• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biri sizi sirf cok seviyo diye evlenilir mi?

Hoşlandığınızı yazmışsınız sonradan. Evlilik değil kesinlikle, ama bir şans verip sevgili olabilirsiniz bence. Sonra duruma göre ciddileşip ciddileşmeyeceğine karar verirsiniz beraber.

Ben bu saatten sonra evliliğe , erkeklerin hepsine düşmanım 🤬 boşver guzuum , evlenip n'apcan gez dolaş ... bekarlık sultanlık.

Yani iste kotu cocuk degil kendisi. Ama ondan daha iyisi karsima cikinca fikrimin degisiceginden korkuyorum. Bazilari erkek o kadar seviyorsa evlen, sende seversin sonra diyorlar. O yuzden kafam karisti ya
Sevmiyorsan, ısınmadıysan,istemiyorsan bitir. Adamın ilgisini cepte tutuyorsun, ya daha iyisi varsa diye bekletiyorsun..
Onun da umutlarıyla oynuyorsun
Bitirmelisin gibime geldi. 1,5 yıl az süre değil. Sonradan sevmek zor iş.

yeri gelecek belki fedakarlık yapmanız gerekecek ya da yapsanız daha iyi olacağı durumlar olacak sevginiz yoksa o fedakarlığı yapmak çok zor olur
Ailesini benimsemek zor olur
Bunlar da kırgınlıklara yol açar
Ama derseniz ki ben onu üzmemek için elimden geleni yaparım bende onun bir dediğini iki etmem… ama yapamazsınız yaa o kadar ulvi yüce gönüllü biri misiniz. Kendinizi feda etmeyin

Bence sırf biri seni çok seviyor diye evlenilmez. Sevgi zamanla bitedebilir. Madem mantık evliliği gibi bir şey yapacaksın sevginin yanında başka elle tutulur şeyler var mı onlarada bak bari.

Birde yaşın kaç ki? Neden sevmediğin biriyle evleniyorsun?

Bence sırf biri seni çok seviyor diye evlenilmez. Sevgi zamanla bitedebilir. Madem mantık evliliği gibi bir şey yapacaksın sevginin yanında başka elle tutulur şeyler var mı onlarada bak bari.

Birde yaşın kaç ki? Neden sevmediğin biriyle evleniyorsun?
21 ama su an evlilik dusunmuyorum. O da tmm 2 yil sonra falan evleneriz ama bir sans ver bari diyor. Senin benim oldugunu bileyim en azindan, baskalara bakma falan diyor. Ben turk olmadigim icin anlatma seklim biraz sey olabilir. Yani tam soylemek istedigim cumleleri bulamiyorum bazen. O yuzden umarim anlamissinizdir 🤭

21 ama su an evlilik dusunmuyorum. O da tmm 2 yil sonra falan evleneriz ama bir sans ver bari diyor. Senin benim oldugunu bileyim en azindan, baskalara bakma falan diyor. Ben turk olmadigim icin anlatma seklim biraz sey olabilir. Yani tam soylemek istedigim cumleleri bulamiyorum bazen. O yuzden umarim anlamissinizdir 🤭
Kız manyak mısın ya daha 21 yaşındasın. Bu yaşta neden biri seni çok seviyo diye evlenirsin ki?
Ayrıca çocuğun dediği şeyi sakın kabul etme. Tabikide başkalarıyla tanışacaksın.
Dürüstçe söyle zengin falan mı bu çocuk?

Kız manyak mısın ya daha 21 yaşındasın. Bu yaşta neden biri seni çok seviyo diye evlenirsin ki?
Ayrıca çocuğun dediği şeyi sakın kabul etme. Tabikide başkalarıyla tanışacaksın.
Dürüstçe söyle zengin falan mı bu çocuk?
Hayir ya zengin degil. Karakteri falan cok iyi. Maddi durumu normal. Zengin falan degil yani

Bir arkadasim var ve beni cok seviyor. Ne soylersem hayir demiyor. ben onu nedense sevmiyorum, ama nefrette etmiyorum. Sirf beni uzmeyecek, cok sevicek diye evlenilir mi?
Valla ben sevgilimden bu sebeple ayrıldım. Gözünüze batan haraketleri çoğalıyor sonra maalsef olmayınca olmuyor

Bir arkadasim var ve beni cok seviyor. Ne soylersem hayir demiyor. ben onu nedense sevmiyorum, ama nefrette etmiyorum. Sirf beni uzmeyecek, cok sevicek diye evlenilir mi?
Sana bir sır vereyim mi aşık olmuycan aşık edicen işte o zaman mutlu oluyorsun

Hayır hayır hayır
Narsist çıkarsa ne yapacaksınız? Belki de narsist olduğu için şuan üzmüyor hiç

Yani
Evlenilirde biyerden sonra içinde bi boşluk oluşuyor onu atlatman kolay olursa okey

Back
X