- 28 Nisan 2013
- 443
- 49
- 53
- Konu Sahibi asksarhosuyum
Arkadaşlar uzun zaman önce biriyle tanıştım kedim sayesinde tanıştık onunda bir köpeği bir kedisi var benim gibi çok seviyor hayvanları ortak yönlerimiz var ve aşırı ilgili bana karşı hediyeler vs gönderiyor sevgili olmamamıza rağmen bir dediğimi iki etmiyor konuşma bittiğinde görüşürüz den sonra mutlaka seviliyorsun kelimesini ekler ben çok ilgiden boğulan biriyim ama beni sıkmadı diyebilirim tip olarak iyi süper değil ama idare ederin üzerinde boyu birazcık daha kısa olsaydı daha iyi olurdu her neyse kararsızım geçen gün ilanı aşk yaptı ben konuyu değiştirdim aslında artık adam gibi bir ilişki istiyorum yaşım geldi evlilik istiyorum her şeyi bana göre ayarlayacak biri en azından şimdiye kadar bana onun sinyallerini verdi bu yönden çok hoşuma gidiyor gerçekten eskiden sigara içerdi benimle tanışınca ben sevmiyorum diye bırakmış ne yapmalıyım kabul etmeli miyim teklifi bu zamana kadar aşık olmadım olacağım da yok bu gidişle o kadar çok özellik var ki kafamda bir adam değil 2-3 adam lazım ki o özellikler toplansın şaka bir yana yardım edim yorum yapın lütfen

Son düzenleme: