birilerine anlatmazsam çatlıyacağım artık:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi notr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mesele hediye değilse, gerçekten de mesele hediye değilmiş gibi ifade edin kendinizi. Oysa, "eşimle bir umut kızımıza hediye almalarını bekledik" diyorsunuz.

Ben de diyorum ki, burada o hediyenin gelmemesinden daha önemlisi arkadaşlarınızın verdikleri sözleri tutmaması olmuş. Dolayısıyla, çok kırgınım, ne yapsak, ne etsek diyeceğinize arkadaşlarınızla yakınlık derecenizi gözden geçirmeniz daha hayırlı olacak bana kalırsa. Demek ki arkadaşlarınız sizi sizin onları önemsediğiniz kadar önemsemiyormuş...

Ama ilk mesajınızdan, sizin için tek sorun o hediyenin gelmemesiymiş de, geç de olsa o hediyeyi alsalar tüm sorun çözülecekmiş gibi anlaşılıyor kusura bakmayın.

ya abla burda derdini paylaşmış ve bence kırılmakta yerden göğe kadar haklı. Sizin konu sahibine böyle bir nedenden dolayı neden konu açtıgını sorgulama gibi bir lüksünüz yok.böyle bir konunun açılmasını saçma buluyorsaniz yorum yapmayın. Konu sahibi burda derdini anlatmis iyi kötü. Kimseyi sinir etmeye hakkınız you konu sahibi de yerden göğe kadar haklı.

konuşma şeklimde ben bi sakınca görmüyorum.ilk yazımdada daha sonra yazdıklarımda da meselenin hediye olmadığını defalarca söylemişim zaten.hala daha bana hediye gelse herşey yoluna giricekmilş,amma dert etmişsiniz hediyeyi gibi yorumlar yapılınca bunu söylemem gayet normal.kimse yorum yapmak zorunda değil.ne sizin ne de benim canım sıkılmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…