• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birileri benide önemsesin

bende öyle, kimseye anlatmak istemiyorum dediğiniz gibi iyi gününde annesi bile yüzüne vuruyor sorunlu bir insan muamelesi yiyorsunuz hiç beklemediğiniz bir anda, o yüzden sanal arkadaş arayışına girdim sanırım. çünkü düşündükçe düşüncelerimin anormal olduğunu düşünmeye başladım bu seferde ve normal mi anormal mi diye biriyle konuşup test etmek istedim sanırım kendimi ancak artık inancım yok benimde buradan birileri çıkar görüşürüm gibisinden birde bu dediğimin biraz cesaret istediğini netten biriyle tanışmanın pek yararlı olmayacağını düşünmeye başladım gelen yorumlardan sonra
Sıkıntınızı anlatmak için yüz yüze görüşmeniz şart mı? Burada konu açabilir veya bizlerle özelden derdinizi paylaşabilirsiniz.

Ben para veripte derdimi dinlesin diye giden kişiye ve parayada acıyorum ....

Son düzenleme:
Evet insanın içi acıyor karşısında ki kişiye en hassas hislerinden bahsederken onun bi gözünün saatte olması kötü

Evet insanın içi acıyor karşısında ki kişiye en hassas hislerinden bahsederken onun bi gözünün saatte olması kötü
Insanlar derrlesirken hiii cnm oylemi vah vah demese dert anlatan dert dinlese herkes ayni aile sorunlari es sorunlari begenilmemek bunlar hepimizin ortak sorunu ve insan icinn normal maskeler dussun ya
Kimsenin esi mukemmel degil kimsenin yaptigi yemegi temizligi allahim super kimse onun gibi yapamaz demiyorlar hep biseyleei basarmaya calisiyoruz
O burnu buyuk insanlar azicik sussa belki hersey tmm
KIMSE MUKEMMEL DEGIL

Back
X