Birine anlatmazsam çatlayacağım

Bademella

Anne
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
1.093
188
333
40
istanbul
en yakın dostuma bile açılamadım ama birileriyle paylaşmazsam stresten öleceğim sanırım.
evet hoşlanıyorum ondannn, bilmiyorum belki de daha da ötesi, ayladır kabullenmek istemedim, ama bugün anladım.
onu düşünüyorum,özlüyorum,her mesaj sesinde kalbim yerinden fırlıyor
ama neden? olmamalıydı aramızdaki yaş farkı yine sorun yaratacak, tıpkı eski sevgilim gibi o da komplekse girip hayatı bize zindan edecek diye düşünüyorum
ama evet onu istiyorum bunu artık kendime itiraf edebildim
ama bir şekilde ondan vazgeçmeliyim uzk durmalıyım, inanmamalıyım ona..
offffffffff

yok arkadaşlar bekar ve aramızda 20 yaş var o büyük..
önceki erkek arkadaşımlada aramızda19 yaş vardı. herşey güzel giderken arkadaş çevresine ve ailesine girince sürekli kınanıyorduk. kendine güvenmiyordu ve beni aldattı ayrıldık. çok kötü şeyler yaşadık anlatsam baya uzun sürer ama şimdi iyiyim.
o bir ilişki istiyor evlilik çocuk falanda istediğini söylüyor ama güvenemiyorum ki.
o kadar zor zamanlar geçirdim ki 2 yıl olmasına rağmen hala erkeklere güvenemiyorum.
onu bırakın adam benim hocam ve herkes aramızdaki elektriğin farkında..
uzak duramıyorum yakın da olamıyorum.

arkadaşları espriyle karışık sübyancılığa mı başladın diyordu eski sevgilime o zamanlar 22 yaşındaydım küçükte sayılmazdım ama yine aynı şeyleri yaşarsam kaldıramam diye düşünüyorum
bir yanım ona evet demek için çılşdırıyor bir yanımda sert bir şekilde durduruyor

aman allahımmmmmmmmmm neden hep olgun yaşça büyük erkekler neden yaşıtından biri çıkmadı karşına böyle sorsam yaşları net bir şekilde yazarmısın mesela sen 40 o 60mı yoksa sen 20 o 40mı hangisi

20 yaş da amma çokmuş yaww ! arkadaşım..hani erkeğin kadından büyük olması çoğu kez avantajlı bir durum,malum geç olgunlaşan yaratıklar bunlar ama bukadar da olgun olmasına gerek yok kifisfisfis...arkadaşım ne diyeyim hayırlısı olsun

gençsin güzelsindirde kendi yaş gurubundan bulsana be bebem..gönül ferman dinlemez ama...adamın niyeti farklı olmasın haniyerimseniben eminmisin peki ciddiyetinden

özellikle seçmiyorum öyle denk geldi..
ondan sonra benden 2 yaş büyük biriyle çıkmayı denedim anlaşamadık. ben gece hayatını gezmeyi tozmayı seven biri değilim o yüzden ayak uyduramadım ona..
ben 25 yaşındayım o 45 yaşında

aşk kacınılmaz ıkınızde engel olamazsanız bence..
madem herkes elektırgn farkında..
yanlız bekar olduguna emınmısın merak ettım de...
neden korkuyosun yaşa herseyı doyasıya
bazen engel olunamıyo mesaj sesler karsısında bıle heyecanlanıyomussun demekkı aranız cok ıyı..
ama arada sorunlarda olur kesınlıkle..senden 20 onde bırısı cunku..yanı 20 yıl daha fazla seyler gormus gecırmıs..bu arada sız kac yasındasınız?..

bence sorun yok.yaş farkı aşkı engellemez
aşkın tarifi yaş farkıyla sınırlanmaz.anlatılmaz yaşanır birşey...
aşkına sahip çık derim,eğerki seviliyorsan değer görüyorsan tabi.
sanki yaşıtların daha fazlamı değer vericek;hayır.

tabi canım aşk bu sevgi bu hakkında hayırlısı olsun canım...
aşk sınır tanımıyor yerimsenibenyerimseniben
ama benim kendi fikrim 20 yaş çok büyük bir yaş farkı
ama sen seviyorsan o da senden hoşlanıyorsa inşallah gönlüne göre olur...

anam bencede içindeki sesi dinle alacağın tepkiler çok fazla olabilir hadi 35 yaş olsa 10 yaş olsa bişey demem ama 2 katı anacım uzak durmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…