- 8 Aralık 2014
- 562
- 980
- 108
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #4.941
neden canım benim aldığım destekli falan fena değildi zaten dantelli falan takamıyorum işyerinde gömlekten desenleri belli olur kazak falan da ben giyemiyorum bboğuluyorum her zaman da transparan dantel giyilmiyor hepsinin yeri ayrı :) 10 lira bişey değil sürekli kullanıyoruz aldım valla bencanım iyi yapmışın bende aldım sütyen toparlayıcı biraz nene işi ama rahat oldu bi tek eşim görmeden çıkarıyorum nefret ediyor o ne biçim şey dedi sana diğerlerini giyerim dedim bende
inşallah canım sag salim kucagımıza alırız :)ay bi doğsa kokusunu bi duysak allahın izni ile
Mia- bacım kesin erkek senin ki
TOPUK TIKIRTISI ayy rüyamda gördüm evlenmeden önce güzel bi erkek bebek ay gibiydi adıda yusuftu
erkek olaydı bi ismi yusuf koycadım kocama inat
tr_lelli topiğin gülü bak gazman falan olursa kaçmak yok
eilenn yavrum allah sana 5 iz versin hepsini koy bebelere isimlerin
he unutmadan boğaç diye isim mi olur
Canm ben yapıyorum ama kabuğu suyu ayrı değil portakalı bütün olarak stokluyorum dolaba 3 portakalla 5 lt portakal suyu yapıyorum cok begeniliyo her misafire de yapıyorumkızlar biyerde okudum kış ayından portakal ve limon alıp
kabuklarını rendeleyip buzluğa atan ve
suyunu sıkıp buzlukta saklayanlar varmı
yaza çıkartıp meyvesuyu yapıyorlarmış ben ilk defa duydum
Kiş bitiyorya onlarda girer indirime sende tam indirim zamanı almış olursun cnmsempatik_kiz iyi gunlerde kullan
En ihtiyac olacak seyler iyi almissim
Uygun nevresim takimlari gozetliyorum bende bulursam 2takim ogluma 2takim kendime alicam.
Oglumun uyku seti yok bide
Hic almadim kisin yorgan yazin pikeyle gecirdik
Benim 2uyku setim var ogluma alirim sanirim yine uygun bulursam.
Sirayla artik
Battaniye ve zigon bitince onlara baslicam.
kızlar biyerde okudum kış ayından portakal ve limon alıp
kabuklarını rendeleyip buzluğa atan ve
suyunu sıkıp buzlukta saklayanlar varmı
yaza çıkartıp meyvesuyu yapıyorlarmış ben ilk defa duydum[/QUOTE
Ben yapiyorum ama kabuklarini saklamiyorum cunku bizde limonlu yafa portakalli kek sevilmiyor ama rendeleyip koyabilirsin buzluga. Limonu zaten buz posetlerine koyup sakliyorum yazın hiç limon almıyorum zaten ķış limonunun tadı daha farklı oluyor, portakal suyunu sıkıp yaza kadar saklayabilirsin yazdın direk çıkartıp dolabîn alt tarafında eritip aynı gün tüketebilirsin herkes vitamininin kaçtıgını söylüyor ama hazır meyve sularından kat kat daha sağlıklı bence
eilenn alıntı yaparken senin mesajla birlestirmisim yazdigimi ama idare et artik nasil yaptigimi yazdim zaten oraya
Limon mandalina portakal nar greyfurt sularini sikip koyabilirsin, ispanak ve pirasa azicik soteleyip koyabilirsin, kisin karnibahar cok uygun oluyor karnibar atabilirsinkızlar kıştan alıp buzluğa koyabileceğimiz bişey varmı?
Limon mandalina portakal nar greyfurt sularini sikip koyabilirsin, ispanak ve pirasa azicik soteleyip koyabilirsin, kisin karnibahar cok uygun oluyor karnibar atabilirsin
kızlar kıştan alıp buzluğa koyabileceğimiz bişey varmı?
bencede
ablam tüp bebek tedavisine başladı bu mesajları okusa ne kadar sevinir
Haslayip koyarsan hic bir sey olmaz cnmkarnıbahar sararmazmı ya ?
Herkesler hamis sitede
Bebek sevesim var ama cesaretim yok
Esime dün ben cocuk dogurcam dedim
Gec bile kaldin dedi
sadevehuzurlu dogurdu kacti Mia- AsSsk TOPUK TIKIRTISI sizde dogurup kacarsaniz karismam he
Küserim direk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?