B buncuk Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2013 218 8 68 Düzce 23 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi buncuk #41 seymakadir .!.: kilo verme konusunda kendime güveniyorum daha önce yaptım yine yaparımda doğum zor olcak diye korkuyorum bide şeker yüklemesi yapıcaklar 2 hafta sonra açmı gitmem lazım tokmu bilemedim Genişletmek için tıkla... takam kafana beden simdı tam tahıllı ekmek yemeye baslıcam kıloları verırsın dert etme yuruyus yap :)
seymakadir .!.: kilo verme konusunda kendime güveniyorum daha önce yaptım yine yaparımda doğum zor olcak diye korkuyorum bide şeker yüklemesi yapıcaklar 2 hafta sonra açmı gitmem lazım tokmu bilemedim Genişletmek için tıkla... takam kafana beden simdı tam tahıllı ekmek yemeye baslıcam kıloları verırsın dert etme yuruyus yap :)
S seymakadir Üye Kayıtlı Üye 15 Haziran 2013 45 1 6 İstanbul 24 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi buncuk #42 tamam canlarım....
B buncuk Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2013 218 8 68 Düzce 24 Haziran 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi buncuk #43 seymakadir .!.: tamam canlarım.... Genişletmek için tıkla... :-* iste bolebsorun yok