- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
- Konu Sahibi ececansuece
6-7 derken açıklarmısın
6 yaş 8 aylıktı ece .
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6-7 derken açıklarmısın
6-7 yaşlarındadır .
Senin benzetildiğin fotodaki yaş kaç ? [/QUOTE
6 yada 7 mi
onu nerden biliyorsunki? tam olarak.ben 6 yada 7 demek istediğini zannetmiştim6 yaş 8 aylıktı ece .
onu nerden biliyorsunki? tam olarak.ben 6 yada 7 demek istediğini zannetmiştim
gittim psikiyatriye
ilac verdi işte kullanınca etkisi ortaya çıkar.psikiyatri senin birşeyin yok diyor burdakilerin aksine anlamıyorum ben niye böyleyim öyleyseEce bunu duyduguma cok sevindim.
Nasil gecti anlatmak ister misin?
ilac verdi işte kullanınca etkisi ortaya çıkar.psikiyatri senin birşeyin yok diyor burdakilerin aksine anlamıyorum ben niye böyleyim öyleyse
ilac verdi işte kullanınca etkisi ortaya çıkar.psikiyatri senin birşeyin yok diyor burdakilerin aksine anlamıyorum ben niye böyleyim öyleyse
takıntılı olduğumu söyledi amaMutlaka etkisini gorursun.
sen sıkıntılarını tam olarak anlattın mı dr 'a peki?ilac verdi işte kullanınca etkisi ortaya çıkar.psikiyatri senin birşeyin yok diyor burdakilerin aksine anlamıyorum ben niye böyleyim öyleyse
takıntılarımı anlattım gerçek gerçek.ve bu takımtım geçti diğeri başladı ben artık dayanamaz oldum uyuyamadım bilesen sıkıntılarını tam olarak anlattın mı dr 'a peki?
buraya açtığın konulara bakarak sana birşeyin yok demesi pek olası görünmüyor.
ilaçların bir etki etme süresi var.
en az 2 hafta düzenli kullanımda sonra etki ediyor sanırım.
o yüzden ilaçlarını kullanmaya devam et.
ama bence sorunlarını tam anlatamamışsın gibi geliyor.
neler anlattın mesela?
kendini çok kötü hissediyorsan dr. unla tekrar görüş.takıntılarımı anlattım gerçek gerçek.ve bu takımtım geçti diğeri başladı ben artık dayanamaz oldum uyuyamadım bile
devlette.bana bir süre verdi o zaman gel dedikendini çok kötü hissediyorsan dr. unla tekrar görüş.
özel de mi dr. devlet hastanesine mi gittin?
ilaçlarının tesir etmesini bekleyeceksin ece.devlette.bana bir süre verdi o zaman gel dedi
boş şeylere takıyosun dedi sanki benim elimdeilaçlarının tesir etmesini bekleyeceksin ece.
bu zaman alacaktır.
düzenli kullan ama.
dr. un ne dedi bu benzetilme takıntınla ilgili sana?