Birikim için araba yükseltmek mi yoksa her ay çeyrek alıp biriktirmek mi

Bı iki sene öncesine kadar araba yatırım olurdu ama artık öyle değil.o devir geçti bence arabayı değiştirin çok eski ama yatırım olarak dusunmeyin

Birikim için araba yükseltilmez. Çünkü hem arabayı kullandıkça eskir, değeri düşer hem de arabanın da bir sürü masrafı var; mesela bakım ücreti, vergisi, kışlık lastikleri, yakıtı.

Bu arada bir yorumda gördüm hak verdim. Her ay çeyrek altın alamayabilirsin çünkü altın yükseliyor.

Bence sen ihtiyaç kredisi çek. En fazla ne kadar ödeyebilirsen o kadar çekersin. O parayı altın, gümüş fonuna ve benzeri fonlara yatır. 3-5 sene sonra ev veya araba peşinatın çıkar. Ytd.

Arabani yükselt haricinde de kıyafetine tatiline harca. Yüzme Spor salonuna vs git kendine yatirim yap bence. Ben olsam öyle yapardım. Arabayı yukselttikten sonra Euro alabilirsin biriktirip tatile falan harcamaya

Araba yatırım aracı olmaktan çıktı altin ve gümüş alabilirsiniz bence, özellikle bu ara uzmanlar gümüşün ileride çok degerlenecegini söylüyor, ne kadar doğru tabi bilmiyorum, yatirim tavsiyesi değildir:))))

Altın fonu nasıl oluyor

Arabani yükselt haricinde de kıyafetine tatiline harca. Yüzme Spor salonuna vs git kendine yatirim yap bence. Ben olsam öyle yapardım. Arabayı yukselttikten sonra Euro alabilirsin biriktirip tatile falan harcamaya
Çok haklısınız bu sene yüzme kursuna gidecektim vazgeçtim. Her şey de para değil en iyi yatırım kendisine yaptığı yatırım. En güzel yaşlarımız geçiyor . Aslına gezip, kendimize yatırım yapıp geri kalanı da biriktirme liyiz

ben kredi çekme diyenlerdenim. Faizden dolayı malının bereketi olmaz. Sırf dini hassasiyetlerden dolayı "çekme" dememiz gerekir. Görünürde kâr ediyor gözükürsün ama enflasyon farkını halkın ödediğini biraz araştırınca anlarsın. altın biriktirebilirsin. Bereketlidir. Küçük bir ev alabilirsin. Hemen satamazsan gittiğinde kiraya verirsin. O arada satılır.

Ailem krediyle 3 tane ev aldı baya da bereketli 2 bin tl kredisi olan evin kirası 25 bin 300e alındı şimdi 5 milyondan fazla eder. Teyzem de senelerce faize bulaşmak istemedi altın biriktirdi o altınlar her fırsatta bozuldu hala evi yok zamanında alsaydı 2 bin kredi öderdi. şimdi 20 bin kira ödüyor

Görünürde kârlısınız sadece. Enflasyon farkını kimin ödediği sizi ilgilendirmiyor. O arada Halk neden fakirleşti acaba? Her yasal olan etik değildir. İşin sonunda kimin kazanacağı açıkça bellidir.

Enflasyon benim suçum değil ya kendi faizini ödüyorsun ya da başkasının. Anadan babadan yok ne yapacaklardı ev sahibini zengin mi etselerdi?

Enflasyon benim suçum değil ya kendi faizini ödüyorsun ya da başkasının. Anadan babadan yok ne yapacaklardı ev sahibini zengin mi etsele
Bazen sadece kendini düşünmezsin. Toplu refah için kendinden fedakarlık yaparsin. Madem ortada bir suç var. Buna ortak olmak yerine başkalarına önermemeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…