Birileri bilgi verebilir mi

hirhir

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2023
8
1
6
28
Merhabalar 👋🏻 hamilelik belirtileri, test vs hakkında yardıma ihtiyacım var. Bir kızım var ama kızımı da öğrenirken aynı şeyleri yaşadım şimdi yine acaba hamile miyim diyorum. Kızımda defalarca test yaptım 1 hafta boyunca eklem ağrılarım kasık ağrılarım vs oldu ve erken testle silik bi çizgiyle öğrenip kan testi vermeye koştum. Şu an yine eklem ağrıları kasık ağrıları bir sürü makale başlık okumaları kafam çok karışık. Reglimede 6 gün var yine bi kaç kere test yaptım sonuç negatif testi erken mi yaptım reglimi mi beklemeliyim biri diyor işte regliden önce yapılmaz bi yerde yazıyor yapılır birisi demiş bi iki gün önce bi telaşa girdim ki anlatamam deneyimli anneler bilgi verebilir mi çok uzun oldu özür diliyorum 🙏🏻

Peki regli olursam eğer 6 gün sonra düzenli çünkü pozitif çıkma olasılığı var mı teşekkür ediyorum bu arada 🙏🏻

Peki regli olursam eğer 6 gün sonra düzenli çünkü pozitif çıkma olasılığı var mı teşekkür ediyorum bu arada 🙏🏻
yok diyebilecek kadar az bir olasilik. Hic bire bir tanismadim hamileyken regl olan biriyle ama burada birkac konuda okumustum. Her turlu kan verdiginizde net sonuc cikar.

Back
X