• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birimiz Hepimiz Hepimiz Birimiz İçin Diyenlerin Deneyimleri

pembeeeeeeeee inanmıyorum 53ü gördün demek aferin kız sana ya
azim ettin indin valla çok tebrik ederim seni

ben hala 60ım ne yazık ki :(

aynen şadiye gibi 4 gündür dikkat ettiğim halde hiçbir değişiklik yok
ne güzel 59 olmuştum of yaa 60 oldum gene

bugün kaçamak yapmadım aferin bana
akşam yemeğinde de balık varmış :)

ama öğlen gene karbonhidrat oldu ne yazık ki

menüm

sabah
tostum

öğlen
1 kepçeden az mercimek çorba
kıymalı patatesi yemeği
yoğurt

akşam
balık
ne balığı bilmiyorum annem tlfda balık var dedi
çorba da içerim
salata

menümde değişiklik mevcut değil kızlar

bu arada işten gelince bi tartılayım dedim ve 60ın altında çıktım çok sevindim :52:
reglim zaten kaç gündür
bu ay nedense uzun sürdü
onun şişkinliğinden mi acaba 60 çıkıp duruyodum ben:44:

neyse düşüş başladı demek ki
bekle beni 58888888888888888 :)

Selam Bayanlar,

Bugün toplamda 4,900 vererek bu hafta ise 84 ü görerek nasıl mutluydum anlatamam.

Kendime bir ödül verdim yanlız :) Onu en son yazacağım.

Şimdi menümü bildiriyorum

Sabah uyuyakalmışım okula geç kaldım bu yüzden 1. teneffüste içtiğim yarım bardak nescafe kahvaltım oldu

Öğle dukan tost ekmeği v3 3 köfte ile yaptığım çakma tostumu ve 1 bardak ayranımı yedim

Ara sütaş light meyveli yoğurt

Akşam yoğurtlu tavuğumu yaptım yine onu yedim

Ve ve ve kendime dr oetker in şekersiz supanglesini yaptım tatlandırıcı ile. Şimdi onu yiyorum. Birazını yiyorum, diğerlerini buz kalıbına döküp buzluğa attım :) dondurup çikolata krizim gelince yemeyi planlıyorum :) bişey olmaz dimi?

kızlar bırakın şu dukanı artık bu tür diyetler bana hiç doğru gelmiyor

.

denizeliklimcim

4 kasım tarihinde dukan amcanın diyetine başladığımda 89,600 idim bugün 22 kasım ve ben 84,700 geliyorum. toplamda 18 günde 4,900 kiloverdim.

hem aç kalmıyorum hem zayıflıyorum.

bırakılır mı hiç bu diyet :)

Selam Bayanlar,

Bugün toplamda 4,900 vererek bu hafta ise 84 ü görerek nasıl mutluydum anlatamam.

Sabah uyuyakalmışım okula geç kaldım bu yüzden 1. teneffüste içtiğim yarım bardak nescafe kahvaltım oldu

Öğle dukan tost ekmeği v3 3 köfte ile yaptığım çakma tostumu ve 1 bardak ayranımı yedim

Ve ve ve kendime dr oetker in şekersiz supanglesini yaptım tatlandırıcı ile. Şimdi onu yiyorum. Birazını yiyorum, diğerlerini buz kalıbına döküp buzluğa attım :) dondurup çikolata krizim gelince yemeyi planlıyorum :) bişey olmaz dimi?

o şekersiz tatlıları ben de gördüm ya merak ettim hatta :) alıcaktım ama evde light puding var, onlar bitsin o seninkilerden de deniycem.
tadı nasıl oldu :)

bu arada menü süper:nazar:

ohhh 5 kilo gitti bile hadi bakalım.

menümde değişiklik mevcut değil kızlar

bu arada işten gelince bi tartılayım dedim ve 60ın altında çıktım çok sevindim :52:
reglim zaten kaç gündür
bu ay nedense uzun sürdü
onun şişkinliğinden mi acaba 60 çıkıp duruyodum ben:44:

neyse düşüş başladı demek ki
bekle beni 58888888888888888 :)

şişliktendir o şekerim

bende hafta içi 86,500 ü gördüm ve bugün regl olayım tamamlanmış halde 84,700 geldim

dukan amca diyor ki regl döneminde vücut 2 kilo kadar su toplarmış

o yüzden sen o kilolara kanma

bitsin bak şu regl dönemin bak nasıl az gelecek kilon inşallah

bugün kaçamak yapmadım aferin bana
akşam yemeğinde de balık varmış :)

ama öğlen gene karbonhidrat oldu ne yazık ki

menüm

sabah
tostum

öğlen
1 kepçeden az mercimek çorba
kıymalı patatesi yemeği
yoğurt

akşam
balık
ne balığı bilmiyorum annem tlfda balık var dedi
çorba da içerim
salata

menü de her zamanki gibi gayet güzel

denizeliklimcim

4 kasım tarihinde dukan amcanın diyetine başladığımda 89,600 idim bugün 22 kasım ve ben 84,700 geliyorum. toplamda 18 günde 4,900 kiloverdim.

dukanı bırakınca kilolar birden geri geliyo ya, ondan öyle diyo :)

devam edebilene ne ala valla. ama benim gibi iş yerinde yemek zorunda olanlar için uygulaması zor bi diyet yani.

ben bi kere 3 gün atak yapmıştım. hemen 1 kilo düşmüştü. hızlı kilo verdiriyo bu diyet orası iyi.

menü de her zamanki gibi gayet güzel

şişliktendir o şekerim

bende hafta içi 86,500 ü gördüm ve bugün regl olayım tamamlanmış halde 84,700 geldim

dukan amca diyor ki regl döneminde vücut 2 kilo kadar su toplarmış

o yüzden sen o kilolara kanma

bitsin bak şu regl dönemin bak nasıl az gelecek kilon inşallah

sabah 60 akşam 59 çıktığıma göre vücudumda bi şişkinlik olduğu kesin.
şu reglim de bitsin bakalım da görücez.

58i ucundan da olsa görmem için bi süre adam gibi gitmem gerek.
bu hafta tüm kaçamaklara hayır dedim
iş yerine her gün gibi kaçamaklı şeyler geliyo
pastalar kurabiyeler falan
ama artık herkes alıştı yemememe
ilk başlarda garipsediler

hatta onlar da kendilerini kötü hissetmeye başladılar yedikleri için :)

döverim ama sizi heeee:20::20: bu ne kimse girmemiş benden sonra:22::22:

pembe kız gel de 53 kilo olmak nasılmış biraz anlat bize
belki biz de hevesleniriz azcık :)

bu arada kendinde değişiklik hissediyo musun?
bana belirli bi kilodan sonra vücut yapısı değişmiyo gibi geliyo ya:44:

muhtemel menüm

sabah
tost
4-5 zeytin

ara
3 tane kuru incir

öğlen
1 kepçe çorba
balık
ne balığı olduğunu bilmiyorum
piyaz varmış bi de yer miyim bilmiyorum

ara
2 mandalina ya da 1 muz olabilir
işim gücüm olursa bişey yiyemem

akşam
ıspanak yemeği
çorba

pembeeeeeeeee inanmıyorum 53ü gördün demek aferin kız sana ya
azim ettin indin valla çok tebrik ederim seni

ben hala 60ım ne yazık ki :(

aynen şadiye gibi 4 gündür dikkat ettiğim halde hiçbir değişiklik yok
ne güzel 59 olmuştum of yaa 60 oldum gene

Canım reglymissin ondandır takma kafana gider elbet bide bidünya kilo verdin duraklamada olabilir bence kasma kendini kilo almamaya çalış yeter elbet vucudunda alışıp zayıflamaya devam edicek:) Teşekkür ederim buarada:)

pembe dukanla 53ü gördü valla hayatta bırakmaz artık :)

Ya aslında sıkıldım biraz ama tam 53.00a düşüyim ozaman güçlendirme evresine geçicem hem daha kolay yaparım o evreyi

dukanı bırakınca kilolar birden geri geliyo ya, ondan öyle diyo :)

devam edebilene ne ala valla. ama benim gibi iş yerinde yemek zorunda olanlar için uygulaması zor bi diyet yani.

ben bi kere 3 gün atak yapmıştım. hemen 1 kilo düşmüştü. hızlı kilo verdiriyo bu diyet orası iyi.

Ayı gibi yiyip kiloların geri gelmediği bi diyet var mı ki acabaaa? ayrıca ben 6 ay falan 59da takılmıştım dukanla 56 ya indim sonra aylarca ayı gibi yedim sadece yarım kilo aldımm dukanı bırakınca birrden balon gibi şişmiyo insan yani gözünüz korkmasın

bebeeem daha tam 53 deilimki 53.900 çıktım okadar ama akşamları 54.300 çıkıyorum en fazla o bile hoşuma gidiyo:52::52::52::52: yaa bide hatırlarsınız belki benim popom kocaman diyodum buaralar küçülmüş gibi geldi bi ölçiyim dedim ve şok oldum 7cm incemiş 104ten 97 cm e inmiş ama belimi ölçtm hala aynı göbeimde küçüldü gibi gelio ama sanki hala fazlalıklarım var ben tam fit olmak istiyorum:52::52::52: bide beni hayalinin bile heyecanlandırdıgı birşey varki oda mağazaya gidip 36beden kot isteyip içine rahatlıkla girebilmek:) çünkü ara beden olmuştm uyuz oluyodum şimdiki durumumu bilmiyorum umarım 36 olmuşumdur

karameleeem benim sana senin bana ihtiyacın varr haydin güzel dukan tariflerii yapalım yapalım yiiyelimm:) buarada 53.00ı görene kadar seyre devam etcem sonra güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum ay sonuna kadar düşerim büyük ihtimall :32: güçlendirmeyide çözdüm yapması çok kolayyy kaçamak hakkım falan olcak bide o dönemdede veriliyomuş kilo hihihih

muhtemel menüm

sabah
tost
4-5 zeytin

ara
3 tane kuru incir

öğlen
1 kepçe çorba
balık

ara

akşam
ıspanak yemeği
çorba

tatlım menü güzel ama kilo veremiorum diosan arkadaşım bana bikaç püf noktası önermişti onları söyliyim sana o bu şekilde 10küsür kilo vermiş sabah kalkınca boll bol su içiomuş bide elma yiyomuş sonrasında normal besleniomuş o sabah yediğin elma çok tuvalete çıkartıomuş falan bana ısrar etti dene dedi ama ben dukanda yapmakta kararlıydım yapmadım.Bide bikaç yerde yazıodu ne kadar erken kalkıp ağzına bikaç lokma bişey atarsan metabolizma okdr fazla çalışıomuş.

Selam Bayanlar,

süpersin 5 kilo vermişsin
sen testi yaptnmı kaçgün seyirin çktı
o supangleyide buzluğa atnca bişe olmaz sanrm hiç denemedim
denizeliklimcim

bu diyet ömür boyu yapılacak bir diyet
gerçekden braknca hemen geri alyorsn
ben geçen 1 ayda 4 kilo veirp 61 e düşmüştüm
bayramda braktm hemen 66.6 ya çktm
sen ne diyetler yapmş insansn bumu sana zor gelecek yahu:D

dün arkadaşlar vardı giremedim
vallahi pembe ne yazsa ben heveslenirim
birde resim koysa iyice gaza gelirdik vallahi
muhtemel menüm

sabah
tost
4-5 zeytin

ara
3 tane kuru incir

öğlen
1 kepçe çorba
balık

ara

akşam
ıspanak yemeği
çorba
menü şahane cnmm
Canım reglymissin ondandır takma kafana gider elbet bide bidünya kilo verdin duraklamada olabilir bence kasma kendini kilo almamaya çalış yeter elbet vucudunda alışıp zayıflamaya devam edicek:) Teşekkür ederim buarada:)

Ya aslında sıkıldım biraz ama tam 53.00a düşüyim ozaman güçlendirme evresine geçicem hem daha kolay yaparım o evreyi

Ayı gibi yiyip kiloların geri gelmediği bi diyet var mı ki acabaaa? ayrıca ben 6 ay falan 59da takılmıştım dukanla 56 ya indim sonra aylarca ayı gibi yedim sadece yarım kilo aldımm dukanı bırakınca birrden balon gibi şişmiyo insan yani gözünüz korkmasın

bebeeem daha tam 53 deilimki 53.900 çıktım okadar ama akşamları 54.300 çıkıyorum en fazla o bile hoşuma gidiyo:52::52::52::52: yaa bide hatırlarsınız belki benim popom kocaman diyodum buaralar küçülmüş gibi geldi bi ölçiyim dedim ve şok oldum 7cm incemiş 104ten 97 cm e inmiş ama belimi ölçtm hala aynı göbeimde küçüldü gibi gelio ama sanki hala fazlalıklarım var ben tam fit olmak istiyorum:52::52::52: bide beni hayalinin bile heyecanlandırdıgı birşey varki oda mağazaya gidip 36beden kot isteyip içine rahatlıkla girebilmek:) çünkü ara beden olmuştm uyuz oluyodum şimdiki durumumu bilmiyorum umarım 36 olmuşumdur
wooww toto küçüldü haa süpersin vallahi
bir resim koyda görelim:D:D
karameleeem benim sana senin bana ihtiyacın varr haydin güzel dukan tariflerii yapalım yapalım yiiyelimm:) buarada 53.00ı görene kadar seyre devam etcem sonra güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum ay sonuna kadar düşerim büyük ihtimall :32: güçlendirmeyide çözdüm yapması çok kolayyy kaçamak hakkım falan olcak bide o dönemdede veriliyomuş kilo hihihih
cnm benim 2 günüm atakda vallahi 1 gün yaptm hemen göbeğim indi
vallahi hiç içimden gelmiyor tarif yapmak:D
ama bugün yulaf kepeğimle peynirli muffin yapim diyrm engüzel o oluyo
bide acılı kıtrlar vardı oda şahaneydi

kızlar bugün okulda öğretmenler günü dolayısıyla okul aile birliği yemek hazırlamış
sofrayı görseniz aklınız uçardı

içli köft,yaprak sarması,biberli ekme,,ıspanaklı börek,poaça,çilekli tart,profiterol,şeker pare,
fıstıklı künefe,kremalı bir tatlı,tuzlu pasta ve daha adını hatırlamadığım birsürü şey

şimdi siz söyleyin bakalın böyle bir menüye nasıl hayır denebilirdi
size karşı dürüst olacam o saydığım tatlı türlerinin hemen hemen hepsinden yedim
hiç pişman değilim çok büyük bir zevkle yedim
akşamada okuldaki bayan arkadaşlarla içmeye gidecez ordada kesin birsürü kalori yüklenerim
kaç zamandır canım hamburger,yada döner türü şeyler çekiyor
emin olun iyecem ve tabikide üstüne biraaaaaaaaaaa
bu hafta + iki kilo garanti

Back
X