• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birimiz Hepimiz Hepimiz Birimiz İçin Diyenlerin Deneyimleri

şadiye iletine bayıldımmmmmmmmmmm:1::1::1::1::1::1:
doğru değilmi amaa
o bağyanlar gibi asla olamıycam
onlar gibi olmak için hiç kilo almamış olmak gerek
ya da anasının gözü gibi senelerce düzenli spor yapmak gerek
yapamıyoruz onu da işte
vallahi spor yapıp o bayanlar gibi durabiliriz ama gögüsler öyle durmaz
onlarada bir silikon yaptrmak lazm:1:
Bugünki Menüm

Sabah : 4yk menemen,1dilim beyaz ekmek,1 kk beyaz beynir,bikaçdilim domates yeşil biber

Öğlen : fırında ıspanaklı köfte üzerine azda kaşar koymuşlardı(elim kadardı köfte elimde büyük hee),Mevsim salata

Ara: 1 mandalina

Akşam : ızgara tavuklu salata,2ızgara köfte,1dilim ekmek kadar pide,Ayran hee bide ezogelin çorba

Su: 2 litre
Spor: sabah işe giderken minibüsten erken indim 20 dakka yürüdüm

Annem dans kurslarına heveslndi tutturdu kurs bakalım beraber gidelim diye iş çıkışı gittik konuştuk o sırada ders alanları izledik spor niyetine bi süprüz yapabilirim size:) ama tee 9 kasımda açılıomuş yeni başlayanlar için kurs
menü şahane spor harika
dans kursunada gidin işte 9 kasıma ne kalmşş
süper bende hep istedim dans kursuna gitmeyi
hangisine gitceksiniz canm
ayrıcada yarım porsiyon olan ablamın canı tatlı çekti pastaneye girdik envai çeşit pasta çikolata vardı adamda bize ekler ikram etti ama ben yemedimmm:)
tebrikler fıstkk
Ahahahahahahaha Allah cızırtını vermesinnnn ehehe koptum burdaaa resmen iyi düşünmüşsün bende boyuna çizgi olsun zayıf göstersin psikolojisinden kurtulmak istiyorum hatta ne giysem zayıf göstersinnnn

bayıldım şu kırmızıya çok tarzzzzzz
off sorma hep enine çizgili elbise giymek istedim ama olmuyo olmuyo olmuyo
gerçekden kilolu gösteriyor

ahahaha çok güzeller yaaa
yaa elbetde burenkleri giyerim hatta mercanrengi pembe beyaz vs herrengi giyerim ama siyahdan asla vazgeçmem canm
ayrca ben 50 kiloda olsam gögüs dekoltesi buresimlerdeki gibi durmaz
yerebakan:1::1::1::1::1::1::1:
var yavrum onun çaresi alttan destekliyiciler var
yere bakan değil yürek yakan olur valla hahaha :23::23::23:
o bağyanlar gibi asla olamıycam
onlar gibi olmak için hiç kilo almamış olmak gerek
ya da anasının gözü gibi senelerce düzenli spor yapmak gerek
yapamıyoruz onu da işte

yaa evet oyle dar gözümenin hiç kilo almamış olmakla alası varmı acaba ben bel kemiğime bakıorumda üstündeki et yağ falan gitsede o kemik içeri içeri gitmedikten sonra hiç zayıf duramam gibi geliyo

ay nekadan karamsarsınız ya ben bu şişko halimle bile sizin kadar karamsar değilim
ayrıca herkesin vücut tipi aynı değil bikere bu hatunlar uzun boylu ve topuklu giymişler ayrıca objektif rötüş bunlarıda hesaba katın zannediyormusunuzki yakından bukadar mükemmeller
yiğenimmin kız arkadaşı modellik yapıyor süper fotoları var
geçen görüştük resmen can simitleri var kızın ya benimkiler kadar olmasada :27::27:

sabah: 2 dl kepek ekmeği- 5 light zeytin- 25 gr light peynir- domates biber- yeşilçay- 1 dilim salam
öğle: 2 dolma- 6 yk kabak yemeği- yogurt
akşam: limonlu etiform :(

menü şahane spor harika
dans kursunada gidin işte 9 kasıma ne kalmşş
süper bende hep istedim dans kursuna gitmeyi
hangisine gitceksiniz canm

Annem oryantalle salsa düşünmüş kursa gittiğimizde salsa vardı çok hoşumuza gitti oryantali biz sana öğretiriz dedik ve salsaya karar verdik haftada bir gün birbuçuk saat ders var haftasonuda pratik yapma dersleri var gördüğüm kadarıylada baya bi ter attırıyo bide şu işyerinin havuzuna keşfe çıkmam lazımm tembellikten gitmiyorum bakalım nerde nasıl biyer ablam gidelim havuza ben sana eşlik ederim dedi ayy buaralar içimde acaip spor aşkı var

yere bakan değil yürek yakan olur valla hahaha :23::23::23:

ay nekadan karamsarsınız ya ben bu şişko halimle bile sizin kadar karamsar değilim
ayrıca herkesin vücut tipi aynı değil bikere bu hatunlar uzun boylu ve topuklu giymişler ayrıca objektif rötüş bunlarıda hesaba katın zannediyormusunuzki yakından bukadar mükemmeller
yiğenimmin kız arkadaşı modellik yapıyor süper fotoları var
geçen görüştük resmen can simitleri var kızın ya benimkiler kadar olmasada :27::27:

AYYY LAVVV Destekleyiciiii ehehehhe onları takınca agzıma gircekmiş gibi oluyoo ehehehehhe yok kızzz karamsarlıktan demedim mesela benim bi arkadaşım var kilolu biraz onun legen kemikleri dinazor kemiği gibi(kendide öyle dio) hem kalın hemde geniiş yani ne kadar zayıflasada 36 beden olamaz gibi yani kilo aldıkça acaba kemikler açılmamı yapıo anlamadım

ilk giren bana link atsın leynnn

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... bunu mu arıyodunn:)

sabah: 2 dl kepek ekmeği- 5 light zeytin- 25 gr light peynir- domates biber- yeşilçay- 1 dilim salam
öğle: 2 dolma- 6 yk kabak yemeği- yogurt
akşam: limonlu etiform :(

Niye yemedinn akşaaam derstemiydinn sanki facede etiform fotosu görmüştüm =) ayyrıcaadaaa niye bana cevp vermiosun lennn dolmaları sen mi yaptın demiştimm

yere bakan değil yürek yakan olur valla
Ozaman da ağzıma girecek gibi oluyor zaten büyükler onlarla daha büyük oluyorlar:))
diğer takvim sitesini bulamadım ben ya
bundada küsürat yazılmıyor
75mi ne 75iii
ilk giren bana link atsın leynnn

Cepten girdim tatlım atamam
ama tickerfactory yazsan çıkar

Annem oryantalle salsa düşünmüş kursa gittiğimizde salsa vardı çok hoşumuza gitti oryantali biz sana öğretiriz dedik ve salsaya karar verdik haftada bir gün birbuçuk saat ders var haftasonuda pratik yapma dersleri var gördüğüm kadarıylada baya bi ter attırıyo bide şu işyerinin havuzuna keşfe çıkmam lazımm tembellikten gitmiyorum bakalım nerde nasıl biyer ablam gidelim havuza ben sana eşlik ederim dedi ayy buaralar içimde acaip spor aşkı var
AYYY LAVVV Destekleyiciiii ehehehhe onları takınca agzıma gircekmiş gibi oluyoo ehehehehhe yok kızzz karamsarlıktan demedim mesela benim bi arkadaşım var kilolu biraz onun legen kemikleri dinazor kemiği gibi(kendide öyle dio) hem kalın hemde geniiş yani ne kadar zayıflasada 36 beden olamaz gibi yani kilo aldıkça acaba kemikler açılmamı yapıo anlamadım
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... bunu mu arıyodunn:)
Niye yemedinn akşaaam derstemiydinn sanki facede etiform fotosu görmüştüm =) ayyrıcaadaaa niye bana cevp vermiosun lennn dolmaları sen mi yaptın demiştimm

Ohh neguzel gidin anam bekarsiniz tadını çıkartın
ben allahın bir doktoruna bile gidemedim
Salsa güzeldir salla popoyu

Menü güzel çok yemektense azyemek daha iyidir
zeytinin lighti nasıl oluyor zaten:))

evet bebişim dersteydim. tost most da yemek istemedim. yağlı ekmekten baska bisey deil.. meyve götürecektim ama geç kalmıştım unuttum. ayran içsem dedim akşam 10a kadardı ders. uyur kalırdım mazallah :D

dolmaları ben yaptım demiştim fıstık ya görmemişsin sanırım :D ya da diğer yorumların arasında kaynadı gitti bilmiyorum. 1 çay bardağı pirinçten 10 tane biber doldurdum. taze biber dolması. ekmek yerine öğlenleri 2 tane yiyorum yoksa o pirinçler kurtlanıcak :D

zeytinin lighti şöyle oluyor fıstık. foranın form zeytini var. yağsız ve tuzsuz nerdeyse. ben onu bi de akşamdan sirkeli içme suyuna ıslatıyorum iyice giyor nesi var nesi yoksa. limon filan sıkıp bizim akdeniz baharatlarından atıyorum azcık üstüne harika oluyor.

evet bebişim dersteydim. tost most da yemek istemedim. yağlı ekmekten baska bisey deil.. meyve götürecektim ama geç kalmıştım unuttum. ayran içsem dedim akşam 10a kadardı ders. uyur kalırdım mazallah :D

dolmaları ben yaptım demiştim fıstık ya görmemişsin sanırım :D ya da diğer yorumların arasında kaynadı gitti bilmiyorum. 1 çay bardağı pirinçten 10 tane biber doldurdum. taze biber dolması. ekmek yerine öğlenleri 2 tane yiyorum yoksa o pirinçler kurtlanıcak :D

zeytinin lighti şöyle oluyor fıstık. foranın form zeytini var. yağsız ve tuzsuz nerdeyse. ben onu bi de akşamdan sirkeli içme suyuna ıslatıyorum iyice giyor nesi var nesi yoksa. limon filan sıkıp bizim akdeniz baharatlarından atıyorum azcık üstüne harika oluyor.

Hee görmemişim cnmm çok hamaratsınn eheheh ya geçen markette foranın light zeytinini bende gördüm ama tatsız tuzsuz bişeydir diye almadım gittim light zeytin ezmesini aldım oda tatsız tuzsuz bişey çıktı normal zeytin yesek ne fark ederki çokmu kalorilii

bende çok begendim

neyi beğendinn :)

ilk defa bukadar kilo aldım 68 üstüne hiç çıkmamıştım
kızıma 6 aylık hamileyken ben 75 dim beeee :14::14::14:

ilk defa bukadar kilo aldım 68 üstüne hiç çıkmamıştım
kızıma 6 aylık hamileyken ben 75 dim beeee :14::14::14:

eger diyetini bozmasaydn çok güzel zayıflamştn tatlm
ben doğuma giderken 75 kilodaydm
bak 1 senedir diyetteyim ve anca 11 kilo verebildim
herşey beyinde bitiyor inan egerki ben tam iradeli olsaydm 11 kilo 3 ayda giderdi
sende şimdi tam anlamıyla karar ver ve yolundan şaşmaa
bide bu sayfayı bırakma inan ben buraya girip yazmasam şimdiye çokdan geri 73 olup 66 ya düşüp tekrar 73 e çıkmş ve tekrar zayıflamaya çalışıyordum
:1::1::1::1:

eger diyetini bozmasaydn çok güzel zayıflamştn tatlm
ben doğuma giderken 75 kilodaydm
bak 1 senedir diyetteyim ve anca 11 kilo verebildim
herşey beyinde bitiyor inan egerki ben tam iradeli olsaydm 11 kilo 3 ayda giderdi
sende şimdi tam anlamıyla karar ver ve yolundan şaşmaa
bide bu sayfayı bırakma inan ben buraya girip yazmasam şimdiye çokdan geri 73 olup 66 ya düşüp tekrar 73 e çıkmş ve tekrar zayıflamaya çalışıyordum
:1::1::1::1:

kimse yokmuuuuu çok sıkııldm birileri gelsinde azcık sohbet edelim

ben 68 le hamile kalmıştım kilolu hamile kaldım yani
evet herşey beyinde bitiyor ben daha önce 60 kiloya indim
bir kere niyet ettim zayıflamaya kaçamaklarım olsada caymadım
ama bu sefer kendime tam olarak inanmadığım için başaramadım
inşallah bu sefer olucak hepbareber destekle başarıcaz inşallah

diğer taraftandan buraya sıra gelmiyor valla herkes orda çan çan çene
faceyi bir açıyorum en az 7-8 ileti var

menümüde yazıyım girmişken

bugün geç kaltığıım için sabahla öğlen birleşti

beyaz peynirle yapılmış tost domates şekersiz çay