- Konu Sahibi denizeliklim
doğru değilmi amaaşadiye iletine bayıldımmmmmmmmmmm![]()
vallahi spor yapıp o bayanlar gibi durabiliriz ama gögüsler öyle durmazo bağyanlar gibi asla olamıycam
onlar gibi olmak için hiç kilo almamış olmak gerek
ya da anasının gözü gibi senelerce düzenli spor yapmak gerek
yapamıyoruz onu da işte
onlarada bir silikon yaptrmak lazm

menü şahane spor harikaBugünki Menüm
Sabah : 4yk menemen,1dilim beyaz ekmek,1 kk beyaz beynir,bikaçdilim domates yeşil biber
Öğlen : fırında ıspanaklı köfte üzerine azda kaşar koymuşlardı(elim kadardı köfte elimde büyük hee),Mevsim salata
Ara: 1 mandalina
Akşam : ızgara tavuklu salata,2ızgara köfte,1dilim ekmek kadar pide,Ayran hee bide ezogelin çorba
Su: 2 litre
Spor: sabah işe giderken minibüsten erken indim 20 dakka yürüdüm
Annem dans kurslarına heveslndi tutturdu kurs bakalım beraber gidelim diye iş çıkışı gittik konuştuk o sırada ders alanları izledik spor niyetine bi süprüz yapabilirim size:) ama tee 9 kasımda açılıomuş yeni başlayanlar için kurs
dans kursunada gidin işte 9 kasıma ne kalmşş
süper bende hep istedim dans kursuna gitmeyi
hangisine gitceksiniz canm
tebrikler fıstkkayrıcada yarım porsiyon olan ablamın canı tatlı çekti pastaneye girdik envai çeşit pasta çikolata vardı adamda bize ekler ikram etti ama ben yemedimmm:)
off sorma hep enine çizgili elbise giymek istedim ama olmuyo olmuyo olmuyoAhahahahahahaha Allah cızırtını vermesinnnn ehehe koptum burdaaa resmen iyi düşünmüşsün bende boyuna çizgi olsun zayıf göstersin psikolojisinden kurtulmak istiyorum hatta ne giysem zayıf göstersinnnn
bayıldım şu kırmızıya çok tarzzzzzz
gerçekden kilolu gösteriyor