• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birinci çocuğu zihinsel engelli olupta ikinci sağlıklı olan varmı?

hepinize cok tesekkur ediyorum iyiki konu acmısım ben izmirde oturuyorum sizce hangı hastaneye gıdeyım bıde nurcan arkadasıma seslenıyorum hangı toppic te konu acmamı öneriyor:)

hepinize cok tesekkur ediyorum iyiki konu acmısım ben izmirde oturuyorum sizce hangı hastaneye gıdeyım bıde nurcan arkadasıma seslenıyorum hangı toppic te konu acmamı öneriyor:)

canım bilemiorum ama kadınlar kulübünde çok bölüm var tabiki burdanda belki bişiler alırsınama seninle aynı sorunu paylaşan birileri olursa daha sağlıklı bilgiler alabilirsin sanırım açıkçası hastalığın hakkında hiç bir fikrim yok doktorun ne diyor tüp bebekle garanti veriyormu sana veya birdaha gebe kalırsan yine böle bişi kesin olurmu diyor bi takibi veya tedavisi yokmu benim sorunumun takibi var mesela aama eğer istnilen testleri yptırırsam % 99 bebeğim ölecek ama yaptırmazsam bi ihtimal bukez sağlıklı doğabilir oyüzden bebeğimi riske atamıyorum sana doktorlar ne diyor tüp bbekmi diorlar ille

Son düzenleme:
tüp bebek olursa önceden gen arastırması olabılecegı ıcın daha az rısk diyolar ama işte ben buna bıle korkuyorum baska bı doktorda anne karnındakı bebege beyın emarı cekılmesı lazım dedı ama bu durumda cocuk radyasyon almayacakmı sasyım valla ne yapacagımı bılmıyorum

karamele sana özelden msj göndermeye çalıştım fakat 100 tane yorum yapmadığım için hakkım yok bana mail adresini veririmisin aynı durumla bende karşılaştım ve genetik araştırmalarımızı yaptırdık sana bundan bahsetmek istiyorum.

tüp bebek olursa önceden gen arastırması olabılecegı ıcın daha az rısk diyolar ama işte ben buna bıle korkuyorum baska bı doktorda anne karnındakı bebege beyın emarı cekılmesı lazım dedı ama bu durumda cocuk radyasyon almayacakmı sasyım valla ne yapacagımı bılmıyorum

merhaba, MR (manyetik rezonans) radyasyon içermez bu nedenle gebe kadınlarda güvenle uygulanabilir. CT (bilgisayarlı tomografi) ise yüksek derecede radyasyon içerdiğinden bu tanı yöntemi gebelerde uygulanamaz.

Back
X