Birinci sınıf Kadın 😤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten...üniv mezununun ilkokul mezununa bakması biraz zor...olmaz olmaz değil ama zor...birde kaç yaşında bu adam..yani en fazla 40 dir diye düşünüyorum..artık ilkokul mezunu mu kalmış..neden okumamış kendisi? Okul hayatı da disiplin gerektirir..bu yüzden ben bu tarz insanların hayatta pek başarılı olacağını düşünmüyorum.
25/26 galiba okumamış istememiş okumayı

Herkese iyi akşamlar kızlar.
Şimdi kısaca bi özet geçeçeğim 5 yıldır evliyim 2 çocuk annesiyim 2 ve 4 yaşlarında çocuklarımı bakacak kimsem yok desteğim yok yani bakıcıyı da ben bırakmam yani bırakamam bu sebebten ötürü çalışmıyorum.
Eşimle genel olarak mutluyum çok büyük sorunlarımız yok anlaşıyoruz.
Şimdi benim sorunum eş ailesi geçen gün olan bir olayı aktarıyorum küçük kaynım torpille bir işe girdi işçi sınıfı devlet işi ama işte torpili falan ayarlandı işi oldu kendi ilkokul mezunu.
Kaynanam başladı sen orda memur bi kadın bul evlen birinci sınıf kadın alacaksın falan filan bir sürü boş laf.
Ben üniversite mezunuyum çocuklardan önce çalışıyordum böyle sınıflandırma yapmasına çok gıcık oldum arada laf vurmalar falan genel olarak ilişkimiz iyi Ama şu aralar çok gıcık olmaya başladım. Kendi kendine kıyaslamalara falan girdi daha ortada olmayan gelinle neyse benim sorum şu şimdi ben eş ailesine doluyum bi kaç olaydan sonra ama eşimle aramızda hiç aile lafı sözü geçmedi ben hep es geçtim çekiştirmedim acaba diyorum içten içe bi yoklasam mı düşüncelerimi ona da söylesem mi annen böyle böyle yapıyor diye..
Yanlış anlamayın sizi yermek için söylemiyorum ama bu dediğinizi yaparsanız o insanlardan hiç bir farkınız kalmayacak sizde haset ve boş muhabbet yapan insan kategorisine gireceksiniz.
Bence çizginizi bozmayın, söylenenleri duymayın..

yargılamadan suçlamadan anlatabilirsiniz
annen böyle söyleyince çok kırıldım veya
o esnada sorabilirdin kv birinci sınıf kadın ne demek diye neyi kast etiğini

Size bir kastı olduğunu sanmıyorum, belki sizin ne düşüneceğiniz aklına bile gelmedi. Bence oğlunun ilkokul mezunu olmasını göz ardı edip, kendince bir gelinin devlet memuru olmasını üstün bir meziyet zannettiği için oğluna layık görmüş. Kadınları böyle sınıflandıran bir kadına 'Sen kaçıncı sınıfsın?' diye sormak lazım ama belli ki sorsanız da hatasını farkedecek biri değil. Eşinize söyleseniz muhtemelen alınganlık yapmış muamelesi göreceksiniz. Kaynınızın 'birinci sınıf' gelin getirmesi ihtimali de çok düşük olduğundan hevesi kursağında kalacak gibi görünüyor. Gülüp geçin bence.

Tabi eşinize düşüncelerinizi açmayın huzurunuzu bozmayın nasilsa bir süre sonra kendi de farkeder.

Zaten memur kadınlar da bayiliyordu onun oğlu için böyle şeyler var ama nadir olur komşunun lise mezunu güvenlik oğlu avukat ile evlendi elli kere sordum anne değildir avukat bizim millet bayılır avukatlık bürosunda ki kizada avukat der dedim ama yok avukatmis zekası sadece derse işleyen sosyal yeterliliği olmayan bir kız şansa bulursa ancak öyle olur

Bence gereksiz alinganlik etmissiniz. Niye uzerinize alindiniz ki?

Hayali gelinle siz kendinizi kiyaslamissiniz, alinmissiniz. Gerek var mi?

Herkese iyi akşamlar kızlar.
Şimdi kısaca bi özet geçeçeğim 5 yıldır evliyim 2 çocuk annesiyim 2 ve 4 yaşlarında çocuklarımı bakacak kimsem yok desteğim yok yani bakıcıyı da ben bırakmam yani bırakamam bu sebebten ötürü çalışmıyorum.
Eşimle genel olarak mutluyum çok büyük sorunlarımız yok anlaşıyoruz.
Şimdi benim sorunum eş ailesi geçen gün olan bir olayı aktarıyorum küçük kaynım torpille bir işe girdi işçi sınıfı devlet işi ama işte torpili falan ayarlandı işi oldu kendi ilkokul mezunu.
Kaynanam başladı sen orda memur bi kadın bul evlen birinci sınıf kadın alacaksın falan filan bir sürü boş laf.
Ben üniversite mezunuyum çocuklardan önce çalışıyordum böyle sınıflandırma yapmasına çok gıcık oldum arada laf vurmalar falan genel olarak ilişkimiz iyi Ama şu aralar çok gıcık olmaya başladım. Kendi kendine kıyaslamalara falan girdi daha ortada olmayan gelinle neyse benim sorum şu şimdi ben eş ailesine doluyum bi kaç olaydan sonra ama eşimle aramızda hiç aile lafı sözü geçmedi ben hep es geçtim çekiştirmedim acaba diyorum içten içe bi yoklasam mı düşüncelerimi ona da söylesem mi annen böyle böyle yapıyor diye..
Ne yoklucaksiniz bosverin af edersiniz onların osuruklari kocana parfüm gelir..
Takmayın kaynana sorununu konuşur konuşur susar. Zamana birakin 1. Sınıf gelin alsinda görsün....

Gerçekten...üniv mezununun ilkokul mezununa bakması biraz zor...olmaz olmaz değil ama zor...birde kaç yaşında bu adam..yani en fazla 40 dir diye düşünüyorum..artık ilkokul mezunu mu kalmış..neden okumamış kendisi? Okul hayatı da disiplin gerektirir..bu yüzden ben bu tarz insanların hayatta pek başarılı olacağını düşünmüyorum.
Benim babaannem ilkokul mezunuydu siz düşünün artik, bari lise mezunu falan olabilseymiş.
Şök e kalsa yine geciriyorlar 8.sinifa kadar,
Maddi durum yetersizliginde insanlar açık ögretimden okuyor yinede bitiriyor bir şekilde.
Adamin amaci olmamiş resmen, birde birinci sınıf kadin alacakmiş 🤪

esinize ne diyeceksiniz anlamadim?

kayinvalidem okumus gelin istiyor diye mi kizacaksiniz ne yapacaksiniz?

sizinle olmayan gelini kiyasladigi kisim nerede tam olarak?

ayrica cogu insan ileri geri konusur boyle, o kadar kafaniza takmayin.

yani benim kayinvalidem de sehmuz amcanin gelini ayseyi over durur,
belki gicik etmek icin yapiyordur bilemem,
ben de gulerim dalga gecerim, sonunda ben degil o gicik olur.

yani demem o ki, kayinvalideniz eger ki sizi uzmek icin yapiyorsa ona malzeme yaratacaksiniz bu sekilde.

ama belki de hic oyle bir niyeti yoktur.

bir cok anne gibi kendi cocugu icin en iyisini istiyordu, benim cocugum en iyisi mi diye sormuyordur,
bir cogumuz oyleyiz maalesef.

Ahahaha kvniz çok komik 🤣🤣kayninin pozisyonunu az çok tahmin ediyorum ve evet zaten kurumdaki bütün memurlar kaynini bekliyor evlenmek için 🤣🤣

O kadınları anca genel müdür pozisyonundakiler alır deyip kaynınızı ezikleyebilirsiniz ama kaynananın patavatsızlığının acısı adamcağızdan çıkmış olacak 🤔

😁😁😁 benim kvde iki yıllık mezun işsiz oğluna öğretmen bulmuştu
Zorla görüştürttü ama olur yanı yoktu yani 😁
O zaman bende gıcık olmuştum
Bide benimle yaşasınlar diyodu 🤭🤭🤭🤭
Takma kafana o işler sadece annenin hayal gücüyle oluyor 😁
Hayat öyle değil malesef

Benim yengem 30 yaşina kadar toplasan 1 sene çalişmamiş, suan hala calismayan ogluna ogretmen, hemsire kiz bakiyor. :)))))))) Calismayan gelin istemiyormuş. 😁👍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X