O kadar mi yaaaSonra o çok seven adamların aynı eve girince türlü abuk huyları çıkıyor ortaya, tabi sevginiz olmadığı için en ufak şeyi tolere edemiyorsunuz, nefes alsa batıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar mi yaaaSonra o çok seven adamların aynı eve girince türlü abuk huyları çıkıyor ortaya, tabi sevginiz olmadığı için en ufak şeyi tolere edemiyorsunuz, nefes alsa batıyor.
Daha birkaç gün önce böyle bir konu vardı, adam kadının altınlarını satıp kumar mı oynamış ailesine mi kaptırmış bişeyler olmuş. Seven adam bunu yapıyorsa artık ohoo.O kadar mi yaaa
Siz ölmeyi bayılmak mı sanıyorsunuz? Evlenince de arkadaş olarak devam etmeyeceksiniz,aynı yataga girip sevişeceksiniz. Sevmediginiz birisi ile sevişebilir misiniz?O kadar mi yaaa
Aldığını seveceksin derler.Ama ben sakıncalı buluyorum sevmiyorsan ondan uzaklaş.Bir arkadasim var ve beni cok seviyor. Ne soylersem hayir demiyor. ben onu nedense sevmiyorum, ama nefrette etmiyorum. Sirf beni uzmeyecek, cok sevicek diye evlenilir mi?
Evlenince aldatacak kadar kotu biri degilimYaptığın bencillik ama, kendini düşünüyorsun.
1.5 yıldır çocuk peşinde koşuyor
Daha sevgili bile olamadınız oyle mi ördüğün duvarların yüzünden?
İlk etabı geçse sevgili, sonra sözlü, sonra nişanlı, sonra saraydan kız kaçırma ve mutlu son
Süper mario olacak adam.
Sevmiyorsan, ısınmadıysan,istemiyorsan bitir. Adamın ilgisini cepte tutuyorsun, ya daha iyisi varsa diye bekletiyorsun..
Onun da umutlarıyla oynuyorsun
Fazla naz aşık usandırır
Bence kendine şunu sor,
Bu adamla evlensem , bu adamı ilerde aldatır mıyım? Onu bir başkasına değişir miyim diye sor!
Ayıp olmasın diye evlenen üye geldi aklıma. Nickini hatırlasam etiketlerim ona sorardınızBir arkadasim var ve beni cok seviyor. Ne soylersem hayir demiyor. ben onu nedense sevmiyorum, ama nefrette etmiyorum. Sirf beni uzmeyecek, cok sevicek diye evlenilir mi?
Ee niye evlenmeye kalkıyorsun o zaman?Hayir sevgili degilim. Universitede tanistik. Evet evlenme teklif etti ama ben sevmiyorum su an
İçinde ısıntı falan yoksa düşünme bence. Zamanla bunalırsın.. birini karşılıklı sevip,o heyecanı yaşamak daha güzel bence. Tabii bu benim fikrim. Sen bilirsin. İyi bir gelecek görüyor musun?Yani iste kotu cocuk degil kendisi. Ama ondan daha iyisi karsima cikinca fikrimin degisiceginden korkuyorum. Bazilari erkek o kadar seviyorsa evlen, sende seversin sonra diyorlar. O yuzden kafam karisti ya
Maddi duruma bakilirsa normal yani. O kadar kotude degil, zenginde degil. Ama beni aldatmayacak, uzmeyecek, kiyamayan insan yani. Annesi falan da iyi birisiİçinde ısıntı falan yoksa düşünme bence. Zamanla bunalırsın.. birini karşılıklı sevip,o heyecanı yaşamak daha güzel bence. Tabii bu benim fikrim. Sen bilirsin. İyi bir gelecek görüyor musun?
Ona evet dersem bile hemen evlilik dusunmuyorum. Cok sevdigi icin sordum21 yaş daha iyisini bulamam korkusu için biraz erken değil mi?
Mantık evliliğinin bile bir mantığı vardır ama seninki sadece "evde kalırım" korkusu.
Sevgi öyle sabit kalan bir şey değil ki. Yarın bir gün bitebilir, karşılık görmediği için soğuyabilir.Ona evet dersem bile hemen evlilik dusunmuyorum. Cok sevdigi icin sordum
AslaBir arkadasim var ve beni cok seviyor. Ne soylersem hayir demiyor. ben onu nedense sevmiyorum, ama nefrette etmiyorum. Sirf beni uzmeyecek, cok sevicek diye evlenilir mi?