- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #3.301
kız canım benimkiSagol canim,bebegim sekiz aylik olacak,cocuktan cocuga değişiyor tabiki ama beni endişelendiren korkup yapmaması.Ya bu korkularla hep hayatında birseyleri ertelerse diye evhamlara kapildim,Insallah böyle olmaz ilerde.
Senin bebiste akılliymis,ne surunucem ne emekicem diye düşünmüş galiba :) dun okuduğum bi kac yazıda,bebeklerin emeklemeden yuruyebilecegiide söylüyordu
Her bebek farklı Iste.senin oğlan mi ,kiz mi.oğlanlar daha bi gayretli oluyorlar sanırım,arkadaşın oğlu ,kizimdan ıki ay kucuk olmasına rağmen,cok haraketli.
Sevimlim çok sevindim ama olay neydi hastalık filan mıRoyem kafana çok takma
Belli ki korkmus
Ama unutur ileride onu
Haa daha ilerisini de dert etme derim simdiden
Benim oğlum cok gayretliydi
10 aylıkken tam yürüdü.
Emeklemeye de erken başladı
Normal emekleme pozisyonunda düşünme
Tırtıl gibi süründu
Yani kendini bi sekilde harekete geciriyordu
Böyle başladı, herkes hayret ediyordu
Çünkü karnını yere carpa carpa ilerliyordu : )
Kızlar çok mutluyum
Sonuç beni mutlu edecek şekilde geldi
Dualariniz sayesinde yine
Sevimlim çok sevindim ama olay neydi hastalık filan mı
Gecmis olsun karanfilce,dis isleri hep pahali ya,piyasayi bilmem ama iyi odemissin sanki.geldim dişçiden şükür bi sıkıntı olmadı ama uzun zamandır gitmediğim için önce bi panikledim.
biri küçük 3 dolgu yaptı. 150 tl yi koydum geldim.
devlette de yaptırırmışım aslında ama çok dolu işte oralar bir de bu pratik oldu. fiyatı nasıl, piyasayı biliyor musunuz?
Ben de daha önce hep devlette (ama ilçe olduğundan kalabalık olmuyordu) ve eşimin çalıştığı özel hastanede yaptirmıştım. Fiyatlarıhiç bilmiyorum. Bu bi arkadaşın eşi.Gecmis olsun karanfilce,dis isleri hep pahali ya,piyasayi bilmem ama iyi odemissin sanki.
günaydınKızlar günaydın karanfilce ban yemiş haberiniz varmı
Evet sevimli böyle üzgün yazdığı zaman kaçgün ceza yediyse o süre boyunca sıteye girişi yasak demek oluyo.erışemiyo giriş yapamıyoGece mesaj yazdim buraya
Ama cevapla butonuna bastim birkac defa cevaplamadi
Ben de yattım daha
Karanfilcenin nickinin altında neden uzgun yaziyor diye sormuştum mesajimda
Geztapo banlanmis olduğunu soyledin karanfilin
Nerden anladin
Bu uzgun yazısıyla bi alakasi var mi
Evet sevimli böyle üzgün yazdığı zaman kaçgün ceza yediyse o süre boyunca sıteye girişi yasak demek oluyo.erışemiyo giriş yapamıyo
Canım b.d.v de bazı üyelerle tartışma yaşamış sanırım profiline girip son yazdığı mesajlara baktım da öyle öğrendim ben deAcaba neden banlandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?