Siz bu kişiyle sevgili misiniz? Size evlenme mi teklif etti? İlanı aşk mı etti? Yani birbirinizin hayatındaki yeriniz ne?Bir arkadasim var ve beni cok seviyor. Ne soylersem hayir demiyor. ben onu nedense sevmiyorum, ama nefrette etmiyorum. Sirf beni uzmeyecek, cok sevicek diye evlenilir mi?
Hayir sevgili degilim. Universitede tanistik. Evet evlenme teklif etti ama ben sevmiyorum su anSiz bu kişiyle sevgili misiniz? Size evlenme mi teklif etti? İlanı aşk mı etti? Yani birbirinizin hayatındaki yeriniz ne?
Ne tuhaf bir çocukmuş ya. Önce bir sevgili olmayı teklif etseydiHayir sevgili degilim. Universitede tanistik. Evet evlenme teklif etti ama ben sevmiyorum su an
Sevgili olmak istedigini, sevdigini 1,5 yildir soyluyo zaten. Ama artik dayanamadi galibaNe tuhaf bir çocukmuş. Önce bir sevgili olmayı teklif etseydigiriş geliş sevmiyor herhalde sonuca odaklı
Ulan ne içlenmişim beeHayır.
Sırf seviyor ediyor diye evlenip eziyet ediyorsunuz o insanlara. Bir şey hissetmiyorsanız yaklaşmayın
Bu yaptigin cok ayip. Sevmedigin halde sirf seninle ilgileniyor isteklerini yapiyor diye etrafinda tutuyorsun. Cocugun duygusuyla oynuyorsun. Madem istemiyorsun hic gorusme.Sevgili olmak istedigini, sevdigini 1,5 yildir soyluyo zaten. Ama artik dayanamadi galiba
Yani iste kotu cocuk degil kendisi. Ama ondan daha iyisi karsima cikinca fikrimin degisiceginden korkuyorum. Bazilari erkek o kadar seviyorsa evlen, sende seversin sonra diyorlar. O yuzden kafam karisti yaHoşlantı sende de varsa evlen. Ama öbür türlüsü olmaz. Belki sana sevgisi seni bunaltacak derecede olabilir....
Etrafimda tutmuyorum. Kendisinede soyledim zaten. "Su an oyle bisey hissetmiyorum, seninde zamanini almayim falan diye" ama birakmiyo. Sonra belki olur diyo, belki seversin diyoBu yaptigin cok ayip. Sevmedigin halde sirf seninle ilgileniyor isteklerini yapiyor diye etrafinda tutuyorsun. Cocugun duygusuyla oynuyorsun. Madem istemiyorsun hic gorusme.
Ama siz sevdiginizi degil, sizi seveni secin diye de soylemislerHayır.
Sırf seviyor ediyor diye evlenip eziyet ediyorsunuz o insanlara. Bir şey hissetmiyorsanız yaklaşmayın
Diyen halt etmiş. Öyle yapıp mutlu olanı görmedim. Gören varsa bilgilendirsin.Ama siz sevdiginizi degil, sizi seveni secin diye de soylemisler
Sevmediğiniz bir adamla nasıl aynı yatağa gireceksiniz?Elini bile tutmak istemez insan.Kocaman bir hayır diyorum.Yani iste kotu cocuk degil kendisi. Ama ondan daha iyisi karsima cikinca fikrimin degisiceginden korkuyorum. Bazilari erkek o kadar seviyorsa evlen, sende seversin sonra diyorlar. O yuzden kafam karisti ya
O mevzu öyle değil bacım.Ama siz sevdiginizi degil, sizi seveni secin diye de soylemisler
Sevmediginiz biriyle evlenmek neden?Sadece onun sevgisine güvenerek evlenmek hımmmmm tamam .Bir arkadasim var ve beni cok seviyor. Ne soylersem hayir demiyor. ben onu nedense sevmiyorum, ama nefrette etmiyorum. Sirf beni uzmeyecek, cok sevicek diye evlenilir mi?
Yaptığın bencillik ama, kendini düşünüyorsun.Yani iste kotu cocuk degil kendisi. Ama ondan daha iyisi karsima cikinca fikrimin degisiceginden korkuyorum. Bazilari erkek o kadar seviyorsa evlen, sende seversin sonra diyorlar. O yuzden kafam karisti ya
Sonra o çok seven adamların aynı eve girince türlü abuk huyları çıkıyor ortaya, tabi sevginiz olmadığı için en ufak şeyi tolere edemiyorsunuz, nefes alsa batıyor.Ama siz sevdiginizi degil, sizi seveni secin diye de soylemisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?