• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinden hoşlanıyorsunuz ama bir gün iyi bir gün kötü davranıyır size?

İkizler burcu mu derim :)

Şaka bir yana ikizler erkeği genelde böyle çift karakterli oluyor günü gününe uymuyor ama bunu sadece burca bağlamak tabi ki çok sığ olur.

Biraz daha gözlemleyin ama bence çok da kaptırmayın kendinizi baktınız hala aynı dengesiz tavırlar boşverin gitsin
Vallaha hayatimda bir sürü ikizler var sevdi mi manyak gibi seviyolar:)) o yüzden ikizler burcuyla alakali olduğunu düşünmüyorum

Beni kırdığı için dün arkadaşlarımla yemek ısmarlayan, benimle basen flört eden, şakalaşan, uğraşan bir adam. Ertesi gün yüzüme bakmayan, tersleyen, beni yanında istemeyen aynı adam. Ne dersiniz bu konuya?
Benim bir arkadaşımda vardı bunun örneği.Arkadaşımın hoşlandığı çocuk da bir gün romantik sürprizler yapıyor,ertesi gün yüzüne bakmıyor,esip gürlüyordu.Sonra hadii ertesi gün yine çok iyi:KK54:Trajikomikti doğrusu.Hatta arkadaşlarla aramızda ondan dengesiz diye bahsederdik:)Sonuç mu ne oldu,hiçbir şey olmadı.Yalnızca arkadaşımın koca bir senesini yedi.Hiç muhatap olmayın lütfen,böyle dengesiz ve kişiliği oturmamış bir insan zaten kimseyi sevemez,sevgisinden bile şüphe edilir onun.

Benim bir arkadaşımda vardı bunun örneği.Arkadaşımın hoşlandığı çocuk da bir gün romantik sürprizler yapıyor,ertesi gün yüzüne bakmıyor,esip gürlüyordu.Sonra hadii ertesi gün yine çok iyi:KK54:Trajikomikti doğrusu.Hatta arkadaşlarla aramızda ondan dengesiz diye bahsederdik:)Sonuç mu ne oldu,hiçbir şey olmadı.Yalnızca arkadaşımın koca bir senesini yedi.Hiç muhatap olmayın lütfen,böyle dengesiz ve kişiliği oturmamış bir insan zaten kimseyi sevemez,sevgisinden bile şüphe edilir onun.
Çok üzücü bir durum. Bayağı kaptırmıştım kendimi . Şimdi yine hayal kırıklığı

Yakın mı oturuyorsunuz ne kadar süredir Birlikte siniz ne sıklıkla gorusuyosun uz ?

Dün o kadar sinirliydim ki hiç yüzüne bakmadım. Anladı gibi bazen bakıyordu öyle. Ondan sonra da hiç görmedim. Gerçekten çok üzgünüm çok.

Yakın mı oturuyorsunuz ne kadar süredir Birlikte siniz ne sıklıkla gorusuyosun uz ?
Bir beraber çalışıyoruz. Aslında 3 yıldır beraberiz ama şu son aylar birlikte bir peoje yazıyoruz. Ondan dolayı ben ondan hoşlanmaya başladım. O da bana yakınlaştı. Ama böyle oldu yani

Hayatınız böyle adamlar için yıpratmayın,omur çok kısa boşverin,ne istediğini siz mi öğreteceksiniz koca adama

Anladım. Baştan hep soğuk davransa inan derdim ki ilgisi yok sevmiyor. Ama neden bir öyle bir böyle anlamıyorum
Boyle davranmasinin sebebi senin ilgin hosuna gidiyordur ama baska kizlari da gorunce onlara gidiyordur gozu onlardan bir isik alsa belki sana hic ilgi gostermez canim aci gercekler bunlar seni kirmak istemem.

Böyle konuları gördükçe benim de canım sıkılıyor. Acaba yeni yeni mi türüyor bu tipler benzer bir konu daha vardı. Ben zaman kaybetmeyin derim ( ben etmiştim, pişmanım). Duygularından emin olamıyor, yedekte tutuyor sizi muhtemelen.

Back
X