Birinci sınıf Kadın 😤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vallaha Türkiyedeki sistemi o kadar da bilmiyorum, ama hic hak etmedigi halde o pozisyona gelmisse yine de fark eder diyorum 🙈
Yani tabiki var torpilsiz olanlar herkes icin ayni sozu soyleyemem ama, torpilli olaninda hatiri sayilir bir rakami var 😁
Ama yine uni mezunudur cogunlukla yani toepillede olmus olsa ilk okul mezununa bakmaz.
Ben olsam bakmam yani 😂

Kadının kaçıncı sınıf olanı da varmış ya.
Saçmalığa bak.
Benim annem ilkokul 2 ye kadar okumuş ancak.zaten matematiği falan biz öğrettik kadına.bu yaşına kadar çalıştı hala çalışıyor.bize yedirip içirmek için canı çıktı.ne şimdi kaçıncı sinif bu kadın.

Onca kadın var okuyan,okuyamayan.
Ayrıca okuyup çalışmayan.
Böyle sınıf sınıf ayırmak normal mi.
Birde merak ettim sizin esinizin annesi kaçıncı sınıf kadınmış.
Kocanizla ne söylerseniz ne yaparsiniz bilmem ama ben o kayinvalideye kendim için değil ama siniflandirdigi kadınlar adına güzel bir cevap verirdim.

Herkese iyi akşamlar kızlar.
Şimdi kısaca bi özet geçeçeğim 5 yıldır evliyim 2 çocuk annesiyim 2 ve 4 yaşlarında çocuklarımı bakacak kimsem yok desteğim yok yani bakıcıyı da ben bırakmam yani bırakamam bu sebebten ötürü çalışmıyorum.
Eşimle genel olarak mutluyum çok büyük sorunlarımız yok anlaşıyoruz.
Şimdi benim sorunum eş ailesi geçen gün olan bir olayı aktarıyorum küçük kaynım torpille bir işe girdi işçi sınıfı devlet işi ama işte torpili falan ayarlandı işi oldu kendi ilkokul mezunu.
Kaynanam başladı sen orda memur bi kadın bul evlen birinci sınıf kadın alacaksın falan filan bir sürü boş laf.
Ben üniversite mezunuyum çocuklardan önce çalışıyordum böyle sınıflandırma yapmasına çok gıcık oldum arada laf vurmalar falan genel olarak ilişkimiz iyi Ama şu aralar çok gıcık olmaya başladım. Kendi kendine kıyaslamalara falan girdi daha ortada olmayan gelinle neyse benim sorum şu şimdi ben eş ailesine doluyum bi kaç olaydan sonra ama eşimle aramızda hiç aile lafı sözü geçmedi ben hep es geçtim çekiştirmedim acaba diyorum içten içe bi yoklasam mı düşüncelerimi ona da söylesem mi annen böyle böyle yapıyor diye..
Kadınları obje gibi birinci sınıf ikinci sınıf diye ayrıştıran bir kadının sözlerini niye ciddiye alacaksınız ki? Kadının kapasitesi bu kadar işte. Daha kendi cinsinin bir meta olmadığının farkına varamamış.

Ortada bariz bi sorun yok! Senin üzerine alinmalarin var. Kadın oğluyla konuşuyo, öyle temenni ediyo, sen niye gocunuyosun ki.

Boşuna huzurunı kaçırırsn eşinlede kavga edersin çünkü bir milyon eminim anasını savunacak tipik evli erkek modeli şaşmaz

Şimdi kısaca bi özet geçeçeğim 5 yıldır evliyim 2 çocuk annesiyim 2 ve 4 yaşlarında çocuklarımı bakacak kimsem yok desteğim yok yani bakıcıyı da ben bırakmam yani bırakamam bu sebebten ötürü çalışmıyorum.
Şimdi benim sorunum eş ailesi geçen gün olan bir olayı aktarıyorum küçük kaynım torpille bir işe girdi işçi sınıfı devlet işi ama işte torpili falan ayarlandı işi oldu kendi ilkokul mezunu.
Kaynanam başladı sen orda memur bi kadın bul evlen birinci sınıf kadın alacaksın falan filan bir sürü boş laf.
Ben üniversite mezunuyum çocuklardan önce çalışıyordum böyle sınıflandırma yapmasına çok gıcık oldum arada laf vurmalar falan genel olarak ilişkimiz iyi Ama şu aralar çok gıcık olmaya başladım. Kendi kendine kıyaslamalara falan girdi daha ortada olmayan gelinle neyse benim sorum şu şimdi ben eş ailesine doluyum bi kaç olaydan sonra ama eşimle aramızda hiç aile lafı sözü geçmedi ben hep es geçtim çekiştirmedim acaba diyorum içten içe bi yoklasam mı düşüncelerimi ona da söylesem mi annen böyle böyle yapıyor diye..
Niye bu kadar takıyorsunuz ki? Hiç sallamayın. Herşeyi kişisel algılamayın. Değmez bile.

Eşiniz yerine çok rahatsız ediyorsa , şakayla karışık siz cevap verseniz.
Örn; zaten 1. Sınıf bir geline sahipsin kayınvalideciğim gibi.

Bence duymamazliktan gel.. birinin bu fedakarligi yapmasi gerekiyor.. yani her guzellik bir arada olmuyorki.. maddi olarak durumunuz iyiymiski calismayi birakmissin..

Kaynana taktigi gelinleri yaristirip kendine hizmet ettirmek. Simdiden baslamis calismaya, oltaya gelmeyin

Bence size yönelik laf sokmak için söylememiş kayınvalide. Muhtemelen oğlu düzenli bir işe girip hayatını yoluna sokmaya başlayınca onun adına heveslenip gelecek planları kurmaya başlamış sadece. Büyükler böyledir iş eş çocuk sırasıyla bunlar check edilsin ister. Birinci sınıf memur kızların ilkokul mezunu oğlu için ölüp bitmeyeceğini söyleyip hevesini kaçırmayın kadının boş verin.

Yani tabiki var torpilsiz olanlar herkes icin ayni sozu soyleyemem ama, torpilli olaninda hatiri sayilir bir rakami var 😁
Ama yine uni mezunudur cogunlukla yani toepillede olmus olsa ilk okul mezununa bakmaz.
Ben olsam bakmam yani 😂
Gerçekten...üniv mezununun ilkokul mezununa bakması biraz zor...olmaz olmaz değil ama zor...birde kaç yaşında bu adam..yani en fazla 40 dir diye düşünüyorum..artık ilkokul mezunu mu kalmış..neden okumamış kendisi? Okul hayatı da disiplin gerektirir..bu yüzden ben bu tarz insanların hayatta pek başarılı olacağını düşünmüyorum.

Sizinle az cok ayni durumdayim. Bana da diplomani yaktin diyen oldu veya mutfakta saklaniyormusum. Ama bana dokunmuyor cünkü ben cok bilincli bir sekilde isimden ayrildim. Önceligim su anda cocuklar. Istesem ise de giririm, is de kurarim. Kimsenin söz hakki verdigim bir konu degil. Kayinvalideniz kacinci sinifta kendi kategorilerine göre sordunuz mu?
Insanlara asla yetemezssin calissan aman cocuga bakmıyor calisiyor calismasan evde oturuyor ayyyy nefret ediyorum işi gücü başkasının ne yaptigi ne yapmadigi olanlardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X