüyorum.Bubakanlarla olur veya yeni bakanlarla olur bilmiyotum huysuz yetim kalan çocuklar eşini oğlunu kaybeden kadınlar sevgililerini kaybeden genç kızlar görmek istemiyorum ortalık ekranda görünenden daha karışık şırnakve tunceli de artık dağda değil şehirlere indi eşkıyalar
Eğer seçim ertelenirse mecburen bu bakanlarla olacak başka seçenek yok ki. Yasaya göre cumhurbaşkanı ertelerse seçimi seçim hükümeti geliyor göreve. E şu an zaten seçim hükümeti görevde.
Gecen seçim alası vardı ama malum medyalar çıt çıkarmadı çünkü sonuç kendilerinin istediği gibi olmuştu...Geçici olarak evimizde tutucaz:)
Gecen secinde yoklardi inslalah yine olmazlar..
Şu an ertelenise seçim hükümeti devam eder ama iptal edilirse bence azınlık kurulur diye düşünüyorum.
Gelen şehir haberleri yüreğini dağlıyor artık cidden dayanamıyorum. İmkanım olsa yemin ederim ailemi alıp giderim tr den. Ne yazıkki.
Anneannesi kızımı haftaya istanbul ula götürmek istedi yollamadim ve annem bana küstü. Bn Avm ye götürmüyorken istanbula nasıl yollarım. O derece korkuyorum artık. Ne olacaksa olunsun padişah mi başkan mi derebeylik monarşi mi cumhuriyet mi...
Cidden canım acıyor. .
Ooo kardelenin hoşgeldin. Sensiz rengi olmuyo buranın ayolGecen seçim alası vardı ama malum medyalar çıt çıkarmadı çünkü sonuç kendilerinin istediği gibi olmuştu...
Her seçim oy hırsızlığı var seçimlerde hile var diye çıngar çıkaranlar her ne hikmetse bu seçim sus pus oldular
Oysaki doğuda oy hırsızlığının daniskası olmuştu bu dürüstlükten dem vuran oy savunucusu beyzadelerimiz hani neredeler?!...
yok cnm neden ıstesınkı zaten ıptal etmeyı..Şu saatten sonra iptal edilemez malesef. O aşamayı geçtik. Sadece en fazla 1 yıl ertelenebilir.
Benim durumumu da biliyorsun. Resmen savaşıyorum şu ülkeden gitmek için. Artık kendimi huzurlu, mutlu hissedemiyorum burda. Güvende hissetmeyince hiç bir şeyin önemi kalmıyor zaten.
İzmirin ortasında benevden çıkmaya korkuyorum. Toplu taşıma kullanmıyorum avm'ye gitmiyorum. Nerden ne çıkacağı belli değil çünkü. Ufaklığı göndermemekle en iyisini yapmışsın.
Hoş gelmişimdir inşallah canımOoo kardelenin hoşgeldin. Sensiz rengi olmuyo buranın ayol
Neyse. Seçim alası nedir?
Oy hırsızlığı konusunda kimseyi desteklemiyorum
Hangi parti olursa olsun. kim gelecekse bileğinin gücüyle gelsin başım gözüm üstüne.. Ama mertçe dürüstçe
Gecen seçim alası vardı ama malum medyalar çıt çıkarmadı çünkü sonuç kendilerinin istediği gibi olmuştu...
Her seçim oy hırsızlığı var seçimlerde hile var diye çıngar çıkaranlar her ne hikmetse bu seçim sus pus oldular
Oysaki doğuda oy hırsızlığının daniskası olmuştu bu dürüstlükten dem vuran oy savunucusu beyzadelerimiz hani neredeler?!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?