Bunun tedavisi falan var mi yoksa birimi olmasi lazimAilenizle özellikle babanıza iliskiniz nasıldı? Acaba aileden alamadığımız sevgiyi dışarda mi arıyorsunuz. O boşluğu bu şekilde mi doldurmaya çalışıyorsunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun tedavisi falan var mi yoksa birimi olmasi lazimAilenizle özellikle babanıza iliskiniz nasıldı? Acaba aileden alamadığımız sevgiyi dışarda mi arıyorsunuz. O boşluğu bu şekilde mi doldurmaya çalışıyorsunuz.
Bu umut vermek değil, deli gibi aşık olmuş işte...Bir kac kez gozgoze geldik o yani
Sabah erken gelip sıra numarası almis belliHikayeme ilk o bakmis anlami var midirr
Noldu kiSiz gerçek misiniz ya![]()
Bir cift gozu olmasina karsin ayni anda 10 kadina bakabiliyorsa yok.. :)Gozgoze gelmenin hic mi anlami yok ben baya anlam yukluyorum.
Birde dayanamadim yazdim ben. Ama cevap yok![]()
Acilen Doktora gidin hiç sağlıklı değilsiniz. Kurduğunuz cümleler, verdiğiniz cevaplar ve tepkiler vs.Noldu ki
Neyim var allah askina neyim oldugunuda soyleAcilen Doktora gidin hiç sağlıklı değilsiniz. Kurduğunuz cümleler, verdiğiniz cevaplar ve tepkiler vs.
Doktor değilim ne söyleyebilirim şu yazdıklarınızı bi okuyun sanırsın 8 yaşında bir kız yazıyor. Bunca insan ne desin sana.Hikayeme ilk baktı aaa benden hoşlanıyor mu? Bana baktı beni seviyor. Bunlar çok çocukça insanları rahat bırakın ve bi psikoloğa gidin. İlerde kötüye kullanan olur bu garip hallerinizi. Belki konu yalan boşuna yazdım bunları ama dilerim gerçek değilsiniz durum vahim.Neyim var allah askina neyim oldugunuda soyle
Ben beni seviyor demedim once bir duzgunce oku. Ikincisi kimseyi rahatsiz ettigim yok. Sadece bir selam yazdim konusmak istemezse kimseyi zorladigim yokDoktor değilim ne söyleyebilirim şu yazdıklarınızı bi okuyun sanırsın 8 yaşında bir kız yazıyor. Bunca insan ne desin sana.Hikayeme ilk baktı aaa benden hoşlanıyor mu? Bana baktı beni seviyor. Bunlar çok çocukça insanları rahat bırakın ve bi psikoloğa gidin. İlerde kötüye kullanan olur bu garip hallerinizi. Belki konu yalan boşuna yazdım bunları ama dilerim gerçek değilsiniz durum vahim.
Hımmm ok.Ben beni seviyor demedim once bir duzgunce oku. Ikincisi kimseyi rahatsiz ettigim yok
Ok cnmHımmm ok.
Gozgoze gelmenin hic mi anlami yok ben baya anlam yukluyorum.
Birde dayanamadim yazdim ben. Ama cevap yok![]()
Selam nasilsin yazdim. Yani herkese olmuyor tabi bu.Ben ne yazdiginizi gercekten merak ettim.
Bu arada gunluk hayatta kimseyle iletisim kurmuyor musunuz? Ben asansore bindigimde, biri bana yol verdiginde, kasiyere ne bileyim iste interaksiyon kurdugum kisilere saygi duydugumdan gozunun icine bakar, gulumser, tesekkur ederim. Bu basit bir gorgu kurali saniyordum ben ne gibi bir anlami olabilir ki.
Aynen görgü kurallarını yada nezaketen yapılan şeyleride sürekli aşk hoşlanma bana ne hissediyor bi durup düşünseniz artık diyorumBen ne yazdiginizi gercekten merak ettim.
Bu arada gunluk hayatta kimseyle iletisim kurmuyor musunuz? Ben asansore bindigimde, biri bana yol verdiginde, kasiyere ne bileyim iste interaksiyon kurdugum kisilere saygi duydugumdan gozunun icine bakar, gulumser, tesekkur ederim. Bu basit bir gorgu kurali saniyordum ben ne gibi bir anlami olabilir ki.