- 1 Mart 2010
- 45.254
- 115.505
- 1.123
- Konu Sahibi sempatik_kiz
-
- #4.901
Herkesler hamis sitede
Bebek sevesim var ama cesaretim yok
Esime dün ben cocuk dogurcam dedim
Gec bile kaldin dedi
@DilberiRana dogurdu kactiMia- AsSsk TOPUK TIKIRTISI sizde dogurup kacarsaniz karismam he
Küserim direk.
ben seni bırakmam bebeğimHerkesler hamis sitede
Bebek sevesim var ama cesaretim yok
Esime dün ben cocuk dogurcam dedim
Gec bile kaldin dedi
@DilberiRana dogurdu kactiMia- AsSsk TOPUK TIKIRTISI sizde dogurup kacarsaniz karismam he
Küserim direk.
hemide aslan burcu bi kızAsSsk ve TOPUK TIKIRTISI ayni zamanda doguruyo wuhuu
Mia- da yakin tarih olarak
Yaz bebeleri geliyoo desenize.
Aynen canım soda su takılıyorum
kaç kilo ile hamile kaldın canım boyun kaç
ben çok taktımda kiloya
inş.. kuzum sen az almışşsın 18 iyi bencetakma aman ben ilk hamileliğimde 18 kilo almıştım 40 günde 10 kilo verdim kızım 6 aylıktı ben 45 kiloya düşmüştüm emzirdikçe zayıfladım 2 yıl emdi kızım. boyum 157 falan 48 ile hamile kaldım şuan 51 kiloyum ben son zaman cok alıyorum fazla düşünüp yıpratma kendini bi şekilde veriliyor sağlık olduktan sonra
AsSsk ve TOPUK TIKIRTISI ayni zamanda doguruyo wuhuu
AsSsk ve TOPUK TIKIRTISI ayni zamanda doguruyo wuhuu
inş.. kuzum sen az almışşsın 18 iyi bence
ama ben kiloya takıntılıyım
eskiden çok kiloluydum
sağ salim kucagımıza alırız inşallah :) benim de oğlum olacak daha isim bulamadık erkek ne zormuş ya ne kıyafet var ne isim var kız ne güzeldi bu arada benim 4 yasında bir öyküm var teyzeleri ömer koyacaktm ama eşimin adı olduğu için koyamıyorum koydurtmuyor
sağ salim kucagımıza alırız inşallah :) benim de oğlum olacak daha isim bulamadık erkek ne zormuş ya ne kıyafet var ne isim var kız ne güzeldi bu arada benim 4 yasında bir öyküm var teyzeleri ömer koyacaktm ama eşimin adı olduğu için koyamıyorum koydurtmuyor
Adıyla yasasın minnak fasulyehemide aslan burcu bi kız
ismide HAYAL teyzeleri
Biz ona isim buluruz :)sağ salim kucagımıza alırız inşallah :) benim de oğlum olacak daha isim bulamadık erkek ne zormuş ya ne kıyafet var ne isim var kız ne güzeldi bu arada benim 4 yasında bir öyküm var teyzeleri ömer koyacaktm ama eşimin adı olduğu için koyamıyorum koydurtmuyor
Valla topikcek gelirizben dogurunca 4 ay yokum evde net yok telden de sinir oluyorum açana kadar :)
koydurtmazmış bir evde iki ömer olmazmış emir olsa dedim o da eşimin kardeşi koydu isim yok yani ne bileym napacaz hele bi doğsun da
hemide aslan burcu bi kız
ismide HAYAL teyzeleri
Vayyy bahhh sen ormantik bayeen.eymen yada eser nasıl?
eser- öykünün yanına yakışır (aşkımızın öyküsü - aşkımızın eseri gibi :) )
ben dogurunca 4 ay yokum evde net yok telden de sinir oluyorum açana kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?