Biri sizi sirf cok seviyo diye evlenilir mi?

Seven adam mutlu eder mutlu etmek için elinden geleni yapar hatta kendine aşık eder dene ve gör mutlu etmezse başına kakarsın "Bu kadar mıydı seviyorum seviyorum dedin bu muydu yani diye" hemen yıldırım nikahı yapacak değilsiniz ya bir dene tecrübe konuşuyor 🤭
Hemen evlenmem zaten. Ama bir sans ver mi diyorsunuz? Benim daha sevgilim bile hic olmadigi icin pek bisey anladigimi sanmiyorum. Sans verirsem o daha da umutlanicak ve sonra hayir dersem daha fazla uzulmesini istemiyorum

Merhaba,
Beraber zaman geçirdiğiniz, her istediğinizi yaptığı halde bu sevgiye dönüşmediyse evlilikte de dönüşeceğini sanmıyorum. Yine de karar sizin ama ikinize de yazık etmeyin. Hayat kısa.

Merhaba,
Beraber zaman geçirdiğiniz, her istediğinizi yaptığı halde bu sevgiye dönüşmediyse evlilikte de dönüşeceğini sanmıyorum. Yine de karar sizin ama ikinize de yazık etmeyin. Hayat kısa.
Ben sevmesem bile hoslaniyorum galiba bilemedim. Once sevgilim olmadigi icin duygulari pek anlamam 😂. Ama sevmiyorum. Sonrada diyorum ki once sevmeyip sonra seven bircok insan var. Belki bende severim diyorum. O yuzden kafam karisti

Evlenince aldatacak kadar kotu biri degilim 🤦‍♀️
Hayır aldatırsın demedim.
İleride, başka arayışlara girer misin diyorum
Sıkılır mısın, keşke onunla değil de
Şöyle biriyle evlenseydim der misin
Kendinden emin misin yani?
Bunların cevabı sende gizli
Ayrangönüllü müsün mesela?

Notr hissettiğin biriyle evlenilmez
İllaki içinde bir sevgi olmalı.
Aldatmaya da karşıyım, asla yapmam diyorsan
İçinde sevgi varsa(adama acıdığın için değilse) sen de istiyorsan devam edebilirsin tabiki…
Ama kendinden emin ol başta, sonra sıkıldım
Yapamayacağım ben deme
Adamın da hayatını karartma
Büyük bir yıkım olur ona

Bu toksik insanı hayatınızdan çıkarın görüşmeyin kafanızı da karıştırıp durmasına izin vermeyin.

Hayır aldatırsın demedim.
İleride, başka arayışlara girer misin diyorum
Sıkılır mısın, keşke onunla değil de
Şöyle biriyle evlenseydim der misin
Kendinden emin misin yani?
Bunların cevabı sende gizli
Ayrangönüllü müsün mesela?

Notr hissettiğin biriyle evlenilmez
İllaki içinde bir sevgi olmalı.
Aldatmaya da karşıyım, asla yapmam diyorsan
İçinde sevgi varsa(adama acıdığın için değilse) sen de istiyorsan devam edebilirsin tabiki…
Ama kendinden emin ol başta, sonra sıkıldım
Yapamayacağım ben deme
Adamın da hayatını karartma
Büyük bir yıkım olur ona
Tamam tesekkur ederim

İki kişinin birbirini sevmesi , uyum sağlaması , hayattan beklentileri hatta daha ileri seviyede ailelerin de plana dahil edilmesi lazım ..

Ben evlendim.

Şimdi çok seviyorum o ayrı.

Hep söylüyorum erkek sevecek önce. Kadın sevildiği yerde çiçek açıyor zaten.

:KK200: :KK200: :KK200:

Hemen evlenmem zaten. Ama bir sans ver mi diyorsunuz? Benim daha sevgilim bile hic olmadigi icin pek bisey anladigimi sanmiyorum. Sans verirsem o daha da umutlanicak ve sonra hayir dersem daha fazla uzulmesini istemiyorum
Yok yahu belki de o sonra sizin karakterinizin uymadığını düşünüp cayacak şans verilmeli her zaman

Evlenmeden once sevmiyormuydunuz?
Seviyordum da “iyi adam,düzgün adam he!” diyordum.

Aşık değildim ne yalan söyleyeyim.

Zaten evlilik hiç kimseyle düşünmüyordum,O ikna etti.

Evlendikten sonra bana karşı merhameti,annemlere karşı sevgisi,saygısı;annelerinin beni el üstünde tutması vs.

Sonra öyle çok sevdim ki.

Bebe bile doğurdum.

Back
X