Birinden acayip derecede hoslandim

benkahvecanavari

ne kedisiz ne kitapsız
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.655
2.537
133
29
İzmir
Merhaba herkese, konum gayet acik hoslandigim bu kisiyle lise doneminden beri arkadastim zaten her sosyal medya adresimde vardi kendisi, herhangi bir ask beslememistim 1 hafta oncesine kadar ama biri sorsa "Hos cocuk" der gecerdim. Dil kursuna gidiyor ve benimde dil okudugumu bildigi icin iletisime gecti, bulustuk ilk izlenim olarak giyinis tarzi ve konusmasina kadar cok temiz ve terbiyeliydi. Kisilik olarak henuz bir analiz yapamam neticede erkek bu ne olacagi belli olmaz. Bir kafede bulustuk, ders konusunda biraz yardim ettim ve bulusma esnasinda gercekten cok begendim, cok akli basinda, hedefleri olan biri ve gorustukten sonra bana hayatinda ilk kez biriyle sıkılmadan muhabbet ettigini, iyi ki bulusmaya gelmisim diyerek, tekrar gorusmek istedigini soyledi, bende tamam dedim. Bir iki gun sonra gorusmek icin yazdi ama mesguldum okullar acilacagi icin hazirlik yaptigimi soyledim gorusemedik, gecen hafta persembe gunu yazdi ne yapiyorsun diye uyuyordum dedim ama kalktim cunku deli gibi konusmak istiyordum ama bana "Ozur dilerim uyu yine konusuruz" dedi her ne kadar konusmak istedigimi "Hic onemli degil" diyerek belli etsem de konusma bitti. Ertesi gun ben yazdim "Kusura bakma dun konusamadik" diye, hemde biraz muhabbetin uzamasi icin acik kapi biraksam da "Yok ya, sacmalama" diye bir cevap aldim ve o gundur mesaj yok. Anlamadim acaba ben mi cok anlam yukledim? Ya da davranislarimdan konusmak istemedigim izlenimini mi aldi? Okul baslamadan once mesaj atmali miyim acaba, en azından "Artik birbirimizi daha yakindan taniyoruz, her zaman gorusebiliriz, bana yazabilirsin" vs diyerek yollasam mi?

Yanlış bir tavrın olmamış, ama bir ihtimal fazla anlam yüklemiş olabilirsin. o ne kadar yaklaşıyorsa sen de o kadar yaklaşırsın bu kadar düşünme.

Yanlış bir tavrın olmamış, ama bir ihtimal fazla anlam yüklemiş olabilirsin. o ne kadar yaklaşıyorsa sen de o kadar yaklaşırsın bu kadar düşünme.

Evet cok dusunuyorum, hic aklimdan cikmiyor acikcasi surekli takip ediyorum ilk kez boyle hissediyorum. Hoslanan insan her gun yazar ama sık sık mesaj atmiyor, bazen acaba utangac mi diyorum ama biraz hoslanti belirtisi olmasa her yazdiginda gorusmek istemez diye de dusunuyorum. Cunku ne zaman yazsa hep o gun ıcınde gorusmek istiyor, bazen "Acaba benimle takilmak icin mi yaziyor?" diye de dusunmuyorum degil, kafam baya karisik anlayacaginiz

Buluşmak istemiş okul hazırlığı yapıyorum demişsiniz aramış uyuyorum demişsiniz tamam bunlar olabilir de o kişi de bence görüşmek istemediğinizi anlamış.Ben öyle hissettim açıkçası siz açıklamaya girişince de kısa kestirmiş bir daha da yazmamış fark ettiyseniz.

Buluşma isteklerini reddederken bu gün işim var ama şu gün buluşabiliriz şeklinde yazabilirdiniz. Bence de görüşmek istemediğinizi düşünmüş olabilir. Bu kadar hoşlandıysanız bence öylesine bi mesaj atabilirsiniz sohbet amaçlı. Sizden sinyali aldıktan sonra yeniden buluşmak için çabalayabilir.

Buluşmak istediğinde "okul için hazırlık yapıyorum" demen bariz bahane olmuş bence.
Ne hazırlığı yapabilirsim ki kırtasiyeden defter kitap mı alacaksın :)
Ben olsam görüşmek istemiyor diye düşünürdüm şahsen.
Mesaj at yarın şurda bi işim var müsaitsen buluşalım kahveler benden ama :) de.
Emin ol gelir.

Buluşmak istemiş okul hazırlığı yapıyorum demişsiniz aramış uyuyorum demişsiniz tamam bunlar olabilir de o kişi de bence görüşmek istemediğinizi anlamış.Ben öyle hissettim açıkçası siz açıklamaya girişince de kısa kestirmiş bir daha da yazmamış fark ettiyseniz.

Bulusmayi istiyorum fakat o anin aksilikleri tamamen, hazir asker beklemiyorum cok sanssizim acikcasi bir turlu denk gelemedik, bir de ben konusmayi uzatmak istedim "Kalktim, konusalim, nasil gecti bu gunun" diye sordugumda o rahatsiz etmemek icin uyumam konusunda israr etti yani muhabbet etmedi bile ben istegimi bariz belli ettim acikcasi, ertesi gunde yazdim geri donusu kisacik 2 cumle, bende cekindim sonra

Buluşma isteklerini reddederken bu gün işim var ama şu gün buluşabiliriz şeklinde yazabilirdiniz. Bence de görüşmek istemediğinizi düşünmüş olabilir. Bu kadar hoşlandıysanız bence öylesine bi mesaj atabilirsiniz sohbet amaçlı. Sizden sinyali aldıktan sonra yeniden buluşmak için çabalayabilir.

Zaten soyledim, bir arkadasiyla gorustugunde en sevdigim kafede bulusmuslardi, bende orayi cok sevdigimi belli ettim "Seninle de gideriz bir gun" dedi bana, bende "Ne zaman, bak onumuzdeki hafta bosum" diyerek bir yesil isik yaktim ama o haftanin ustunden kac gun gecti...

Buluşmak istediğinde "okul için hazırlık yapıyorum" demen bariz bahane olmuş bence.
Ne hazırlığı yapabilirsim ki kırtasiyeden defter kitap mı alacaksın :)
Ben olsam görüşmek istemiyor diye düşünürdüm şahsen.
Mesaj at yarın şurda bi işim var müsaitsen buluşalım kahveler benden ama :) de.
Emin ol gelir.

Siyasi konulara girmek asla amacim degil fakat kaldigim yurt malum olaylar yuzunden kapatildi yani eksigim bir kitap defter degil, kiyafetten tutun fon makinesine, bavuluna kadar tonla seyime muhur vuruldu, bu yuzden eksiklerimi bir gunde tamamlayabilmem mumkun olmadigi icin o hafta mesgul oldugumu ama onumuzdeki gunlerde musait olacagimi soyledim, belki de telasimin hala surdugu dusuncesi icerisindedir. Tesekkur ederim oneriniz icin, deniyecegim :)

Zaten soyledim, bir arkadasiyla gorustugunde en sevdigim kafede bulusmuslardi, bende orayi cok sevdigimi belli ettim "Seninle de gideriz bir gun" dedi bana, bende "Ne zaman, bak onumuzdeki hafta bosum" diyerek bir yesil isik yaktim ama o haftanin ustunden kac gun gecti...
Bunu söylemenize rağmen hala bi adım atmaması ilginç. Nedense aklıma başka biriyle tanıştığı ve onunla ilgileniyor olabileceği geldi

Bunu söylemenize rağmen hala bi adım atmaması ilginç. Nedense aklıma başka biriyle tanıştığı ve onunla ilgileniyor olabileceği geldi

Gorustugumuz gun birlikte ders calisiyorduk, genelde benim telefonumu kullandik ama o kendi telefonunu actigi zaman yine bir ton insan mesaj atmis, basim sisti bildirimlerden diye yakinmisti, neyse telefon onun elindeyken bir kizin Whatsapp uzerinden kendisine mesaj attigini gordum, ilk goruste cok hoslandigim icin (Bu arada hayatim boyunca ilk kez boyle birsey yasiyorum, kimseden kolay kolay etkilenmedim ve hicbir iliskime kor kutuk asik baslamadim, bu yuzden biraz sinirim bozuldu) kendisine o anda "X kisi sana mesaj atmis, bak istersen" dedim, kayit oldugum kurstaki sinifa ait bir Whatsapp grubu dedi, cuma gunleri pratik yapmak icin konusma dersleri oluyormus, bunu yuzde yuz tescilledim cunku gecen cuma gunu kendi kiz kardesimi ayni kursa kayit yaptirmaya goturdugum de cuma gunleri bir konusma aktivitesi yapildigi soylendi banada. Oofff inanin bilmiyorum, okul acilmadan son haftaya kadar beklicem, baktim yazmadi ya gittigimi haber vermek icin mesaj aticam ya da gitmeden once goruselim diye bir teklif sunucam baska care yok

Gorustugumuz gun birlikte ders calisiyorduk, genelde benim telefonumu kullandik ama o kendi telefonunu actigi zaman yine bir ton insan mesaj atmis, basim sisti bildirimlerden diye yakinmisti, neyse telefon onun elindeyken bir kizin Whatsapp uzerinden kendisine mesaj attigini gordum, ilk goruste cok hoslandigim icin (Bu arada hayatim boyunca ilk kez boyle birsey yasiyorum, kimseden kolay kolay etkilenmedim ve hicbir iliskime kor kutuk asik baslamadim, bu yuzden biraz sinirim bozuldu) kendisine o anda "X kisi sana mesaj atmis, bak istersen" dedim, kayit oldugum kurstaki sinifa ait bir Whatsapp grubu dedi, cuma gunleri pratik yapmak icin konusma dersleri oluyormus, bunu yuzde yuz tecilledim cunku gecen cuma gunu kendi kiz kardesimi ayni kursa kayit yaptirmaya goturdugum de cuma gunleri bir konusma aktivitesi yapildigi soylendi banada. Oofff inanin bilmiyorum, okul acilmadan son haftaya kadar beklicem, baktim yazmadi ya gittigimi haber vermek icin mesaj aticam ya da gitmeden once goruselim diye bir teklif sunucam baska care yok
Kendiniz diyorsunuz bir sürü kişi mesaj atmış diye onlardan herhangi biri olabilir. Neyse kötü düşünmeyelim. Bence sizin bu daha önce hiç yaşamadım dediğiniz duygular karşı tarafın size bu aralar soğuk davranmasıyla doğru orantılı. Biraz sakin olun :KK48: Bekleyin bakalım mesaj atmazsa son bir adım daha atın ona rağmen tepki gelmezse malesef kötü haber, başka birine yönelmiştir :cry:

Kendiniz diyorsunuz bir sürü kişi mesaj atmış diye onlardan herhangi biri olabilir. Neyse kötü düşünmeyelim. Bence sizin bu daha önce hiç yaşamadım dediğiniz duygular karşı tarafın size bu aralar soğuk davranmasıyla doğru orantılı. Biraz sakin olun :KK48: Bekleyin bakalım mesaj atmazsa son bir adım daha atın ona rağmen tepki gelmezse malesef kötü haber, başka birine yönelmiştir :cry:

Cooooook sagolun!!!:)

DIP NOT:

Arka arkaya mesaj icin coooookkk ozur dilerim kizlar mesajim geldi!!!!! :KK53::KK53: Israrla gorusmek istedigini soyledi bayramin 3 ve ya 4. gunu, yeterince ilgilenemedim kusura bakma mesajima cok olumlu tepkiler verdi, bakalim gorusucez insallaaahhh, yuzumde cok aptal bir gulumseme var:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Hayirlisi!

DIP NOT:

Arka arkaya mesaj icin coooookkk ozur dilerim kizlar mesajim geldi!!!!! :KK53::KK53: Israrla gorusmek istedigini soyledi bayramin 3 ve ya 4. gunu, yeterince ilgilenemedim kusura bakma mesajima cok olumlu tepkiler verdi, bakalim gorusucez insallaaahhh, yuzumde cok aptal bir gulumseme var:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Hayirlisi!
Ayy çok sevindim adınıza, hadi hayırlısı bakalım :)

Ayy çok sevindim adınıza, hadi hayırlısı bakalım :)

İlgi ve alakaniza, tavsiyelerinize cooookk tesekkur ederim, konuma yazan herkesten Allah razi olsun yani goremedigim seyleri ve hatalarimi paylasmaniz beni mutlu ediyor. Gercekten 1 haftadir aklimda cikartamiyorum, vucudum yaniyor atesim cikiyormus gibi hissediyorum kendisini gordukce, bu yil da egitimim icin onemli bir sene aslinda bu kadar olmasam iyi cunku etkilenebilirim, ya da ben cok abartiyorum belki de cocugun benimle ilgili bir dusuncesi yoktur, bu sefer ki bulusmamiz da daha cok kendimizden konusmaya calisicaz ders biraz bahane oldu ama iyi degerlendirmeye calisicam belki anlarim diye dusunuyorum :KK54:

İlgi ve alakaniza, tavsiyelerinize cooookk tesekkur ederim, konuma yazan herkesten Allah razi olsun yani goremedigim seyleri ve hatalarimi paylasmaniz beni mutlu ediyor. Gercekten 1 haftadir aklimda cikartamiyorum, vucudum yaniyor atesim cikiyormus gibi hissediyorum kendisini gordukce, bu yil da egitimim icin onemli bir sene aslinda bu kadar olmasam iyi cunku etkilenebilirim, ya da ben cok abartiyorum belki de cocugun benimle ilgili bir dusuncesi yoktur, bu sefer ki bulusmamiz da daha cok kendimizden konusmaya calisicaz ders biraz bahane oldu ama iyi degerlendirmeye calisicam belki anlarim diye dusunuyorum :KK54:
Gelişmeleri bekliyoruz :KK74:

Back
X