Biri var gibi yok gibi ilişki...

icecold

böylesi daha iyi..
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
572
221
323
42
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır içinden çıkamadığım bu durum için sizlerden yardım istiyorum.
Internet üzerinden tamamen tesadüf eseri birisiyle tanistik. Uzun zaman oldu. Ama bir türlü bi sonuca varamıyoruz. Çünkü iletisim bi kopuyor bi tekrar başlıyor. Farkli sehirlerdeyiz. Bi türlü bir araya da gelemedik. Hani kriter denir ya tam da kriterleri bana uyan birisi aslinda :) ama ne bilim bi o yaziyo bi ben yaziyorum hoop araya bikac gün giriyor derken haftalar giriyor. Bakmisim 3 ay olmus. Tekrar yaziyor falan. Bu arada evli falan degil. Bu konularda sıkıntı yok ama siz olsaniz ne yapardiniz.

Bir var bir yok gibi iliski derken?
Yok ki?
Bir araya gelen insanlar iletisimde sorun yasarken uzaktan uzaktan görülmemis sanal biri icin iliski yasıyorum denmez ki..

Ne yapardım? Hiçbir beklentim olmadan tamamen öylesine konuşmaya devam ederdim arada ama onunla konuşuyorum diye de gözümü tamamen dışarıya kapatmazdım.
Bir şey çıkmaz çünkü bu durumdan. Olacak olsa ilk başta olurdu. Heyecansız.

İnternette bir yazıp sonra 3 ay yazmayıp sonra tekrar yazan birinin kriterleri nasıl size uygun onu anlamadım.
ya kriterlerinizde bir sorun var ya da adamda.

Uzun süredir böyle yapiyordum zaten ama gitgide kanima girmeye basladi.

Evli olmadığına nasıl emin oldunuz?
Bazı kadınlar eve gelip yemek yiyen oyun oynayan tv izleyen horlayan adamın kocası olduğuna bile şüphe ederken, siz arada sırada online olan ve uzak şehirde hiç görüşmediğiniz birinden nasıl bu denli eminsiniz?

Ortada bir şey yok ki bir varmış olan o biri göremedim. Forumda çok rastlıyorum nedense kızlarımız internetten tanıdığı ya da flörtüm dediği kişilere çok anlam yüklüyorlar. Boş verin ya çok kafa yormaya değmez böyle şeylere

Evli bence .. sen yok diyorsun ama ne kadar eminsin, artı internet üzerinden böyle birine güvenmemelisiniz..

birbirinize ilginiz olsa bi şekilde iletişim kurar bir araya gelirdiniz pek yoğun bi durum yok duygusal olarak gibi duruyo

Simdiye kadar adama niye sormadin maksadi ne diye? Bulusmak istemiyormu? Eger durum böyleyse ve sen bulusmak istiyorsan cocugu engelleyebilirsin. Demek ki istekleriniz bir degil. Cocuk zaman geçirmek için seninle konusabilir fakat sen daha fazlasini istiyorsan bu is olmaz tabiki.

Pek ilgisi ve isteği yok, canı sıkıldıkça yazıyor gibi. Çok kendinizi bağlayıp, yıpratmaya değmez. Adı konmuş bir ilişki de yok anladığım kadarıyla.

Arkadaşlar hepinizin yorumlari icin teşekkür ederim. Konuyu uzun uzadiya sıkıcı olmasin diye kisadan yazdim ama şöyle baya uzun zamandir konusuyoruz. Ilk baslarda daha sık iletisim halindeydik. Kimligine kadar atmisti bana. Ailesini işini sosyal medyasi hersey ortada. Evli degil. Ilk tanismamizda amacin evlilikse tanışalım diye baslamisti. Hic evlenmemiş. Ailesi artik evlen diye baya baski kuruyor. Sohbet de hep evlilik uzerine zaten. Ama hep bi kopukluk oluyor. Simdiye kadar hic takmiyodum yazarsa yazip yazmazsa orali olmuyordum. Ama son zamanlarda aklimi kurcalamaya basladi. Ama çok istese illaki daha cok iletisim halinde olurdu. Farkindayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…