Birikim yapabiliyor musunuz?

Bilmeyen ve bilenler içinde riskli bir piyasadır diye düzeltme yapayım. Ağlamıcaklar girsin diyeyim. Unutulcak paralarla girilsin. Aylarca hatta uzun vade yıllarca içinde kalınabilir. Örnek; bir önceki düşüşte 8 ay içerde kaldım. Paramın %70 i gitti. Ama satmadığın sürece zarar yok gözümde. İndiği gibi çıkıyorda..girdiğim gibi çıktımda..panik satışı yapanlar zararına sattı.. piyasası böyle riskli… ballandırma olmasın yani..girenler kazanıyor diye.. borsa bilgisi olmayanlar için uyarı notu olarak bırakıyorum sevgili ceycey0406 ☺️
coinden ev araba alınıyor borsadan zengin olunuyorlara kanıp elindeki paralardan da olanlar o kadar çok ki.kredi çekip coine yatıran mı dersin.bu tür yatırımlar lazım olmayacak gözden de çıkarılabilecek paralarla olmalı onu demek istedimm.sizin yorumlarınızı beğeniyorum ayrıca

coinden ev araba alınıyor borsadan zengin olunuyorlara kanıp elindeki paralardan da olanlar o kadar çok ki.kredi çekip coine yatıran mı dersin.bu tür yatırımlar lazım olmayacak gözden de çıkarılabilecek paralarla olmalı onu demek istedimm.sizin yorumlarınızı beğeniyorum ayrıca
Onere oldum ☺️🙏 malesef ali cengiz oyunları çok var o piyasada. Tabi zengin olma hayalide. Açgözlülük ve hırs faktörü girince o psikoloji ile kendilerine ait olmayan para ile( ama kredi olur ama aile parası olur ama eşinden gizli düğün paralarını yatırmış olur..) ayşeden fatmadan duydukları coinlere tek kalem paraları gömüp terse düşüp parasını zarara satan yok eden.. sonrası psikolojik travma ve sinir krizleri 😕 kesinlikle canları acıtmıcak paralarla girilmeli. İçerde terse düştün mü aylarca beklerim sıkıntı yok dicekleri paralarla yada 🙏

Back
X