biricik ablalarim bakar misiniz bana :-)

evet canım gebelikten benimde hemen göğüslerde ki damarlarım belirginleşti... idrar testinde pozitifmiş.. hayırlı uğurlu olsun,,Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin bebeğinee

evet canım gebelikten benimde hemen göğüslerde ki damarlarım belirginleşti... idrar testinde pozitifmiş.. hayırlı uğurlu olsun,,Allah sağlıkla kavuşmanı nasip etsin bebeğinee

Amin insallah ablcim ya gguslerime dokunamiyorum bile ndense ayri ayri markalrin testlerindn yaptim poitif cikti kandada pozitif cikarmi acaba ablacim yaaa :-(

Hayirli olsun.testlerde pozitif ciktiysa hamilesindir canim.bende adet olmadan 2 gun once test yaptim pozitif cikti hemde uc tane yaptim hepsi pozitif ti.adet tarihinde kan verdim hemen cikti.hic beklme hemen ver kan canim.kendine de dikkat et olur mu.tekrar hayirli olsun.

Saoln kizlar ..... hamileyimmmm bugun kanda ciktiii 2 hafta snra kontrolum ufak oldugu icin ultrasonda gorunmedi meleqim dahaaaa yere goke sigmiyorummmmmm allah im sana sukurler olsun

Tatlım çok sevindim :))) hayırlı olsunnnn İnşallah sağlıkla alırsın kucağına muck :))

Gogus uclarinda acima bide damarlanma gebelikten mi mi oluyo idrar testlerim pozitif

Daha ne değişimler olacak bi bilsen 80 bedenken şu an 95 sıkıyor.Daha 7.ayımızdayız.Son ayları düşünemiyorum.
Hayırlı olsun bebeğin.Kucağına da alırsın inşallah

Daha ne değişimler olacak bi bilsen 80 bedenken şu an 95 sıkıyor.Daha 7.ayımızdayız.Son ayları düşünemiyorum.
Hayırlı olsun bebeğin.Kucağına da alırsın inşallah

Hadi ya ben suan 85 kiloyu 1.77 boundayim doktor norml dedi bakalim desenize beb 100 kiloyu da geerim desenize ya ama bebeyim icin herseye raziyim kilo dedigin nedr verilir sonradan

hayırlı uğurlu sağlıklı olsun canımm sende bir hamişşşsinn ilerleyen zamanlarda birde şişme olacak göğüsler de

Tatlım çok sevindim :))) hayırlı olsunnnn İnşallah sağlıkla alırsın kucağına muck :))

hayırlı uğurlu sağlıklı olsun canımm sende bir hamişşşsinn ilerleyen zamanlarda birde şişme olacak göğüsler de

Saol ablacim ya hayatim en mutlu gunuydu bugun allahima dua ediyorum korusun onu almasin benden diye biliyorum verdi bana evlat ben elimden geldiqince koruyup kollucam onu herseyden sakincam hamilelikten olan bisey dimi bu goguslerin sismesi allahtan cok buyuk deqil sonra nasil tasirdim ben

Hadi ya ben suan 85 kiloyu 1.77 boundayim doktor norml dedi bakalim desenize beb 100 kiloyu da geerim desenize ya ama bebeyim icin herseye raziyim kilo dedigin nedr verilir sonradan

İç çamaşırı bedenim 80di.Dikkat edersen o kadar almazsın.10-12 kilo alsan yeter zaten önemli olan bebeğin normal olması.

İç çamaşırı bedenim 80di.Dikkat edersen o kadar almazsın.10-12 kilo alsan yeter zaten önemli olan bebeğin normal olması.

Evet bebeqi. İyi olsun yeter zaten benn baska birsey istemiyorum saglik bir sekilde kucaqima alayimda onu baska birsey istemem ben almim o alsan bebeqim alsin kilolari bebegim gelissin buyusun

bende ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman yemeyi içmeyi fazla kaçırdım biraz ama iş işten gecmiş oldu 22+3 haftalık hamileyim 18kilo aldım

bende ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman yemeyi içmeyi fazla kaçırdım biraz ama iş işten gecmiş oldu 22+3 haftalık hamileyim 18kilo aldım

Olsun bitanem kilolari verirsin onemli oln bebeqinin saglikli olmasi gerisini dusun me eski kilonageri donerin merak etme kafanida buna cokk takma hayati akisina birakk

Evet bitanem göğüsler şişer damarların belirginleşir sızlar kahverengi halkan koyulaşır ve büyür süt sızar :)) daha neler neler olur vücudunda ama tekmelerini hissetmek bile dünyaya bedel bir duygudur :)

Daha cok kucuk tekmelerinin hissedemiyorum daha ama rabbim banada o gunleri gostersinnnn .... duygulari ben de tadayim rabbimin izniyle

Âmin inşallah kuzum annelik = sabretmek :)

Evet aslinda simdi karnimin buyumesi in sabirsizlaniyorum zamn aslinda o kadar cabuk geciyo ki bi bakmisim kucagima almisim histmeyi istiyorum daha goremedim gorsem biraz icim rahatlicak ama yeni oldugunundan goremiyoruz daha saklambac oynuyo galiba benim melegim insiyetini bile merak ediyorum kiz erkek hic onemi yok yeterki saglikli olsun bebeqimmmm. Dun aksamda esimdedogun cantainda olmasi gerekenleri falan arstiriyo internetten edim dha cok erken bunlar icn simdien hairlikli olalim diyo o bende. Daha cok heyecanl muthis bisey bu gercekten RABBİM ssana sukurler olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…