arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ama ben tek çocuğum ve Rabbim nasip ederse kızımın bir kardeşi daha olmasını istiyorum bana tek çocuk yapmak bencillik gibi geliyor çünkü hiç bir zaman bir kardeşin yerini kuzen anne baba yada başkası tutmuyor
benimde kafamı kurcalayan bi konu 7 aylık bi kızım var,doğumum ve hamileliğim çok şükür çok kolay oldu ama sonrası çok zor bunalıma girdim doğumdan itibaren yanlızdım,kendimi tanıyamaz bi hale geldim diyebilirim,kızım benim herşeyim,onu çok seviyorum ama 2. çok uzak bana büyük konuşmak istemiyorum ancak kazayla olursa inşallahda olmaz,rabbim kızıma hayırlı uzun ömür versin oyeter bana....
ilk doğumu sezaryen olan anneler, sonraki doğumlarınızı normal yollardan gerçekleştirmeniz mümkün. bilenler vardır ama bilmeyenlere mesaj olması amacıyla yazdım. konuyu açan arkadaşın sorusuyla ilgili değil direkt olarak ama konuyla ilgili diye yazıyorum.
benimde 9 aylık bir kızım var hamileliğimin ilk 4 ayı zor geçti son 2 ayıda zordu benim için ilk 4 ay çok mide bulantısı çektim ondan sonrada midede yanmam çok oldu son 1 aydada kol uyuşukluğundan geceleri uyuyamıyodum neyse doğurdum ilk 4 ay çok zor geçti sürekli ağladı ama bunalra rağmen genede ikincş çocuğu bi 3 yıl sonra düşünüyoruz rabbim kısmet ederse ve istediğimiz zamanda verirse başımızın üstünde yeri var hoş zamansız gelirsede kabulumuz kardeşsiz olmaz destek olurlar paylaşmayı bilirler hele bide bi tane daha kızım olursa süper olur rabbim gönlüme göre verir inş :Saruboceq:
2.bir çocuğu düşünemiyorum.Allah kızıma ömür versin.(amin)eşim destek olmuyor fazla,bütün iş te bana bakıyor,şimdilik çalışmadığım için bebeğime kaliteli zaman ayırdığımı da düşünmüyorum,evin işleri bitmiyor çünkü...şu an çok küçük,bencillik etmek istemem,önce kızım büyüsün.yaşım 30 oldu,kızım büyüyene.. yok anam kalsın...
2 oğlum var araları 3 yaş iyiki yapmışım ..tabiki zorlukları var ama onları bazen sarılmış gördüğümde çok hoşum agidiyor bence 2 çocuk normal kardeş sevgisini tatmalı bi çocuk ama 3. derseniz Allahım koruusn vermesin işte on ahayır benimde yardımcım yok eşim kendi havasında 3. bi çocuğa bakamam
kızım şuan 2 aylık.. ben ve eşim hamile iken ikinci kesinlikle olmalı diyenlerdendik.. ama eşim şuan aynı düşünce de ben.. kararsızım.. ne yapıcam bilemiyorum. biz iki kardeşiz ve çok ii anlaşıyoruz.. kızımın da kardeşsiz büyümesini istemiyorum ama.. sanırım en azında iki yaşını dolurmayı beklicez hamile kalmak için.. bir de bakıcak sorunu var ben açlışıyorum ve annem bakıcak bebişimize.. ablam da hamile.. onun da bebişine annem bakarsa.. üçüncü çocuk için kesinlikle yardım gerekicek.. kesin.. ne yapıcam bilemiyorum..
sevgiler..
mrb benim 2.5 yaşında bir oğlum var allah kısmet ederse oğluma bir kardeş tabiki istiyorum ama ben sezeryan doğum yaptım ve dikişlerim çok zor iğleşti hatta bhala bazen şişer bile o yüzden biraz tereddütte kalıyorum inşallah ilerleyen zzamanlarda