Benim elimdede suan birikmis para çok şükür var 1100 civarı her biriktirdigimde kyumcuya kosup çeyrek alan ben bile bekliyorum çeyrek 630 dan 608-610 arası gidip geliyor 500 lere kadar düşmesini beklocem ama kesinlikle birikim yapamam bunu harcarim dersen harcayacagina git çeyreğini al umarım hemen değilde en erken 1 2 yıl bekleyip bozdurdugunda o zaman zarar etmezsinMerhaba,
Birikim yapabilen bir insan değilim tam tersine elimdekini harcayan biriyim.Arkadaşlarla gün yapıyoruz.1000 TL para geçicek elime.
Altın uçmuş durumda fakat altın mı dolar mı euro mu yapmalı kararsızım. Siz olsanız nasıl değerlendirirdiniz? Birikim konusunda hiç iyi değilim.
Banka hesabına güven olmuyor her yıl 1 çeyrek parası lira olarak alıyorlar diye biliyorum ama tabiki emin degilim ben kesinlikle bankada biriktirmeyi düşünmemAltın hesabı açın. Her ay 1 gr altın alın. Seneler sonra bir bakmışsınız güzel bir para birikmiş
Banka hesabına güven olmuyor her yıl 1 çeyrek parası lira olarak alıyorlar diye biliyorum ama tabiki emin degilim ben kesinlikle bankada biriktirmeyi düşünmem
500 lere kadar düşmez bu saatten sonra.Benim elimdede suan birikmis para çok şükür var 1100 civarı her biriktirdigimde kyumcuya kosup çeyrek alan ben bile bekliyorum çeyrek 630 dan 608-610 arası gidip geliyor 500 lere kadar düşmesini beklocem ama kesinlikle birikim yapamam bunu harcarim dersen harcayacagina git çeyreğini al umarım hemen değilde en erken 1 2 yıl bekleyip bozdurdugunda o zaman zarar etmezsin
500 e düşmez ama belki 570 felan olursa birkaç tane birden alırım yoksa 2 tane alırım500 lere kadar düşmez bu saatten sonra.
Pahalı vermişKızlar ben bugün 645ten çeyreği. Yeni tarihli. Farkediyor mu. Yorumlarınızı görünce çok pahalı almışım sanırım. Kazıklandım mı sizce
Kulplu birde o da fark eder mi acabaPahalı vermiş
Şimdi kuyumcuyu aradım 615
Çeyrek altını bende kulplu alıyorum. Kulplu oluyor zaten.Kulplu birde o da fark eder mi acaba
NeMerhaba,
Birikim yapabilen bir insan değilim tam tersine elimdekini harcayan biriyim.Arkadaşlarla gün yapıyoruz.1000 TL para geçicek elime.
Altın uçmuş durumda fakat altın mı dolar mı euro mu yapmalı kararsızım. Siz olsanız nasıl değerlendirirdiniz? Birikim konusunda hiç iyi değilim.
Kız çeyrek 608 e düştü ne 645 iKızlar ben bugün 645ten çeyreği. Yeni tarihli. Farkediyor mu. Yorumlarınızı görünce çok pahalı almışım sanırım. Kazıklandım mı sizce
Haram olsun kuyumcuya ne diyimKız çeyrek 608 e düştü ne 645 i
Gitmeden önde internetten baksaydin kız niye bakmadınHaram olsun kuyumcuya ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?