Bir var bir yok gibi iliski derken?Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır içinden çıkamadığım bu durum için sizlerden yardım istiyorum.
Internet üzerinden tamamen tesadüf eseri birisiyle tanistik. Uzun zaman oldu. Ama bir türlü bi sonuca varamıyoruz. Çünkü iletisim bi kopuyor bi tekrar başlıyor. Farkli sehirlerdeyiz. Bi türlü bir araya da gelemedik. Hani kriter denir ya tam da kriterleri bana uyan birisi aslinda :) ama ne bilim bi o yaziyo bi ben yaziyorum hoop araya bikac gün giriyor derken haftalar giriyor. Bakmisim 3 ay olmus. Tekrar yaziyor falan. Bu arada evli falan degil. Bu konularda sıkıntı yok ama siz olsaniz ne yapardiniz.
İnternette bir yazıp sonra 3 ay yazmayıp sonra tekrar yazan birinin kriterleri nasıl size uygun onu anlamadım.
ya kriterlerinizde bir sorun var ya da adamda.
Uzun süredir böyle yapiyordum zaten ama gitgide kanima girmeye basladi.Ne yapardım? Hiçbir beklentim olmadan tamamen öylesine konuşmaya devam ederdim arada ama onunla konuşuyorum diye de gözümü tamamen dışarıya kapatmazdım.
Bir şey çıkmaz çünkü bu durumdan. Olacak olsa ilk başta olurdu. Heyecansız.
Evli bence .. sen yok diyorsun ama ne kadar eminsin, artı internet üzerinden böyle birine güvenmemelisiniz..Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır içinden çıkamadığım bu durum için sizlerden yardım istiyorum.
Internet üzerinden tamamen tesadüf eseri birisiyle tanistik. Uzun zaman oldu. Ama bir türlü bi sonuca varamıyoruz. Çünkü iletisim bi kopuyor bi tekrar başlıyor. Farkli sehirlerdeyiz. Bi türlü bir araya da gelemedik. Hani kriter denir ya tam da kriterleri bana uyan birisi aslinda :) ama ne bilim bi o yaziyo bi ben yaziyorum hoop araya bikac gün giriyor derken haftalar giriyor. Bakmisim 3 ay olmus. Tekrar yaziyor falan. Bu arada evli falan degil. Bu konularda sıkıntı yok ama siz olsaniz ne yapardiniz.
birbirinize ilginiz olsa bi şekilde iletişim kurar bir araya gelirdiniz pek yoğun bi durum yok duygusal olarak gibi duruyoMerhaba arkadaşlar. Uzun zamandır içinden çıkamadığım bu durum için sizlerden yardım istiyorum.
Bende tam bunu yazmıştım. HaklisinizPek ilgisi ve isteği yok, canı sıkıldıkça yazıyor gibi. Çok kendinizi bağlayıp, yıpratmaya değmez. Adı konmuş bir ilişki de yok anladığım kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?