Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nikah işlemlerini başlat hemen.Hikayeme ilk o bakmis anlami var midirr
Tek tarafli mi baslatiyim. Ciddi bir soru sordum amaNikah işlemlerini başlat hemen.
Tek taraflı değil ki, hikayene bakmış işte. Konuşup karar verin, başvurunuzu yapın.Tek tarafli mi baslatiyim. Ciddi bir soru sordum ama
şu 1 satırlık yazıda kaç bin tane birbiriyle tutarsız konu var. sırf konu açmış olmak için açmayın yaaBen birine yazmak istiyorum ama utaniyorum keske umut vermeseydi. Birde bu duygusal bosluk neden oluyor sizde de oluyor mu psikolojik mi?
Tutarsiz konu derkenşu 1 satırlık yazıda kaç bin tane birbiriyle tutarsız konu var. sırf konu açmış olmak için açmayın yaa
Delirme yaaaa hayret edersin abi ben anlamadım bu kızları da cidden bu kadar saf tertemiz misiniz? Erkekler kızlarla geziyor tozuyor aileleriyle tanıştırıyor da çıkıp ben sana o gözle bakmadım diyor duyuyoruz yani bunları.Bakmış göz göze gelmişler tövbeeeBir kac kez gozgoze geldik o yani
Yorumlarda cevapladimhiç açıklayıcı değil. adam ne umudu verdi sen neden yazmaktan utanıyosun? duygusal boşluk nerden çıktı?
Siz ,Vanessa, Zorunlualan ne çektik be sizdenBen birine yazmak istiyorum ama utaniyorum keske umut vermeseydi. Birde bu duygusal bosluk neden oluyor sizde de oluyor mu psikolojik mi?
Anladik umutsuz da varSiz ,Vanessa, Zorunlualan ne çektik be sizden
Umutsuz vaka01 onu unuttunuzSiz ,Vanessa, Zorunlualan ne çektik be sizden
Tavsiye vermeye çalışayım. Bir erkek seni beğeniyorsa kendi belli eder zaten, söyler, kahve içmeye davet eder, vs. Bunları yapmıyorsa ya seni beğenmiyordur ya da özgüvensizdir. İkisi de kötü. Göz göze gelmek bir gösterge değil ama bakışından ve hareketlerinden anlayabilirsin eğer davranışları okuyabiliyorsan.
Dün metro beklerken bir çocuk geldi benim beklediğim yere, beni görür görmez duraksadı bi, hareketleri değişti. Hemen anladım ve ben de gerildim. İzlenmek istemediğim için arkaya bir yere kaçtım. Biraz sonra yanıma gelip konuşmaya çalıştı.
Ailenizle özellikle babanıza iliskiniz nasıldı? Acaba aileden alamadığımız sevgiyi dışarda mi arıyorsunuz. O boşluğu bu şekilde mi doldurmaya çalışıyorsunuz.Ben birine yazmak istiyorum ama utaniyorum keske umut vermeseydi. Birde bu duygusal bosluk neden oluyor sizde de oluyor mu psikolojik mi?
Olabilir babam pek ilgili degildi.Ailenizle özellikle babanıza iliskiniz nasıldı? Acaba aileden alamadığımız sevgiyi dışarda mi arıyorsunuz. O boşluğu bu şekilde mi doldurmaya çalışıyorsunuz.
Her bakış size ilgi duyuyor demek değil tabii ki. Ama anlarsınız dikkatliyseniz hangisinin gözü dalmış hangisi süzüyor.Ben bir şey sorabilir miyim
Bana baktığını gördüğüm oldu ama hiçbiri konusmadibeğendiklerini dusunmuyorum ama niye bakıyor olabilirler acaba? Mesela iş yerinde daha önce varlığıni fark etmediğim biri yemekhanede bana bakarken gördüm. O ara utandım geri kafamı eğdim. Belki o an gözü de dalmış olabilir
Daha sonra yemekhanede gördüğüm de ben de baktım. Ya da o sizin orda olduğunuzu biliyordur.... Arada farklı bir his oluyor tanimlayamadim.
(farklı birimlerdeyiz) 2-3 kere de birimime gelip soru sordu normalde telefonda sorabilir ya da alt birimlerinden birini gönderebilirdi. Birkaç kere de telefon da iş için konuştuk. Ama hepsinde resmiydi Ben de yani gelip bana kahve içelim falan demeyeceğini biliyorum. Çünkü kac kere başıma geldi böyle bakıp bakıp hiçbir şey olmayan. Hepsi mi ozguvensizdi Begenmeyebilirler ama niye bakıyorlar![]()
Her bakış size ilgi duyuyor demek değil tabii ki. Ama anlarsınız dikkatliyseniz hangisinin gözü dalmış hangisi süzüyor.
Özgüvensiz lafı belki biraz ağır olmuştur, ama demek istediğim, genelde gerçekten özgüvenli olanlar gelip konuşuyor.
Şöyle bir olasılık da var: sizi gerçekten beğenip bakanların bir kısmı evlidir ya da sevgilileri vardır. Beğenmişlerdir, bakmışlardır ama bekar olmadıkları için tanışma girişiminde bulunmamışlardır.
Yok yahu, ben genelleme yaptım ve ilişki gurusu değilim. Beğenmedikleri anlamına gelmiyor kesinlikle. Basitçe cesaret edemiyor da olabilirler.Anlıyorum aslında çünkü arada elektrik mi başka bir enerji oluyor ama hiçbiri adım atmadığı için ben de mi sorun var yanlış mı yorumluyorum diyorum
Aralarında bekar, sevgilisi olmayan var biliyorum. Adım atacak kadar begenmemislerdir anladım sağ olun:)