Biri yardim etsin llutfen

adile27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
204
0
46
Adana
Ben 6 haftalk hamileyim cok kanamam ver git gide cogaliyor dun aksam basladi acile gitim altan bakti doktor acilma yok dedi ultrasond da ancak cevap vere bilirim dedi ama cumaya kadar bakmicakmis bugun bsska bir yer buldum yarin bakicaklar kalp atisina vs ama sancim alt karinimda cok nedir sizce dusucekmi bebeyim korkuyom

Canim lütfen korkma öncelikle telas yapma bence hemen doktara gitsen iyi olur agri ve yogun kanama düsük belirtisi olabilir bol yat canim ama bence hemen doktara git hamilelikte kanama normal sayilmiyor doktorun neden cuma bakariz dediginide anlamis degilim insalllah hayirlisi olur güzelim ...

Canim lütfen korkma öncelikle telas yapma bence hemen doktara gitsen iyi olur agri ve yogun kanama düsük belirtisi olabilir bol yat canim ama bence hemen doktara git hamilelikte kanama normal sayilmiyor doktorun neden cuma bakariz dediginide anlamis degilim insalllah hayirlisi olur güzelim ...

Ben ingilteredeyim buranin sistemi lanet bise isde bilmiyomki napayim cok agrim var kanama hic durmuyo
Yardiminz icin tsk canim

Ben ingilteredeyim buranin sistemi lanet bise isde bilmiyomki napayim cok agrim var kanama hic durmuyo
Yardiminz icin tsk canim

Canim bende Avusturya dayim. Orasiyla burasi farkli olabilir ama klinige acil servise falan gidebilirsin.Erken müdehalede fayda var ve cektigin agriyi kanamayi ve pisikolojik durumu tahmin edebiliyorum...Doktara gidene kadar sadece yat insallah bir sorun yoktur...

Canim bende Avusturya dayim. Orasiyla burasi farkli olabilir ama klinige acil servise falan gidebilirsin.Erken müdehalede fayda var ve cektigin agriyi kanamayi ve pisikolojik durumu tahmin edebiliyorum...Doktara gidene kadar sadece yat insallah bir sorun yoktur...

Acile gitim sadce altan bakti acilma yok dedi ultrasona hemen koymadilar krampa benzer ari ve adetim varmis gibi kanamam oluyor napicam bilmiyorum cok korkum 10 yasindda cocugum var ona hamIleyken asla boyle bise olmadi ;(

Bugun 3:45 randevu aldim ultrasoun Icin insallah bisesiyokdur bebeyimin kanams halen agir sekulse geliyo

Kizlar 6 haftaluk hamileyim kanam cokdu ultrasonda bugun bakildi ve kese gozukmuyo dusmus olabilir dedi doktor kan alindi yarin sonucu soyleyecekler cok korkuyorum bugun birde ufak bir parca geldi goturdum bebek deyil dediler kan pitisi mis ama buyukdu ve siyahimsi mor biseydi bilginiz varmi nedir sizce

Kizlar 6 haftaluk hamileyim kanam cokdu ultrasonda bugun bakildi ve kese gozukmuyo dusmus olabilir dedi doktor kan alindi yarin sonucu soyleyecekler cok korkuyorum bugun birde ufak bir parca geldi goturdum bebek deyil dediler kan pitisi mis ama buyukdu ve siyahimsi mor biseydi bilginiz varmi nedir sizce

Kese gorkmedi bugun altan ultrasonla bakdi cok ufak bi parca da geldi am kan pitisi olabilir dedi kan aldi yarin kesib cevap vericek 6 haftaliken gorunmeye bilir jese dedi ben oek inanmadim galiba kayip etim bebisimI;((

canım bebeğin inşallah düşmemiştir ama bende sana bebeğimi düşürdüğümde yaşadığım kanamalarımdan bahsediyim... 3 haftalıkken bebeğimi öğrendim aradan 15 gün geçti çok hafif kanamam gelmişti sonra doktora gittim progestan verdi eve gelene kadar kanamamın arttığını farkettim, 2 gün sonra daha da arttı bu arada doktor cinsel ilişkiyi ve beni yorabilecek her türlü işten uzak durmamı söyledi öyle de yaptım ama kanamam arttı gece doktora gittim kesenin durduğunu söyledi, ertesi gün senin dediğin gibi pıhtı gibi koyu mor siyah arası bir renkte kanama geldi düştü sanıp gittim ama düşmemişti, yine dinlenmeye devam ama ertesi gün resmen bebeğin düştüğünü hissettim tuvalete gittim ve gördüm Allah o an sabrını verdi serin kanlılıkla doktora gittim kese bozulmuş evet bebek düşmüş dediler... sıkıntılartım da sonrasında başldı çok zor atlattım, aradan 5 ay geçti şimdi iyiyim... sana tavsiyem eğer öyle bi durumun olursa; unutma ki sağlıksız bebekler düşüyormuş Allah sabrını veriyor... her şey gönlünce olsun

maalesef canım bu kanamalar çok kötü, bende 6 haftalık hamileyken yoğun kanama ve pıhtı sonrası bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ama progestan kullandığım için kese düşmemiş kürtajla aldılar

bu durum herkesin başına gelebiliyor, sağlıksız bir bebekse vücut kendi kendine imha ediyor dedi doktorum
Allah sabır versin

Ve​
maalesef canım bu kanamalar çok kötü, bende 6 haftalık hamileyken yoğun kanama ve pıhtı sonrası bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ama progestan kullandığım için kese düşmemiş kürtajla aldılar

bu durum herkesin başına gelebiliyor, sağlıksız bir bebekse vücut kendi kendine imha ediyor dedi doktorum
Allah sabır versin[/QUOTE.

Evet kizlar aynen bugunde bana doktorum dedi vucut sagliksiz bebeyi kendi atiyormus allahim hepinize sabir versin neyse hakimizda iyi olan onu nasip etsin bana bugun dotorum 1/2hafta sona hamile kalmanda sakinca yok dedi sizce dogrumu? Ben cok isdiyorum bebek;( yinede hayirlisi olsun sizlerefr cok gecmis olsun optmm:63:

Ve​

Allah sabır versin[/QUOTE.

Evet kizlar aynen bugunde bana doktorum dedi vucut sagliksiz bebeyi kendi atiyormus allahim hepinize sabir versin neyse hakimizda iyi olan onu nasip etsin bana bugun dotorum 1/2hafta sona hamile kalmanda sakinca yok dedi sizce dogrumu? Ben cok isdiyorum bebek;( yinede hayirlisi olsun sizlerefr cok gecmis olsun optmm:63:

teşekkürler canım, şahsen ben ileri haftalarda bir kayıptan çok korkuyorum, umarım böyle bişey başıma gelmez, doktorun öyle dediyse doğrudur, kürtajdan hemen sonra hamile kalan çok var,
umarım herşey istediğin gibi olur

Ve​

teşekkürler canım, şahsen ben ileri haftalarda bir kayıptan çok korkuyorum, umarım böyle bişey başıma gelmez, doktorun öyle dediyse doğrudur, kürtajdan hemen sonra hamile kalan çok var,
umarım herşey istediğin gibi olur

Canim umarim bise olmaz bebisine bacaklari havaya dik oylece uzan hep 3 ay istirat et edebilirsen ins bise olmaz ya biz bekleyemedik bugunden hamile isine girdik bise olurmu acaba bukadar kanamadan sonra adet de mi gorucem sizce b ay ? :((

5gun once 5/6 haftalik bebege dusuk yaptim simdi dok 1 hafta sona denemelri yapA biliesin dedi ben sabir edemefim dunde kanama biti ultrasonda karnim temiz dedi doctor hcg de 94 e dusmusdu cuma gunu dahada dusmuadur kesin bugun ancakben bekleyemedim galiba hata yaptim bugun deneme yaptim bise olurmu sizce bu gebelik sevdasi basimiza is getirmeden gebe kalsaydik hayirlisiyla:))) lutfen bise deyin cok kotumu yaptim simdik gebe kalsam bise olurmu;((

5gun once 5/6 haftalik bebege dusuk yaptim simdi dok 1 hafta sona denemelri yapA biliesin dedi ben sabir edemefim dunde kanama biti ultrasonda karnim temiz dedi doctor hcg de 94 e dusmusdu cuma gunu dahada dusmuadur kesin bugun ancakben bekleyemedim galiba hata yaptim bugun deneme yaptim bise olurmu sizce bu gebelik sevdasi basimiza is getirmeden gebe kalsaydik hayirlisiyla:))) lutfen bise deyin cok kotumu yaptim simdik gebe kalsam bise olurmu;((

bence bişey olmaz hatta hemen gebe kalabileceğini de sanmam.kendine biraz zaman ver canım kendini yorma ve acele etme derim ben.hayırlısı olsun

Back
X