• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri sizi sirf cok seviyo diye evlenilir mi?

Yaptığın bencillik ama, kendini düşünüyorsun.
1.5 yıldır çocuk peşinde koşuyor
Daha sevgili bile olamadınız oyle mi ördüğün duvarların yüzünden?
İlk etabı geçse sevgili, sonra sözlü, sonra nişanlı, sonra saraydan kız kaçırma ve mutlu son
Süper mario olacak adam.

Sevmiyorsan, ısınmadıysan,istemiyorsan bitir. Adamın ilgisini cepte tutuyorsun, ya daha iyisi varsa diye bekletiyorsun..
Onun da umutlarıyla oynuyorsun
Fazla naz aşık usandırır

Bence kendine şunu sor,
Bu adamla evlensem , bu adamı ilerde aldatır mıyım? Onu bir başkasına değişir miyim diye sor!
Evlenince aldatacak kadar kotu biri degilim 🤦‍♀️

Bir arkadasim var ve beni cok seviyor. Ne soylersem hayir demiyor. ben onu nedense sevmiyorum, ama nefrette etmiyorum. Sirf beni uzmeyecek, cok sevicek diye evlenilir mi?
Ayıp olmasın diye evlenen üye geldi aklıma. Nickini hatırlasam etiketlerim ona sorardınız

Bu kişiyi hic sevmiyorsaniz ki oyle yazmissiniz beni üzmez filan diye evlenmeyin.
Insanoglu elde edemediğinin delisi, elde ettiginin nankörü olabiliyor. Suan siz elinde degilsiniz bu davranişlari omurluk mu bilemezsiniz.

Boyle kendine gore olmayan hatta begenmedikleri ama aldatmaz, üzmez diye şans verdikleri adamlar tarafindan aldatilan kadinlara şahit oldum. Yani yapacak olan yapiyor şu yapmaz bu yapmaz diye sevmediginiz evliliğe yönelmeyin boşuna. Üzerse en azindan begendiginiz biri olur. 😄😄😄😄

Yani iste kotu cocuk degil kendisi. Ama ondan daha iyisi karsima cikinca fikrimin degisiceginden korkuyorum. Bazilari erkek o kadar seviyorsa evlen, sende seversin sonra diyorlar. O yuzden kafam karisti ya
İçinde ısıntı falan yoksa düşünme bence. Zamanla bunalırsın.. birini karşılıklı sevip,o heyecanı yaşamak daha güzel bence. Tabii bu benim fikrim. Sen bilirsin. İyi bir gelecek görüyor musun?

İçinde ısıntı falan yoksa düşünme bence. Zamanla bunalırsın.. birini karşılıklı sevip,o heyecanı yaşamak daha güzel bence. Tabii bu benim fikrim. Sen bilirsin. İyi bir gelecek görüyor musun?
Maddi duruma bakilirsa normal yani. O kadar kotude degil, zenginde degil. Ama beni aldatmayacak, uzmeyecek, kiyamayan insan yani. Annesi falan da iyi birisi

Evlenilmez.
Sevmeden bir evin içinde nasıl olacak? Aynı ev, aynı yatak. Iııh ıııh olacak şey değil.
Sevdiğimiz için karşımızdaki insanın bazi beğenmedimiz huylarını tolere edebiliyoruz ama sevmediğiniz kişinin her hareketi batacak. Ben yapamam, bu şekilde mutlu olamam karşı tarafıda mutlu edemem. Çok iyi düşünün.

-Yaş 21miş sanırım, bunları düşünmek için çok erken değil mi? Daha karşınıza kimler kimler çıkacak ne aşklar yaşayacaksınız.

Sevmediğiniz biriyle olmaz. İhanet edersiniz, ona da yazık. Evlilik karşılıklı bir sözleşmedir. Sevginiz karşılıklı değilse beyefendi platonik olarak takılsa onun için daha hayırlı olur.

2 yıl sonra çok iyi, sorun bende ve katlanamıyorum demeye başlar ve boşanırsınız.

Siz daha sevgili olmak için bile tahammül edemiyorsunuz, evlenip aynı evde kirli çamaşırlarınızı görmeye nasıl tahammül edeceksiniz?

Back
X