• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinden hoşlanıyorsunuz ama bir gün iyi bir gün kötü davranıyır size?

3 yil boyunca hic iliskisinin olmamasi da ilgincmis.Acaba son iliskisinden yarasi mi var?
Evet terkedilmiş. Daha öncede defalarca terkedilmiş. Bilmiyorum bu dengesizlikleri yüzünden mi terkedilmiş, yoksa terkedilmeler yüzünden mi dengesizleşmiş. Kendini işe vermiş durumda. İşkolik

Evet terkedilmiş. Daha öncede defalarca terkedilmiş. Bilmiyorum bu dengesizlikleri yüzünden mi terkedilmiş, yoksa terkedilmeler yüzünden mi dengesizleşmiş. Kendini işe vermiş durumda. İşkolik
Bu is tek tarafli olmaz ki sen cabalasan istesen bile ondan da adim gelmesi lazim.Anladigim kadariyla sen onun dengesizligini tolere edebilecek yapidasin cunku seviyorsun.Zamanla olucak olan olur zaten.

Cekecegin cileye asik olmussun o zaman.
Adamin psikolojisini duzelteyim derken kendi psikolojini bozacaksin. Sana deger verseydi boyle davranmazdi. Insan nedense gider gider de boylelerine tutulur.
Terk edilmis cunku dengesiz. Ruh hastasi. Normal degil.
Insan deger verdigine bir vun iyi bir gun kotu davranmaz. Adam ruh hastasi.

Bu is tek tarafli olmaz ki sen cabalasan istesen bile ondan da adim gelmesi lazim.Anladigim kadariyla sen onun dengesizligini tolere edebilecek yapidasin cunku seviyorsun.Zamanla olucak olan olur zaten.
Aslında bu dengesizliği tolere edecek durumda değilim. Benim dengemi de bozuyor. Bir gün çok samimi sıcak davranıyor. Ne bilim flörtleşmeler, uğraşmalar. Ertesi gün yanına mutlu mesut gidiyorum beni tersliyor. Bütün gece ağlamaktan uyumuyorum.

Bu adamdan bir nane olmaz. Omur torpusu.
Hayatin onun pesinden kosmakla gececek. Yorar bu seni. Sinra bir bakmissin baskasina gitmis.

Cekecegin cileye asik olmussun o zaman.
Adamin psikolojisini duzelteyim derken kendi psikolojini bozacaksin. Sana deger verseydi boyle davranmazdi. Insan nedense gider gider de boylelerine tutulur.
Terk edilmis cunku dengesiz. Ruh hastasi. Normal degil.
Insan deger verdigine bir vun iyi bir gun kotu davranmaz. Adam ruh hastasi.
İyiyken çok iyi ama. Ondan ona çok bağlanıyorum. Tabi kötü halleri dengemi alt üst edio

Bunu çok söyleyen var. Yapısı biraz öyle. Kendi de depresyonda mutsuz yani. Ama ben ondan hoşlanıyorum ve ona ilgimi belli ediyorum. Bazen ilgime olumlu yanıt verio bazen olumsuz
Iste o yuzden dengesiz ya zaten.. bi insan ya hoslaniodur ya hoslanmiyodur

İkizler burcu mu derim :)

Şaka bir yana ikizler erkeği genelde böyle çift karakterli oluyor günü gününe uymuyor ama bunu sadece burca bağlamak tabi ki çok sığ olur.

Biraz daha gözlemleyin ama bence çok da kaptırmayın kendinizi baktınız hala aynı dengesiz tavırlar boşverin gitsin
ilk konuyu okuduğumda içimden geçen şeyleri yazmışsın :D ikizler mi dedim ben de ahahaha

Konu sahibi arkadaşım dengesiz insanla uğraşmak zordur bir arkadaş yazmış yaş lisede kalmış diye valla şu an erkeklerin çoğu liseli ergen kafasında
bulsam şöyle yaşının kalıbının adamını ben de bırakmayacağım da ah ah bazılarında yarı yaşı kadar akıl yok valla

ilk konuyu okuduğumda içimden geçen şeyleri yazmışsın :KK70: ikizler mi dedim ben de ahahaha

Konu sahibi arkadaşım dengesiz insanla uğraşmak zordur bir arkadaş yazmış yaş lisede kalmış diye valla şu an erkeklerin çoğu liseli ergen kafasında
bulsam şöyle yaşının kalıbının adamını ben de bırakmayacağım da ah ah bazılarında yarı yaşı kadar akıl yok valla
Terazi burcu. Ya ben nasıl aklımda bitiricem bu konuyu bilmiyorum. Gerçekten çok seviyorum ve bir ara dibinden ayrılmıyordum. Herkes anladı aslında, millet imalarda bulunuyor bile. Ama o ya anlamadı, ya da anlamamazlığa getirdi.

Ya bu ıssız adam pozlari hala tutuyor mu? Depresyondaysa adam gibi depresyonunu yaşasın. Hic yuz vermesin. Mutsuz olunca karaktersiz mi olmak gerekiyormus.
Bir gün ruh hali o kadar iyi oluyor ki. O kadar iyi davranıyor ki bana. Diyorum kesin o da hoşlanıyor. Ertesi gün sinirli agresif. Hani pislik muamelesi yapıyor. Ne ypayım bilmiyorum ki.

Aslında bu dengesizliği tolere edecek durumda değilim. Benim dengemi de bozuyor. Bir gün çok samimi sıcak davranıyor. Ne bilim flörtleşmeler, uğraşmalar. Ertesi gün yanına mutlu mesut gidiyorum beni tersliyor. Bütün gece ağlamaktan uyumuyorum.

Butun gece aglayip kendini uzmen o kadar sacma ki hayatta bir erkek icin uzulmek (ki o erkek senin icin cok cabalamayan birisi)en kucuk aci belki o kadar buyuk acilar varken.Tolere edemeyeceksen sen de soguk davran mesafe koy tavrini NET belli et ve ARKASINDA ol kararindan donme.Eger gercekten seviyor ve istiyorsa tavirlarini degistirir.Degistirmezse de uzulme sonunda uzulecegine basinda uzulursun.

Back
X