Biri sizi sirf cok seviyo diye evlenilir mi?

Bir arkadasim var ve beni cok seviyor. Ne soylersem hayir demiyor. ben onu nedense sevmiyorum, ama nefrette etmiyorum. Sirf beni uzmeyecek, cok sevicek diye evlenilir mi?
Siz bu kişiyle sevgili misiniz? Size evlenme mi teklif etti? İlanı aşk mı etti? Yani birbirinizin hayatındaki yeriniz ne?

Hoşlantı sende de varsa evlen. Ama öbür türlüsü olmaz. Belki sana sevgisi seni bunaltacak derecede olabilir....
Yani iste kotu cocuk degil kendisi. Ama ondan daha iyisi karsima cikinca fikrimin degisiceginden korkuyorum. Bazilari erkek o kadar seviyorsa evlen, sende seversin sonra diyorlar. O yuzden kafam karisti ya

Bu yaptigin cok ayip. Sevmedigin halde sirf seninle ilgileniyor isteklerini yapiyor diye etrafinda tutuyorsun. Cocugun duygusuyla oynuyorsun. Madem istemiyorsun hic gorusme.
Etrafimda tutmuyorum. Kendisinede soyledim zaten. "Su an oyle bisey hissetmiyorum, seninde zamanini almayim falan diye" ama birakmiyo. Sonra belki olur diyo, belki seversin diyo

Yani iste kotu cocuk degil kendisi. Ama ondan daha iyisi karsima cikinca fikrimin degisiceginden korkuyorum. Bazilari erkek o kadar seviyorsa evlen, sende seversin sonra diyorlar. O yuzden kafam karisti ya
Sevmediğiniz bir adamla nasıl aynı yatağa gireceksiniz?Elini bile tutmak istemez insan.Kocaman bir hayır diyorum.

Ama siz sevdiginizi degil, sizi seveni secin diye de soylemisler
O mevzu öyle değil bacım.
Erkeğin sevgisi daha fazla olursa evet ama bu hikayede kadın da seviyor oluyor. Sadece erkeğin sevgisi daha kapsayıcı.
Siz görünce kaçacak delik aradığınız birinden söz ediyorsunuz ya hani.

Bir arkadasim var ve beni cok seviyor. Ne soylersem hayir demiyor. ben onu nedense sevmiyorum, ama nefrette etmiyorum. Sirf beni uzmeyecek, cok sevicek diye evlenilir mi?
Sevmediginiz biriyle evlenmek neden?Sadece onun sevgisine güvenerek evlenmek hımmmmm tamam .
Evlilik öyle sandığınız gibi değil,şimdi her seyinize tamam diyor bunun geçimi var, zorluğu , hastalığı ,bir yerde şartlar imkanlar yavda kişisel tercihi olarak hayır demeye baslayacak o zaman nerde seven adam diye sizlanmayin.
Sevgi ve fedakarlık tek taraflı olmaz ......

Yaptığın bencillik ama, kendini düşünüyorsun.
1.5 yıldır çocuk peşinde koşuyor
Daha sevgili bile olamadınız oyle mi ördüğün duvarların yüzünden?
İlk etabı geçse sevgili, sonra sözlü, sonra nişanlı, sonra saraydan kız kaçırma ve mutlu son
Süper mario olacak adam.

Sevmiyorsan, ısınmadıysan,istemiyorsan bitir. Adamın ilgisini cepte tutuyorsun, ya daha iyisi varsa diye bekletiyorsun..
Onun da umutlarıyla oynuyorsun
Fazla naz aşık usandırır

Bence kendine şunu sor,
Bu adamla evlensem , bu adamı ilerde aldatır mıyım? Onu bir başkasına değişir miyim diye sor!

Ama siz sevdiginizi degil, sizi seveni secin diye de soylemisler
Sonra o çok seven adamların aynı eve girince türlü abuk huyları çıkıyor ortaya, tabi sevginiz olmadığı için en ufak şeyi tolere edemiyorsunuz, nefes alsa batıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…