- 25 Ağustos 2022
- 627
- 262
- 33
Kesinlikle hayır...Bir arkadasim var ve beni cok seviyor. Ne soylersem hayir demiyor. ben onu nedense sevmiyorum, ama nefrette etmiyorum. Sirf beni uzmeyecek, cok sevicek diye evlenilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle hayır...Bir arkadasim var ve beni cok seviyor. Ne soylersem hayir demiyor. ben onu nedense sevmiyorum, ama nefrette etmiyorum. Sirf beni uzmeyecek, cok sevicek diye evlenilir mi?
Ben bu zamana kadar kimseyi sevmedim veya asik olmadim. O yuzden guzel duygu oldugunu biliyorum ama nasil oldugunu biliyorum))Aşk gibi güzel şey var mı ya? Dünyanın tahtını verseler vazgeçmem
Hemen evlenmem zaten. Ama bir sans ver mi diyorsunuz? Benim daha sevgilim bile hic olmadigi icin pek bisey anladigimi sanmiyorum. Sans verirsem o daha da umutlanicak ve sonra hayir dersem daha fazla uzulmesini istemiyorumSeven adam mutlu eder mutlu etmek için elinden geleni yapar hatta kendine aşık eder dene ve gör mutlu etmezse başına kakarsın "Bu kadar mıydı seviyorum seviyorum dedin bu muydu yani diye" hemen yıldırım nikahı yapacak değilsiniz ya bir dene tecrübe konuşuyor![]()
Ben sevmesem bile hoslaniyorum galiba bilemedim. Once sevgilim olmadigi icin duygulari pek anlamamMerhaba,
Beraber zaman geçirdiğiniz, her istediğinizi yaptığı halde bu sevgiye dönüşmediyse evlilikte de dönüşeceğini sanmıyorum. Yine de karar sizin ama ikinize de yazık etmeyin. Hayat kısa.
Hayır aldatırsın demedim.Evlenince aldatacak kadar kotu biri degilim![]()
Tamam tesekkur ederimHayır aldatırsın demedim.
İleride, başka arayışlara girer misin diyorum
Sıkılır mısın, keşke onunla değil de
Şöyle biriyle evlenseydim der misin
Kendinden emin misin yani?
Bunların cevabı sende gizli
Ayrangönüllü müsün mesela?
Notr hissettiğin biriyle evlenilmez
İllaki içinde bir sevgi olmalı.
Aldatmaya da karşıyım, asla yapmam diyorsan
İçinde sevgi varsa(adama acıdığın için değilse) sen de istiyorsan devam edebilirsin tabiki…
Ama kendinden emin ol başta, sonra sıkıldım
Yapamayacağım ben deme
Adamın da hayatını karartma
Büyük bir yıkım olur ona
Sevmediğin biri seni çok sevse ne sevmese ne, sevmediğin adamla nasıl mutlu olmayı umuyorsun?Bir arkadasim var ve beni cok seviyor. Ne soylersem hayir demiyor. ben onu nedense sevmiyorum, ama nefrette etmiyorum. Sirf beni uzmeyecek, cok sevicek diye evlenilir mi?
Yok yahu belki de o sonra sizin karakterinizin uymadığını düşünüp cayacak şans verilmeli her zamanHemen evlenmem zaten. Ama bir sans ver mi diyorsunuz? Benim daha sevgilim bile hic olmadigi icin pek bisey anladigimi sanmiyorum. Sans verirsem o daha da umutlanicak ve sonra hayir dersem daha fazla uzulmesini istemiyorum
Evlenmeden once sevmiyormuydunuz?Ben evlendim.
Şimdi çok seviyorum o ayrı.
Hep söylüyorum erkek sevecek önce. Kadın sevildiği yerde çiçek açıyor zaten.
![]()
![]()
![]()
Belki sonra bende severim diyeSevmediğin biri seni çok sevse ne sevmese ne, sevmediğin adamla nasıl mutlu olmayı umuyorsun?
Seviyordum da “iyi adam,düzgün adam he!” diyordum.Evlenmeden once sevmiyormuydunuz?
Sevgili olmadan ve ya flört etmeden evlenme teklif etmek bana normal hareket gelmiyorHayir sevgili degilim. Universitede tanistik. Evet evlenme teklif etti ama ben sevmiyorum su an
İnsanlar sevdiği adamla anlaşamıyor, mutlu olamıyor bazen. Büyük risk.Belki sonra bende severim diye
Diyelim ki ben birini sevdim. Ama o benim kadar sevmezse? Yine evlilik biter bence erkegin sevgisi az olursaİnsanlar sevdiği adamla anlaşamıyor, mutlu olamıyor bazen. Büyük risk.