- 15 Temmuz 2019
- 4.443
- 6.866
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen öyleydi. Sonuçta beraber zaman geçirip birbirimizi tanıdıktan sonra oluşan bir seni seviyorum durumu değildi.Bir de bu insanlarinki aslinda ne kadari sevgi, ne kadari takinti. Muhtemelen kafasinda hic olmayan bir muvahhis yaratmistir.
Yani iste kotu cocuk degil kendisi. Ama ondan daha iyisi karsima cikinca fikrimin degisiceginden korkuyorum. Bazilari erkek o kadar seviyorsa evlen, sende seversin sonra diyorlar. O yuzden kafam karisti ya
Bitirmelisin gibime geldi. 1,5 yıl az süre değil. Sonradan sevmek zor iş.Sevmiyorsan, ısınmadıysan,istemiyorsan bitir. Adamın ilgisini cepte tutuyorsun, ya daha iyisi varsa diye bekletiyorsun..
Onun da umutlarıyla oynuyorsun
21 ama su an evlilik dusunmuyorum. O da tmm 2 yil sonra falan evleneriz ama bir sans ver bari diyor. Senin benim oldugunu bileyim en azindan, baskalara bakma falan diyor. Ben turk olmadigim icin anlatma seklim biraz sey olabilir. Yani tam soylemek istedigim cumleleri bulamiyorum bazen. O yuzden umarim anlamissinizdirBence sırf biri seni çok seviyor diye evlenilmez. Sevgi zamanla bitedebilir. Madem mantık evliliği gibi bir şey yapacaksın sevginin yanında başka elle tutulur şeyler var mı onlarada bak bari.
Birde yaşın kaç ki? Neden sevmediğin biriyle evleniyorsun?
Kesinlikle hayırBir arkadasim var ve beni cok seviyor. Ne soylersem hayir demiyor. ben onu nedense sevmiyorum, ama nefrette etmiyorum. Sirf beni uzmeyecek, cok sevicek diye evlenilir mi?
Kız manyak mısın ya daha 21 yaşındasın. Bu yaşta neden biri seni çok seviyo diye evlenirsin ki?21 ama su an evlilik dusunmuyorum. O da tmm 2 yil sonra falan evleneriz ama bir sans ver bari diyor. Senin benim oldugunu bileyim en azindan, baskalara bakma falan diyor. Ben turk olmadigim icin anlatma seklim biraz sey olabilir. Yani tam soylemek istedigim cumleleri bulamiyorum bazen. O yuzden umarim anlamissinizdir![]()
Hayir ya zengin degil. Karakteri falan cok iyi. Maddi durumu normal. Zengin falan degil yaniKız manyak mısın ya daha 21 yaşındasın. Bu yaşta neden biri seni çok seviyo diye evlenirsin ki?
Ayrıca çocuğun dediği şeyi sakın kabul etme. Tabikide başkalarıyla tanışacaksın.
Dürüstçe söyle zengin falan mı bu çocuk?
O zaman sırf seni seviyor diye evlenilmez ki.Hayir ya zengin degil. Karakteri falan cok iyi. Maddi durumu normal. Zengin falan degil yani
Valla ben sevgilimden bu sebeple ayrıldım. Gözünüze batan haraketleri çoğalıyor sonra maalsef olmayınca olmuyorBir arkadasim var ve beni cok seviyor. Ne soylersem hayir demiyor. ben onu nedense sevmiyorum, ama nefrette etmiyorum. Sirf beni uzmeyecek, cok sevicek diye evlenilir mi?
Her can aşkı tadar merak etme.Ben bu zamana kadar kimseyi sevmedim veya asik olmadim. O yuzden guzel duygu oldugunu biliyorum ama nasil oldugunu biliyorum))
Sana bir sır vereyim mi aşık olmuycan aşık edicen işte o zaman mutlu oluyorsunBir arkadasim var ve beni cok seviyor. Ne soylersem hayir demiyor. ben onu nedense sevmiyorum, ama nefrette etmiyorum. Sirf beni uzmeyecek, cok sevicek diye evlenilir mi?
Evlenilirde biyerden sonra içinde bi boşluk oluşuyor onu atlatman kolay olursa okeyBir arkadasim var ve beni cok seviyor. Ne soylersem hayir demiyor. ben onu nedense sevmiyorum, ama nefrette etmiyorum. Sirf beni uzmeyecek, cok sevicek diye evlenilir mi?