- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
Yok anam adam heralde aldı ki başka yerden istemedi diye düşünmüş.Seninki neyse de çiçekçi de mi odunmuş
Eline bir çiçek verememiş doğuma geldim diyen adamın
Ağlama ya da ağıt değil.Benimkine degil aglama agit kur cik.
Yokturki yoktur bence
Batil inanc
ayynii benimkii ooff hepsimi aynı bee :)
:))))Sen de ne çektin şu kocandan be tatlımAah ah gülsem mi ağlasam mı bilemedim
yok anacım hayal ürünü falan değil onlar , 5 yıl çıktık hele ilk 3 yılı rüya gibiydi , 10 yıllık evliyiz , ve o çıktığım adamın tırnağı yok karşımda , romantizmi geçtim sohbet edebileydik yaaa sohbett !!!!Bugun beni unutma filmi vardi tv de cok guzel bi evlilik teklifi yapti,esimle goz goze geldik ve ayni cumleyi kurdum.
Tam olarak soyle dedi bana cevaben:tabi sonra KARİLAR goruyo buralardan gordukleri her b.ku kocalarindan istiyolar.
Adam o sahneyi cekmek icin bilmem kac sene egiyim goruyo,yonetmenden bahsediyo kendisi:)
Bide diyoki o yonetmen bile karisina sevgilisine yapmiyodur bu tur seyler.
Ama gercekten yazsinlar demi bi sahnerin altina ;
Kocasi odun olan hanimlarin dikkatine,bu sahneler tamamen hayal urunudur,gercek kisilerle alakasi yoktur diye.
yok anacım yaa doğru dedinde , adamın o tarakta bezi yoksa nasılsa evliyim ne çabası ister mutlu ol ister olma mal ortada diyo sankiBöyle romantik jestler yapan bir sürü tanıdığım erkek var.
Mesele istemeyi, o an gerçekleştiğinde çok mutlu olunacağının sinyalini vermekte.
Kimini ince mesajlarla yapılanlar mutlu etmez ama, ağlamayana meme yok bu hayatta.
unutmana sağlık bacım iyi yapmışsın :))) benxde kutlamıyom 5 yıldır:)Daha beteri hastane yanında ki çiçekçi iş gereği anlaşmalı olduğu çiçekçi
Çay kahve içmiş te çiçek aklına gelmemiş hödük dicem olmicak
O çiçekçiden de ziyarete gelen biri çiçek almış aaa ordan mı aldın bende ordayım göremedim seni ben erken çıktım dedi yanımda!!!!
Evlilik yıldönümünü sürekli sorar ayın kaçıydı diye
Yalnız bu sene doğum gününde çok fena bozdum onu. Her sene resmen parti verirdim amann koca herif arkadaşlarını toplar kutlardık o benim doğum günüm de sans pasta alınacak mı hayatım diyor son 3 sene böyle oldu ha demek öyle sana parti bana pasta alınacak mı. Bu sene hiç birşey yapmadım kutlamadım bile sabah annesi goççum doğum günün kutlu olsun diye arayınca yine de ses etmedim, işe giderken de b12 vitaminini içte bazı şeyleri unutma dedi
Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdırunutmana sağlık bacım iyi yapmışsın :))) benxde kutlamıyom 5 yıldır:)
Hepsi mi öküz oluyor bu erkeklerin.
Bana hep yontulmamışları geldi maalesefHepsi odunda bunlarin kimi yontulmus kimi hicccc yontulmamis .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?