Birilerinin yanında nasıl hitap etmeli sevgiliye??

Kubra2905

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2015
25
7
28
Kızlar önceki konumu okuyanlar bilir baya kıskanc ve süpheci birisiyim
Asırı kıskanc diyelim :KK43:((
Konuya Geliyim...
Sevgilim bi call centerin soforlugunu yapıyor yani okulların falan .. Telde konuşuyorduk kendisi aradı bi konu üzerine mesajlastık dedi arayım da anlatıyım kralicem diye açtı telefonu ben efendim demeden neyse konuyu konustuk .. Kapatırken iyi tmm kapatalım ozaman servisteyim ben dedi askım falan seni seviyorum da demedi ...sinir oldum kapattım neyse sonradan mesaj Attı askımmmm diye ben tabi bi tripler gene neden askim falan sölemedin dedim oda
Böyle yazmıs '' araba doluydu insanla ben nasıl askim canım cicim deyim milletin icinde '' yazmıs :-( kızlar abartıyomuyumm ben gene ?

Konuya Geliyim...
Sevgilim bi call centerin soforlugunu yapıyor yani okulların falan .. Telde konuşuyorduk kendisi aradı bi konu üzerine mesajlastık dedi arayım da anlatıyım kralicem diye açtı telefonu ben efendim demeden neyse konuyu konustuk .. Kapatırken iyi tmm kapatalım ozaman servisteyim ben dedi askım falan seni seviyorum da demedi ...sinir oldum kapattım neyse sonradan mesaj Attı askımmmm diye ben tabi bi tripler gene neden askim falan sölemedin dedim oda
Böyle yazmıs '' araba doluydu insanla ben nasıl askim canım cicim deyim milletin icinde '' yazmıs :-( kızlar abartıyomuyumm ben gene ?
evet biraz fazla abartıyorsun:) ama olsun bunlar da aşkın bir parçası da
bence çok kaçırma :) çünkü açıkçası erkekler için aşkımlı konuşmak zorlarına geliyor utanıyorlar..kraliçem demiş daha ne desin:)

Eniştem bizim yanımızda sürekli aşkım aşkım der hâlbuki çoğu zaman kedi k...k gibiler milletin yanında hayatım aşkım. Bekar olan kız kardeşim hep dalga geçer aşkım fışkım dışkım diye gülmekten yerlere yatarım.

kimi insan toplum içinde öyle hitap edemez. normal bence siz abartmışsınız :)

Bence takılacak bir şey yok bende konuşamıyordum
Oda konuşmasa takmazdım.

yapı meselesi, bazı insan çekinmez, bazısı çekinir.
o onu geyer, o bunu geyinir.

oyyyyy bu ne? adam kraliçem demiş işte, bir de kapatırken aşkım demedi diye mi bu trip.
vallaha bu triplerle terkedilmiyonuz ya hayret ediyorum. benim gibi sevgilisine canım dediği bile sayılı olan bir insanın sizi anlamasına imkan yok. sevgilinizin kıymetini bilin, bu triplere sizi terk etmiyorsa gerçekten seviyor demektir.

şaka gibisiniz :KK57::KK57:

kraliçem demiş aşkım dememiş Allahım milletin ne ilginç dertleri var.. kaldı ki aşkım deme zorunluluğu var gibi davranıyor bence mesaj atarak nasıl korkutmuşsanız :KK51: yazık adama

Konuya Geliyim...

3 yıllık sevgillim var bi günde Kraliçem dememiştir..
Başta ne güzel diye okudum sonra biraz abartmışsınız sanki..
Bende bundan 1 yıl öncesine kadar kimsenin yanında aşkım demezdim..
Erkek arkadaşımda demezdi..
Sonra sonra başladık demeye yani 3 yılın sadece 1yıllık evresinde aşkım canım cicimler yüz yüze denilmeye başlandı..
Telefonda konuşurkende ayda yılda 1 belki derdik..
Anca mesajlaşırken derdik o kadar..
Bence abartmayın :)

benim bu hitap karmaşası yüzünden yaşadığım rezilliği bir çok kk lı vatandaş bilir :KK53: o yüzden diyorum ki evet çok abartmışsın.

yani aşkım demediyse ne var bunda,adam kraliçem demiş daha ne desin?

bazen sınırları zorluyoruz bence

X