- 20 Temmuz 2019
- 1.574
- 2.890
- 133
- 38
- Konu Sahibi Orman perisi olsam
Uzun yıllardır ağır hastalıklarla mücadele veriyorum. ( 10 yaşımdan beri hastayım şimdi 34 yaşındayım. ) O yüzden hep elime geçen paraları biriktirmekten yana oldum. Biraz da paraya bakış açım öyle. Hem harcayacaksın hem gelecek güvenceni yapacaksın
Sadece harcayım ya da sadece biriktireyim diye bir düşüncem olmadı. Dengeli devam ettim ama özel durumumdan dolayı ( hastalıklar ) birikimi ön planda tuttum.
Ekonominin durumu malum bu konuyu açıklamama gerek yok. Birikim için artık tüm ekstra harcamaları kestim ama ona rağmen az az koyabiliyorum.
Gerçekten içime çok dert oluyor bu durum.
Sizleri sormak istedim. Birikim yapabiliyor musunuz ? Yapabiliyorsanız ne kadar ?
Sadece harcayım ya da sadece biriktireyim diye bir düşüncem olmadı. Dengeli devam ettim ama özel durumumdan dolayı ( hastalıklar ) birikimi ön planda tuttum.
Ekonominin durumu malum bu konuyu açıklamama gerek yok. Birikim için artık tüm ekstra harcamaları kestim ama ona rağmen az az koyabiliyorum.
Gerçekten içime çok dert oluyor bu durum.
Sizleri sormak istedim. Birikim yapabiliyor musunuz ? Yapabiliyorsanız ne kadar ?
Son düzenleme: