Biri sizi sirf cok seviyo diye evlenilir mi?

Yok canım abartmayın alt tarafı hiçbir çekim sevgi hissetmediğiniz bir adamla çırılçıplak aynı yatağa girip kan ter içinde sevişeceksiniz, aileler siz kocaman bir aile olacaksınız, hastalıkta altını temizlemek zorunda kalacaksınız, gece uyurken salyası yastığa akacak o yastık kılıfını siz yıkayacaksınız, ömrünüzün sonuna kadar 30 yıl 40 yıl hep yanınızda olacak, birlikte çocuk yapacaksınız, doğurduğunuz çocuğun babası olacak, hayatınızı ona göre düzenleyeceksiniz vs vs vs…..bu kadarcık, elin adamıyla da yapılır bunlar yani, sevmeye filan ne gerek var

Maddi duruma bakilirsa normal yani. O kadar kotude degil, zenginde degil. Ama beni aldatmayacak, uzmeyecek, kiyamayan insan yani. Annesi falan da iyi birisi
O bu kadar mükemmel sen o sana layık da peki sen ona layık mısın acaba?
Aşık olmadığın sevmediğin hiçbir çekim hissetmediğin adamı aldatmayacağının garantisi var mı? Ya evlendikten sonra ona hissetmediklerini bir başkasına hissedersen ne yapmayı planlıyorsun? İnsanlar iyi-sadık-seviyor diye bu sizin gibilere onları harcama hakkı vermiyor

Benim de böyle bir sevgilim olmuştu aynı sizin gibi aman bir şans vereyim ne olacak belki olur dedim ama olmuyor. En basitinden hoşlanma olmadığı için tensel çekim duymuyorsunuz. Hatırlıyorum bana sarıldığında,öptüğünde hiçbir şey hissetmiyordum. Halbuki insan sevdiği, beğendigi birinin yanında bu kadar tutuk olmaz. Ben sevgiliyken bile tahammül edemedim. Arada tensel çekim olmayınca olmuyor. Sarılıyor,öpüyor siz yanında kütük odun gibi kalıyorsunuz zoraki olmuş oluyor. Böyle hayat geçmez, karşınızdaki insana da yazık. Bu işe hiç girmeyin yarın bir gün evlenince aynı yatağa girince mideniz almaz,işkenceye dönüşür 🤷🏻‍♀️ Mutlaka libido,tensel çekim olması lazım.21 yaş da daha çok erken 2,3 yıl çıksanız dahi yaşınız 23,24 oluyor bu yaşlar da ileri yaşlar değil. İllaki sizin seveceğiniz birisi çıkar çıkmazsa da bekar takılın daha iyi.

Back
X