Biri su romantik filmlerdeki sahnelerin altina tamamen hayal urunudur yazsin...

Kocamın takdir e şayan lafı he hayat o kadar tos pembe ya. Çiçek getiriyoruz daha ne istiyorsun tabi canım çelenkten getiriyor
Evlilik teklifi etmedin odunum bana, he oldu şimdi ederim uyan uyan 13 sene oldu evleneli iki de çocuk var daha ne teklifi deyince küçük çaplı bir cinnet geliyor bana istemeden ağzımdan allah tependen baksın inşallah lafı çıkıyor
Doğumda tebrik edeydi iyiydi ya çiçeği geçtim

Hahahah aynısını bu gün ben düşündüm bir sahne yi gördüğümde, dedik boyle olamaz ya yoktur yalan dolandır diye kendimi avuttum.

Benimkine degil aglama agit kur cik.
yaaaaa çok şekersiniz de yapanlar da var ya.
ay noluyo diye kalınıyor hani beklemediğimiz davranış ya:)))

ay ama var birkaç tane böylesi.
Yokturki yoktur bence
Batil inanc

Arkadasim yeni evliyken kocasina film al evde izleyelim demis kocasi gidip bruce lee filmi alip gelmiş
Ay ne guldum ya :)
İnsallah mumlu hazirlik yapmamistir bruce lee filmi ve mumlar cok romantik:)

Hastane kapisinda bile cicekci var hicmi gozune carpmadi meraktayim.
Abim babam bile cicekle geldiler.
Benim babam dogum gunleeimizi falan hic atlamazdi.
Tabi bunda bi hafta onceden basladigimiz imalarimizin etkisi carmiydi bilemiyorum:)

Hastane kapisinda bile cicekci var hicmi gozune carpmadi meraktayim.
Abim babam bile cicekle geldiler.
Benim babam dogum gunleeimizi falan hic atlamazdi.
Tabi bunda bi hafta onceden basladigimiz imalarimizin etkisi carmiydi bilemiyorum:)
Daha beteri hastane yanında ki çiçekçi iş gereği anlaşmalı olduğu çiçekçi
Çay kahve içmiş te çiçek aklına gelmemiş hödük dicem olmicak
O çiçekçiden de ziyarete gelen biri çiçek almış aaa ordan mı aldın bende ordayım göremedim seni ben erken çıktım dedi yanımda!!!!
Evlilik yıldönümünü sürekli sorar ayın kaçıydı diye
Yalnız bu sene doğum gününde çok fena bozdum onu. Her sene resmen parti verirdim amann koca herif arkadaşlarını toplar kutlardık o benim doğum günüm de sans pasta alınacak mı hayatım diyor son 3 sene böyle oldu ha demek öyle sana parti bana pasta alınacak mı. Bu sene hiç birşey yapmadım kutlamadım bile sabah annesi goççum doğum günün kutlu olsun diye arayınca yine de ses etmedim, işe giderken de b12 vitaminini içte bazı şeyleri unutma dedi

Benim eşim yapar çünkü ailesinden öyle görmüş.

Kayınvalideme kayınpederim özel bir günde öyle blender, süpürge ne bileyim ev eşyası alsın parçalar onu. Bana mı aldın bunu eve mi aldın diye. Şahsına özel hediye olmadıktan sonra hediyeden saymaz. Çikolata, pasta falan alsın sadece, surat asar hediye almadığı için.
Bense bizimkilerin birbirine hediye aldığını, özel bir gün kutladığını hatırlamam bile. Doğal olarak azıcık öküzüm, hediye diye para vermiiliğim vardır ama aileden gelen bir şey diye düşünüyorum.

Seninki neyse de çiçekçi de mi odunmuş

Eline bir çiçek verememiş doğuma geldim diyen adamın

Dun eşimle market alışverişindeyken kasadan geçireceZZ tam onumuzde bi genç çocuk elinde 2 adet gul kurusu paketi, bi tane kuçuk mumlar kutusu, kocaman bir ayıcık, ve bi kutu renkli kuçuk kağıtlardan almış geçirdi.. Tabiki sevgilisine surpriz bişyler hazırliycağını anladık eşimin gozlerinin içine baktım bi hevesle ama nerdeeee, anlamamazlıktan geldi hoduk

hicbir zaman buyuk beklenti içinde olmayacaksın
benım ıcın ( izlemedim bilmiyorum) bı evlılıgın temel taslarının saglam olması önemli
mukemmel bı evlenme teklıfı alıpta evlendıkten sonra dunyayı burnumdan getıren bırıne donusurse ne anlayım ben o teklıften

aynen ketılıyorum sonuçta herkesin kocası romantik değil odun olanlarda var mesela benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…