biricik ablalarim bakar misiniz bana :-)

Daha cok kucuk tekmelerinin hissedemiyorum daha ama rabbim banada o gunleri gostersinnnn .... duygulari ben de tadayim rabbimin izniyle

Karnındaki kıpırdanmaları gördükçe,bişey yediğinde içindeki takla atan meleği hissettikçe çok garip olacaksın. Sen yemediğin zaman onun da aç kaldığını idrak ettiğinde,yemeği geciktirdiğinde içerde bi yerlerde sessizce yemek beklediğini ve yediğin dakikadan itibaren sevinçten döndüğünü gördükçe ağlayacaksın.Konu komşu,işyeri,otobüs durağı,lokanta demeden dökülecek gözyaşların...O sana muhtaç..Ve sen vermezsen aç... Döktüğüm her gözyaşında dualarım bekleyenler için oluyor.Rabbim herkese yaşatsın bugünleri....

Ne guzel anlatmisin ole ayse okurken gozlerim doldu doktor hamilesin dediginden beri aklima geldikce agliyorum bebeyimi hissedecegim gunleri rabbim ins gosterir bana meraktan catliyorum acaba nasil bisey icinde kipirdamasi diye sabir gerek biraz ins 2 hafta snra gorucem melegimi daha hisedemesem bile en azindan varligini biliyorjm suan bi gorunce cok guzel olcak

Ne kadar güzel anlatmışsınız :) bir de canınızın en sıkkın olduğu üzüldüğünüz anlardaki kıpırtıları yokmu "annecim üzülme ben burdayım benim için sabret " der gibi ...

cnm bende ılk bebegıme hamıleyım . bende 41 kıloyumm benmde suan gogus uclarım kasınıyo goguslerıme dokunamıyorummm o kadar acıyo normal bunlar benımde kese gorundu ama doktor 10 gun snr gel kontrole dedı.. bakalım hyrlısı olsn hepımız ıcın....

Evet canimgoguslerde ucuda kasinti ve acima oluyo benimkiler az braz buyudu bile fark ediyo yani birazda olsa sen ne kadar guzeel gormussun ben dah goremedim 2 hafta sonra gidcem gormeye cok yenidaha o yuzden grunmedi foik asit verdii u arada sencokk zayifsin istedigin kadar yemelisin

Ne kadar güzel anlatmışsınız :) bir de canınızın en sıkkın olduğu üzüldüğünüz anlardaki kıpırtıları yokmu "annecim üzülme ben burdayım benim için sabret " der gibi ...

Canimi bile sikmiyorum sirf ona bisey olmasin diye o bna allah imn bir lutfu bebeimle konusuyorum birakma bni annen seni ok seviyo diyorum dualar okuyorum ona yer gok dua ioe kuruulmus ben bebegimi kendimi allah a emanet ediyorumm rbbim onu ikimiz korusun tabi babamizida insallah kucagima aldigim gunleri gorucem kotu dusunmuyorum hicbir zaman olumuz dusumek olumsuzluklari dogurur. ben hep umutlu oldum umutluyumda bebgimi kucagima alicam tekmelerini hisedicem annneigim bak burayada yaziyoum annen seni cookkk seviyo

Çok tatlısın ve sevgi dolusun canım sen yaa :) Allah sana hayırlı sağlıklı ve senin gibi sevgi dolu bir evlat nasip etsin mutluluğun hiç bozulmasın inşallah canım :)

inşrabbim hepimizin bebişlerini sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin.doktorum bana çok kızıyor her gittiğimde aynı kiloda kal doğumun zor olur diyo bende çok korkuyorum

Çok tatlısın ve sevgi dolusun canım sen yaa :) Allah sana hayırlı sağlıklı ve senin gibi sevgi dolu bir evlat nasip etsin mutluluğun hiç bozulmasın inşallah canım :)

Cok saol bitanemmm benim amin bu arada dualarin icin cokkkk saol iyiki tanimisim sizi bu forma ilk girdigimde yalniz hissediyordun kendi ama sizler varmissiniz sizi tanidigimicin cok mutluyum iyki varsiniz hem dualarinizla hemde muhabbetinizle yanimdasiniiz tesekkur ederimmm sizeeee

Amin bitanem neden kiziyo doktorun kac kilosun kac aylik hamilesin ki sen kac kiloyla hamile kaldin tatlimm?

Son düzenleme:
Ben de teşekkür ederim sevecenliğin içtenliğin için güzel kalpli annem benim :)

81 kilo ile hamile kaldım şuan 99 kiloyum ve daha 23 haftalık hamileyim aşırı kilo alıyorum durduramıyorum hamile kalmadan önce tam 30 kilo vermiştim verdiklerimi fazlasıyla geri alıyorum

bnmde buyudu cnm senın kac haftalık kı.... kac mm ?? yada beta kac senın...

kilo verme konusunda kendime güveniyorum daha önce yaptım yine yaparımda doğum zor olcak diye korkuyorum bide şeker yüklemesi yapıcaklar 2 hafta sonra açmı gitmem lazım tokmu bilemedim

Aç gideceksin canım iki kere kan alıyorlar biri açken diğeri şeker yüklemesinden 1 saat sonra . Kiloları dert etme canım bol bol yürüyüş yap ve tam tahıllı buğday ekmeği ye yürüyüş doğumu da kolaylaştırır hem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…