birinden hoslanıyorum ama arkamdan kötü seyler söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

24haziran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
226
0
46
Zonguldak
birinden hoslanıyorum. Benden 2 yas büyük. Arkadas grubumuz farklı dershaneden. O ilk katta ben 2. Katta. Hep bakıyorum ona hiç farketmiyor baktığımı ama onu görünce bildiğiniz nefesim kesiliyo basım falan dönmeye baslıyo. Sürekli onu görmek istiyorum. Arkadasım onunla aynı sınıfta ve onun kuzeniyle bende aynı sınıftayım. Beyfendı hem benim hem onun sınıf arkadasına ne dese beğenirsiniz. O kız kuzenimle mesajlasıyo sey mi arkadasımda beni savunmus aynı sekilde kuzenine demıs oda beni savunmus. Ve daha neler neler. işte benle çıkmasın sonu kötü olur eve atarım demıs. Oysa benim amacım onla çıkmak değil. Onu tanımak ve bağlanmak. Zaten iyi biriyim. Benle konussa eminim oda bağlanır sıcak bulur beni. Düsüncelerini değiştrmek istiyrum. Sizce değişir mi? Bide onu etkilemek için ne yapabilirim? Biliyorum vazgeç diyeceksiniz hepiniz. Sana böyle diyen biriyle ne işin var da diyeceksiniz. Zaten düşüncelerini değiştirmeye dair umudum olmasa çoktan vazgeçerdim. öyle biri olmadığım için değiştirceğime inanıyorum. Okuduğunuz için tesekkuler. Yardımlarınızı bekliyorum...

benle çıkmasın sonu kötü olur diyen bir düşüncesizi eve atılarak etkileyebilirsin şekerim

yarın bir gün yüzüne küfredince de nasıl barışacağım falan dersin

adam kötü konuşuyo arkandan sen hala beni beğensin derdinde misin ya ?

not: insanlar sevgililerini nişanlılarını kocalarını değiştiremiyor ama sen daha doğru dürüst tanımadığın çocuğu değiştirebileceksin yani e kolay gelsin ne diyelim..ama sonra gelipte beni eve atmak istedi aslında dalga geçiyormuş falan diye konu açmazsın umarım

Son düzenleme:
canım sana neden öyle bişey söylüyor yani seni tanımadan eve atarım falan dış görünüşünle alakalı mı acaba düşünceleri yani dış görünüşüne göre mi değerlendirdi acaba seni

Son düzenleme:
1. eve atması tek taraflı olamaz. zorla kolumdan çeke çeke atacak değil. böyle şeylerde iki tarafında onayı gerek. ve ben böyle bi kız değilim. dış görünüş derken ne demek istedin canım :\

doğru okusaydın bu kadar sert eleştiri yapmazdın. ben düşüncelerini değiştirebileceğimi düşündüğüm için tanışmak beğensin istiyorum

1. eve atması tek taraflı olamaz. zorla kolumdan çeke çeke atacak değil. böyle şeylerde iki tarafında onayı gerek. ve ben böyle bi kız değilim. dış görünüş derken ne demek istedin canım :\

canım belki kıyafet olarak açık rahat giyinen biri olabilirsin bu herkesin kendi tercihi oda buna bakarak yorumlamış olabilir mi

Bilmiyorum canim ama benim dusuncem bence bu cocukta senden HOSLANIYOR. Cunki ugrasiyor senle. Yani umrunda olmasan neden senin hakkinda konussun? Koskoca okulda kizmi kalmadi?? Okadar kizin arasinda senle ugrasiyor:)) Demek o senin farkinda. Konusmalari hos degil ama herseyede inanma derim. Sen hiic takma aldirmiyomus gibi yap:))

Bende boyle bisey yasadm.. Hatta onun yuzunden baska okula yazildim. O derece ugrasiyordu benle. Bikere karsilastik carsida. Arkadaslari yanindaydi, bu benle ugrasmaya devam ediyor tabi. havali havali konusmalar. Aglatmayida basardi. Benim agladigimi gorunce yuz ifadesi degisti cok iyi hatirliyorum.

Ben ordan uzaklastim sonra. Bir daha gormedim. Ta ki 3 sene once sozumde. Amcasinin ogluyla sozlendim (severek). Arkadaslar bahcede oturuyorduk. Ben anlatiyorum iste herkese onun bana yaptiklarini gulerek tabi.

Oda bana gulerek HIC ANLAMADIN DEMI diye cvp verdi. Sonra o gece msj atti bana. Gercekten yaptiklari icin uzgun oldugunu ama GERCEKTEN BEN OKADAR SAFMIYMISIM DA GORUP ANLAMAMISIM. BANA ASIKMIS OZAMANLAR. Simdi evliyim ve cok mutluyum allaha sukur. Ama onunla karsilasmaktan cok korkuyorum. NEDEN bilmiyorum ama korkuyorum walla.

ağzından bal damlıyor ya :) yoksa niye uğrassın :) yoksa kendimi mi avutuyorum... ama senden pay çıkarmalıyım kendime :) bi umut :) simdi mutlu olmana sevindim :) çok daha mutlu olursun inşalaaah :)

doğru okusaydın bu kadar sert eleştiri yapmazdın. ben düşüncelerini değiştirebileceğimi düşündüğüm için tanışmak beğensin istiyorum

ben seni değil onu sert eleştirdim aslında

o eleştiriyide daha önce buraya bir sürü konu açanlara dayanarak yazdım

sen umut istiyorsan umutlan o senin fikrin..belkide düşündüğün gibidir allah bilir onuda

ben kendi fikrimi,kendi yaşadıklarımdan ve burdaki konulardan çıkardığım dersleri yazdım

istediğin gibi olsun ne diyelim

galiba olumlu bişey gelişti diyebilirim. arkadasım sormus ben senin dediğini kıza söyledim sinirlendi diye oda şaka yaptım demis sonra numarasını bana vermek istemis :26:

canım bu güzel bir gelişme fakat sen yinede dikkatli ol yani iyice tanımadan yakınlaşma

Son düzenleme:
galiba olumlu bişey gelişti diyebilirim. arkadasım sormus ben senin dediğini kıza söyledim sinirlendi diye oda şaka yaptım demis sonra numarasını bana vermek istemis :26:

Canim bence sen onu tek yakaladiginda konus! Soylediklerinin hic hos olmadigini ve boyle davranmasinin nedeni neymis sor. Ama benim dedigim gibi bu cocuk bence gercek hoslaniyor senden.

Kiz gelismelerden haberdar et ha catlarim ben meraktan

bu tarz konusmanın sakası olmaz dıye dusunuyorum ben ama eger sende saka yapmıstır dıye kenıdne kabullendırdıysen bu konusmayı hıc hos bı saka degıl bence...dıkkatlı ol derım saka yaptım ayagına takılıp sonra senınle bı ılıskıye baslayıp ıyı nıyetınden faydalana bılır senınle bı ılıskısı yokken bıle senın hakkında bu tarz konusmalar yapıyorsa ılerıde ılıskınız oldugu zaman daha baska ne tarz seyler soyleye blır bunuda sen tahmın et artık cok dıkkatlı ol yanı bana bole bı konusma yapan kısıyle ben muhattap bıle olmam acıkcası...

canım bu güzel bir gelişme fakat sen yinede dikkatli ol yani iyice tanımadan yakınlaşma

zaten kuzenide sürekli çıkma falan diyo bende bi tanısayım nereye çıkmak dedim. çünkü bayanlar sizde bilirsiniz ki birinin peşinden koşarsınız koşarsınız sonra bakmısınız size gelmis sonra bi daha bakmısınız hoslanmıyosunuz
galiba ben ondan hala hoslanmaya devam edicem ama baktım niyeti kötü direk soğurum. baskasının ağzından duymak bana pek inandırıcı gelmiyor açıkçası

Canim bence sen onu tek yakaladiginda konus! Soylediklerinin hic hos olmadigini ve boyle davranmasinin nedeni neymis sor. Ama benim dedigim gibi bu cocuk bence gercek hoslaniyor senden.

Kiz gelismelerden haberdar et ha catlarim ben meraktan

aslında konusmayı düşündüm de canım simdi derse sanane defol git basımdan üf der takmazsa :26: haberdar ederim canım ama cumartesi pazar görebiliyorum bitek haftasonuna kadar sanırım bende çatlıycam

haklısın şakası olmaz. ama insanın inanası geliyo işte. haklısın canım :26:

haklısın şakası olmaz. ama insanın inanası geliyo işte. haklısın canım :26:

ınanma derım ama ıste dısarıdan demesı kolay gelır ınsana bıde senın ıcınde kopan fırtınalar var tabıkısıdee ama su konusma fıkrı ıı bencede gıt konus bu ne demek oluyor de...sana teklıf edersede kabul etme bırak surunsun hem o zmn anlar senın ne kadar cıddı bır ınsan oldugunu

bi erkek hoşlandığı kıza asla o şey mi demez yada eve atarım falan hiç asla demez..
bu arada yaş kaç? ona göre yorum yapcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…